Paljon puhutaan paljon naisen pihtaamisesta, ja kerrotaan vinkkejä miehelle kuinka saada nainen syttymään (esim. täällä Huonossa Äidissä ollut vinkki kuvata itsensä tekemässä kotitöitä). Mutta haluton osapuoli ei suinkaan aina ole nainen. Tämä kirjoittaja haluaa puhua miehen pihtaamisesta:

”Ero ei ainakaan vielä ole ratkaisu ja tuntuu niin itsekkäältä vaihtoehdoltakin kun lapset pieniä ja kaikki muuten hyvin.

Vähän taustatarinaa. Olemme olleet 10 vuotta yhdessä, meillä loppui jo tosi aikaisin se alkuhuuma,mutta kaikki skulaa muuten ja ajattelin aina sen vain olevan väliaikaista. Mutta ei, vielä tänä päivänäkin tilanne on se että seksiä on joskus ja jouluna.

Haluaisin paljon paljon enemmän kuin kaksi kertaa kuukauteen. Raskauksien aikana en saanut ollenkaan vaikka kuinka yritin. Ollaan puhuttu tästä paljon ja kaikkea ollaan yritetty. Milloin vaadin seksiltä niin että tulee suorituspaineita, milloin on väsynyt työstä ja raha-asiat painaa.

Jos taas olen lähdössä nollaamaan kuuppaani ystävien kanssa niin tulee viestiä, että nyt olisit saanut muttet ollut kotona…ennen se harmitti enemmän. Nykyään luen viestin ja laitan puhelimen pois, vaikka välillä tekisi mieli vastata, että ok, onneksi minä saan tällä reissulla.

Pettämistä ei ole ollut. Mutta tämä kevät tekee ihmeitä ja alavatsalla kihelmöi, tekisi toisinaan niin mieli vaan heittäytyä seuraavan vastaantulijan eteen ja sanoa, ota mut nyt!

Mieheni kyllä säännöllisesti masturboi, siihen löytyy aikaa, halua ja kaikkea muuta. Pornoa hän kuluttaa, mutta ei tässä kuitenkaan ole kysymys addiktiosta.

Voi pojat sanon kuinka mun itsetunto on romuna, toisinaan omiakaan haluja ei ole enää ollenkaan. Nykyään pelkään jopa edes ehdottaa seksiä.

En saa myöskään kehuja, pusuja, ihania viestejä tai mitään sellaista. Kaipaan niitäkin, en pelkästään pelkkää yhdyntää.

Tämä aihe on minulle todella arka, tämä on niin viiltävän surullista. Jos mies nyt alkaisi minulle ehdottelemaan seksiä, niin en tiedä osaisinko edes vastaanottaa enää.”

Nimim. Kaipaava

P.S. Tältä tuntuu, kun mies ei kosketa.

Tämä teksti on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin keskustelunavaus alla olevan lomakkeen kautta, valitsemme tekstit ja palkitsemme julkaistut Huono Äiti -kirjalla.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 236 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

236 vastausta artikkeliin “Tältä tuntuu kun mies pihtaa”

  • Putkimies sanoo:

    Mites teillä muilla?? Meillä puoliso haluaa vain iltaisin sekin pitää olla etukäteen sovittua saman päivän aamuna. Aamuisin ei koskaan halua eikä päivällä. Monasti illat sitten venyy pitkälle ja onkin jo niin väsynyt että vaikka haluaisikin siitä jää tietty tunne pois ja suoritetusta seksistä jää vain tyhjät pussit ilman mitään tuntemuksia.
    -putkimies-