Paljon puhutaan paljon naisen pihtaamisesta, ja kerrotaan vinkkejä miehelle kuinka saada nainen syttymään (esim. täällä Huonossa Äidissä ollut vinkki kuvata itsensä tekemässä kotitöitä). Mutta haluton osapuoli ei suinkaan aina ole nainen. Tämä kirjoittaja haluaa puhua miehen pihtaamisesta:

”Ero ei ainakaan vielä ole ratkaisu ja tuntuu niin itsekkäältä vaihtoehdoltakin kun lapset pieniä ja kaikki muuten hyvin.

Vähän taustatarinaa. Olemme olleet 10 vuotta yhdessä, meillä loppui jo tosi aikaisin se alkuhuuma,mutta kaikki skulaa muuten ja ajattelin aina sen vain olevan väliaikaista. Mutta ei, vielä tänä päivänäkin tilanne on se että seksiä on joskus ja jouluna.

Haluaisin paljon paljon enemmän kuin kaksi kertaa kuukauteen. Raskauksien aikana en saanut ollenkaan vaikka kuinka yritin. Ollaan puhuttu tästä paljon ja kaikkea ollaan yritetty. Milloin vaadin seksiltä niin että tulee suorituspaineita, milloin on väsynyt työstä ja raha-asiat painaa.

Jos taas olen lähdössä nollaamaan kuuppaani ystävien kanssa niin tulee viestiä, että nyt olisit saanut muttet ollut kotona…ennen se harmitti enemmän. Nykyään luen viestin ja laitan puhelimen pois, vaikka välillä tekisi mieli vastata, että ok, onneksi minä saan tällä reissulla.

Pettämistä ei ole ollut. Mutta tämä kevät tekee ihmeitä ja alavatsalla kihelmöi, tekisi toisinaan niin mieli vaan heittäytyä seuraavan vastaantulijan eteen ja sanoa, ota mut nyt!

Mieheni kyllä säännöllisesti masturboi, siihen löytyy aikaa, halua ja kaikkea muuta. Pornoa hän kuluttaa, mutta ei tässä kuitenkaan ole kysymys addiktiosta.

Voi pojat sanon kuinka mun itsetunto on romuna, toisinaan omiakaan haluja ei ole enää ollenkaan. Nykyään pelkään jopa edes ehdottaa seksiä.

En saa myöskään kehuja, pusuja, ihania viestejä tai mitään sellaista. Kaipaan niitäkin, en pelkästään pelkkää yhdyntää.

Tämä aihe on minulle todella arka, tämä on niin viiltävän surullista. Jos mies nyt alkaisi minulle ehdottelemaan seksiä, niin en tiedä osaisinko edes vastaanottaa enää.”

Nimim. Kaipaava

P.S. Tältä tuntuu, kun mies ei kosketa.

Tämä teksti on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin keskustelunavaus alla olevan lomakkeen kautta, valitsemme tekstit ja palkitsemme julkaistut Huono Äiti -kirjalla.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 87 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

87 vastausta artikkeliin “Tältä tuntuu kun mies pihtaa”

 • Kipa sanoo:

  Olipa hienoa löytää itsensä huono äiti sivustolle sekä mielenkiintoisten aiheiden pariin. Tämä aihe kolahti ja kovaa,syvälle sisuksiin, en olekaan yksin tämän asian kanssa. Takana reilu kaksi yhteistä vuotta,arki astui kuvioihin aivan liian äkkiä. Muutama eka kk intohimolla,sitten se loppui. Nykyään ehkä mennään kerta kuussa,jos sitäkään,aina samalla kaavalla. Luovutin asiasta puhumisen reilu puoli vuotta sitten,ei vaan jaksa. Puoliso kieltää ongelman, ei pidä paikkansa ym vasta argumentteja. Itken hiljaa itsekseni, miksi näin,kun kaikki muuten on hyvin. Miksi en kelpaa,itsetunto pakkasella, noustaanko täältä enää? Näinkö jatkan loppuelämän,lähes seksittömässä liitossa? Pettää en tahdo, itse rajusti petetyksi tulleena,sillä kaikesta huolimatta rakastan ja tiedän että myös minua rakastetaan. Mutta ei haluta,se sattuu..

 • Tosi kurjaa sanoo:

  Miesten haluttomuus lienee hyvinkin yleistä, mutta vaiettua. Ainakin meillä asiasta puhuminenkin loukkaa miestä. Hän välttelee kaikkea seksiin liittyvää. Tänä vuonna nyt elokuun lopulla on ollut seksiä kolme kertaa. Itse haluaisin vaikka päivittäin. En enää ehdota suoraan seksiä, koska pakit tulee. Eilen lauantai-iltana kysyin voitaisiinko viettää aikaa lasten mentyä nukkumaan. ”Ei tänään” kuului vastaus. Tänään aamulla kysyin saisinko halata. Ei käynyt. Olen niin surullinen tästä. Tätä on jatkunut jo vuosia. Pisin kuiva kausi oli 1,5v. Miehellä on myös masennusta, jolle hän ei osaa sanoa syytä. Olen ehdottanut vaikka mitä terapioita tuloksetta. En haluaisi erota tai pitää salarakkaita vaan haluaisin seksiä ja onnellista elämää oman mieheni kanssa. Tiedän että tämä tulee päättymään eroon ja yritän sisäistää asiaa.

  • Jiipee sanoo:

   Ymmärrän hyvin siksi kun olen se osapuoli joka haluaa enemmän ja sekä ei riitä jos toinen velvollisuuden tunnosta tyydyttää tarpeet, tunne puuttuu et on haluttava, silloin sen etsii helposti muualta. Siitä mielellään satasen maksaa et nainen kattoo Kiinnostuneena sinua ja saattaa jopa kehua sitä😉