Paljon mahdollista, että olet kuullut sen jo. Jos olet, niin tiedät sen kyllä. Aivosi eivät anna unohtaa sitä.

Jos lapsesi ovat kuulleet sen, tiedät senkin kyllä.

Jos olet kuullut kappaleen, tiedät varmasti jo mistä puhutaan. Mikäli olet pyörinyt sosiaalisessa mediassa muutaman viime viikon aikana, olet varmastikin törmännyt siihen. Jos et silti ole kuullut sitä, onneksi olkoon.

Kyseessä on tietenkin Baby Shark. Jos kappale on sinulle tuttu, nyt päässäsi soi ”BABY SHARK DOO DOO DOO DOO DOO DOO”. Anteeksi.


Kuvakaappaus PinkFong-kanavalta YouTubessa Ylin kuva Brandy S.

Kappaletta on tätä kirjoittaessa kuunneltu YouTubessa 1 681 098 077 kertaa.

Jos et tiedä mistä on kyse, ehkä parempi että jatkat elämääsi kuten ennenkin. Älä kuuntele Baby Sharkia. Älä varsinkaan soita sitä lapsillesi.

No kyllä me tiedetään, soitat kuitenkin koska kuitenkin kuuntelet sen itse. Ja lapsesi tulevat rakastamaan sitä. RAKASTAMAAN!

Tässä se on, mutta muista että me varoitettiin!

Kyseessä on eteläkorealaisen PingFong-mediastartupin versio lasten laululeikistä, ja se on saanut valtavan viraalihuomion. Kappale on päätynyt jopa UK Top 40 -listalle, jossa se tällä hetkellä on sijalla 32.

Viraali-innostuksen takana on Baby Shark Challenge, eli oman version esittäminen Baby Shark-kappaleeseen tehdystä tanssista vaikka Instagramissa tai YouTubessa.

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia