Huonon Äidin kevätmuotikatsaus on täällä! Me kaivettiin esiin kevään kuumin trendi – ja kukas muukaan näyttää mallia kuin Kim Kardashian!

Tyylikkyydestään tunnettu Kim osuu asuillaan muotihermoon, ja meidän suomimammojen iloksi hänen asunsa ovat usein varsin helposti meidänkin toteutettavissa! Niin tälläkin kertaa!

Kim nimittäin vetäisi ylleen hienostuneen ja klassisen ”farkkua farkun kanssa” -asun. Jo 90-luvulla Britney Spears silloisine siippoineen esiintyi julkisesti kokofarkkuasussa. Toki löytyy runsain mitoin myös suomalaisia edelläkävijöitä! 1970-1980-luvuilla jokainen kotoinen rocktähti pukeutui farkkutakkiin ja farkkuihin.

Mutta tokihan me haluamme näyttää siltä, että olemme tämän päivän trendien aallonharjalla, joten mikään kasariasu ei tässä tapauksessa sellaisenaan kelpaa.
Tämä oli Kimin versio kokofarkkuasusta, pintaa nuolevine farkkuineen ja vaivattoman seksikkäine yläosineen, josta emme oikeastaan tiedä mikä se on, mutta samapa tuo!

Kim toteutti tyylin ihastuttavan naisellisesti. Onneksi siitä on helppo inspiroitua:

Tässä raikkaassa asussa on yhdistetty farkkuliivi farkkulegginseihin. Viileämmällä säällä päälle on kiva kietaista napitettava farkkumekko, jota voi käyttää liivin tapaan. Kerrassaan silmiähivelevä kokonaisuus!

Jos haluat todella kääntää päitä, jätät turhat kerrokset päältä pois ja vilautat ihoa kuten Kim:

Tässä tyrmäävässä kokonaisuudessa on puettu farkkuliivin pariksi farkkulegginsit. Ne ovat mitä oivallisin valinta jokaiseen päivään ja joka tilanteeseen! Legginsit joustavat mukavasti, joten tämä asu käy vaikkapa lastentarhanopettajalle tai muuta aktiivista hommaa tekevälle työasuksi. Business-lookin mukaiseksi tämä asu muuttuu lisäämällä silkkihuivi kaulaan, ja säihkyt neuvotteluissa kuin ehta pariisitar.

Ihan yhtä hyvin tämä ensemble sopii myös juhlaan! Tyylikkäästi paljasta pintaa vilauttava liivi kerää katseet kun purjehdit yökerhon läpi lanteet keinahdellen. Joustavat farkkulegginsit mahdollistavat tanssilattian päheimmät muuvit! Esimerkiksi muodikas twerkkaaminen sujuu näissä pöksyissä mitä parhaiten!

Harmillisesti kevät ei vielä ole kovin pitkällä, ja monessa Suomen kolkassa ei vielä tarkene kovin paljastavassa asussa. Onneksi kokofarkkuasu muuttuu näppärästi myös meidän ilmastoomme soveltuvaksi:

Koska meillä taviksilla ei ole varaa käyttää pukeutumiseen yhtä paljon rahaa kuin Kim Kardashianilla on, fiksu emäntä käyttää samoja elementtejä myös tässä talvisemmassa ja arkisemmassa asussa.

Kauniit ja kätevät farkkuleggarit ovat tämänkin asun pohja. Ne todellakin sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen ja täydentävät asun kuin asun, kuten huomaat:

Legginsien kanssa tähän tyylikkääseen kokonaisuuteen on yhdistetty farkkumekko, farkkupaita ja farkkutakki. Eri sinisen sävyt heijastelevat kesäisen ulapan kimmellystä ja sopivat varmasti jokaiselle ihonsävylle!

Koska Suomen keväästä ei koskaan tiedä, on kerrospukeutuminen erittäin suositeltavaa. Ja kuten kuvista näkyy, rennon seksikästä.

Seksikkyydestä puheenollen, kesää odotellessa voit jo askarrella itsellesi tulevankin kesän viileimmät farkkusortsit:

Muista myös elämäsi miestä – haluattehan näyttää yhdessä yhtä freeseitä kuin Britney ja Justin Timberlake aikanaan! Nämä sortsit jalassa miehesi pakarat saavat ansaitsemansa huomion ja kaikki muut naiset kadehtivat sinua:

Klassisen tyylikäs kokofarkkuasu sopiikin koko perheelle. Hanki ihmeessä teinillekin päästä varpaisiin farkkua, ja saata hänet vielä kouluun omaan farkkuasuusi pukeutuneena. Varma merkki siitä, että kaikki muut teinit ovat pyörtymäisillään kateudesta on se, että teitä kuvataan videolle! Jes, muista poseerata ja näyttää ne twerkkimuuvit!

Missä asussa näistä SINUT nähdään! Kerro kommenteissa – tai jaa jopa kuva, niin muutkin voivat inspiroitua!

P.S. Muista myös savuavan kuuma miesten muoti – huh huh, ei herkimmille!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia