Huono Äiti sai avautumisen:

”Ymmärrän hänen läsnäolonsa luoman turvallisuuden tunteen. Kiehtovalla tavalla röyhkeä, kuitenkin seksikäs.
Hän joka pyrkii ottamaan kaikki samassa tilassa olevat iltaa istuvat huomioon ja saavansa puheenvuoron.
Vastuullista vaikutelmaa korostaa erityisesti toistakymmentä vuotta eletty perhe- ja avioelämä, uusioperhe. Hän joka yhä huolehtii aviovuosienkin päätyttyä edelleen toisen miehen lapsista kuin omistaankin. Jo alun alkaen ottaneen nämä lapset elämäänsä omikseen.Hänelle ei tarvitse selitellä ongelmiaan ja hän jos joku tarttuu pelastavan ritarin rooliin. Tunnet itsesi erityiseksi.

Sinä parikymppinen, vielä tyttömäisellä tavalla soma, maksullinen nainen joka varmasti hurmioiduit hänet tavatessasi.
Hän ei varmasti ollut kuin kuka tahansa palveluitasi hyödyntävä asiakas.

– Minä olin heti illan päätteeksi myyty kun tapasin hänet suurinpiirtein ikäisenäsi yhtenä syys-iltana. Päätimme ystäväni kanssa ettemme nuorina sinkku milffeinä todellakaan jää katsomaan muiden (useiden pariskuntien) nuokkumista ja nuohoamista toisissaan. Etenkään kun saimme kutsun liittyä yhteen mies porukkaan ja he vielä hoitivat meidät paikalle kuljetuksista lähtien…

Hän maksoi tämänkin lystin silloin.
Hän oli herrasmies.

Ymmärrän ihastuksesi ja hänetkin tuntien en ihmettele että pysyttelette yhteydessä.

Tämä mies on kuitenkin silti yhä minun mieheni. Vatsassani kasvavan ja pian syntyvän tyttövauvan isä. Sekä kolmen muun ihanan tytön, meidän lastemme.

En voi kuvailla pettymystäni, sillä tämä unelma vävy on ollut helposti vietävissä ja petollinen ennenkin. Luulin sen olevan jo kaukaista historiaa.

Olemme yhdessä todenneet että tässä suhteessa voi puhua kaikesta. Ymmärrämme että ihminen, kiinnostuksen kohteet ja halut voivat muuttua vuosien aikana. Sen että kasvamme myös yksilöinä mutta myös yhdessä.

Teimme töitä mielestäni ja paljon. Kuvittelin meidän olevan yllä mainitsemassani pisteessä.

Hän ei kuitenkaan uskaltanut puhua tarpeestaan ostaa palveluitasi joka on johtanut vielä tilanteeseen josta en ota edes selvää.

Tuntuu kuin oma ”parasta ennen” -merkintä olisikin yllättäen saavuttanut suhteemme.

En keksi mitään nimittäin mitä emme olisi voineet ratkaista yhdessä…

Olen vaan väsynyt ratkomaan ja rakentumaan vuodesta toiseen. Olisin ollut jo valmis nauttimaankin työmme hedelmistä välillä.

Nyt tiedän vaan sen että jo valmiiksi vähän ryttyiseksi jäänyt paperi jonka päälle rakennuimme on varmasti revennyt myös. Teippikin jäisi ikävästi näkyviin. Ei tästä siistiä ainakaan enää saa.

Valitettavasti näin erityinen minäkin lopulta olin.

Joten sinulle jonka vointi ja päivän kulku tällä hetkellä on illalla mieheni mielenpäällä: Mikäli hyppäät estradille…muista että erityisiä ihmisiä on koko maailma täynnä.

Show must go on…”

Kuva: Daniel Monteiro. Kuvituskuva ei liity henkilöihin.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 15 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

15 vastausta artikkeliin “Sinä nuori maksullinen nainen, se mies on yhä mieheni”

 • Nimetön sanoo:

  Miksi hankit vielä lisää lapsia näin huonoon suhteeseen?
  Ota vastuu omista valinnoistasi äläkä uhriudu.
  Jos jäät suhteeseen, voit syyttää vain itseäsi kaikesta.
  Hae apua suhteesta irrottautumiseen, vaikutat läheisriippuvaiselta.
  Mieti, miksi et mielestäsi ansaitse parempaa. Rohkaistu, elämä kantaa.

 • Nimetön sanoo:

  Kyllä on makea mulkku jos ensimmäisen pettämisen jälkeen on vielä kelvannut. Hän on jo karvansa ja tapansa sinulle silloin näyttänyt ja nyt uudelleen. Oletko tyhmä, läheisriippuvainen, täysin ohjailtavissa vai taloudellisesti riippuvainen tästä unelmien prinssistä?

  Tämän toisen naisen vika tilanne ei ole. Teillä on dynamiikassa ongelmaa, mies kerää kermat useammasta kakusta. Ja ei kyllä jatkon suhteen hyvältä vaikuta, mies ei tule muuttumaan. Tuosta ei vauvakuplaan niin vain sujahdetakaan.
  Ei käy kateeksi tilanteesi.

 • Nimetön sanoo:

  Miksi syytät naista? Ainut syyllinen ja huora on miehesi.

 • Ei kiitos sanoo:

  En välttämättä itse haluaisi olla moisen pelimiehen puoliso. Vika on miehessä ja aivan selvästi. Älä ota syitä itseesi puolisona! Itselläni on myös kokemusta petetyksi tulemisesta, enkä enää antaisi sitä kenellekään anteeksi. Jos toinen ei sitoudu riittävästi, menkööt toisaalle.

  Mielestäni maksullisissa käyvät varatut ihmiset ovat kuvottavia. Tautiriski tulee pyytämättä myös palveluita käyttävän puolisolle, mikäli seksiä edelleen on. Jos ei ole ja näin on sovittu, siinä tapauksessa mies voi vaarantaa oman terveytensä niin halutessaan.

 • Keskiikäeiauta sanoo:

  Miksi se sen toisen naisen vika on, jos sun ukkos pettää sua ? Vika on ukossa tai sussa. Koska syytät sitä täysin tilanteessa syytöntä, sanoisin, et ukossa ja sussa

 • Kolmen äiti sanoo:

  Minusta tässä syyttämisen lisäksi myös varoitetaan jokaisen jälkeen löytyy uusi erityinen

 • Vaaleanpunaiset silmälasit sanoo:

  Maksullinen nainen myy palvelua rahaa vastaan. On se sitten seksiä, juttelua tai hellyyttä, niin se on tuon naisen työ. Tuskinpa kukaan miettii duuniaan ympäri vuorokauden. Tämä uusioperheen isä on ehkä ollut lämmin ja hyväkäytöksinen, tyttönen on ehkä saanut myös turvallisuuden tunnetta. Seksihän on pelkkää biologiaa, mies on tuntenut alkukantaista tarvetta jakaa siementään ympäri maailmaa. Ketään tuomitsematta ehkäpä kirjoittaja voisi katsella sitä omaa ukkoaan joskus realistisemmin. Kenties on jo aika antaa tämän miehen mennä menojaan ja etsiä joku luotettavampi.

 • Miksi aina näin? sanoo:

  Kummallista, että teksti keskittyy naiseen, vaikka syyllinen tilsnteeseen on mies.

 • Uhku sanoo:

  Mikset syytä miestäsi? Hän teki päätöksen pettää. Seksityöntekijä haluaa vain rahaa.

 • Money rules sanoo:

  Maksullinen nainen haluaa rahat, ei miestä.

 • Huokaus sanoo:

  Kirjoittajan kannattaisi varmasti miettiä hetki tilannetta ja ongelmaa.

  Mistä hän lieneekään saanut kuvan että tuo maksullinen nainen olisi millään lailla kiinnostunut miehestä. Mies toki voi olla kiinnostunut tästä naisesta, mutta tuskin tämä vaimoaan mennen tullen aiemminkin pettänyt keski-ikää lähestyvä mies eroaa millään lailla naisen muista asiakkaista. Naisen työhön nyt kuuluu luoda miehille illuusio että he ovat haluttavia ja kiinnostavia.

  Vaimo itse tuntuu olevan se joka on ihastunut miehessä joihinkin hyvin pinnallisiin piirteisiin ja niiden vuoksi päättänyt sallia mieheltä pettämiset. Se on tietysti hänen valintansa ja hän sitten elää sen kanssa.

  Jos ei kuitenkaan ole tyytyväinen tilanteeseen, on turha etsiä syytä maksullisista naisista joita mies käyttää vaan ihan siitä miehestä itsestään. Se nuori nainen ei todellakaan tuota miestä halua ja vaikka nainen katkaisisi tämän työsuhteen mieheen, mies löytäisi jo samana iltana uuden maksullinen tilalle.

  • Äiti 74 sanoo:

   Kyllähän tuossa selvästi sanotaan, että pitävät yhteyttä

   ”Ymmärrän ihastuksesi ja hänetkin tuntien en ihmettele että pysyttelette yhteydessä.”

   ”Hän ei kuitenkaan uskaltanut puhua tarpeestaan ostaa palveluitasi joka on johtanut vielä tilanteeseen josta en ota edes selvää.”

   Tässä on selvästi ostettu ensin seksiä ja se on johtanut jonkin näköiseen ihastumiseen ja suhteeseen.

   Kyllä se vika on miehessä ja hän on vastuussa tästä. Kukaan ulkopuolinen ei ole vastuussa muiden suhteista, mikäli edes tietää. Sitähän me emme tiedä. Ymmärrän kyllä kirjoittajaa tässä, tämä on ihan hyvä väylä purkaa tunteitaan. Annetaan hänelle oikeus siihen.
   Valitettavasti kuulostaa siltä, että tämä maksullinen nainen on rakastunut ja mies leikittelee hänen kanssaan. Rakkaudelle ei mitään voi. Mies on se, joka on särkenyt yhden sydämen ja tulee särkemään toisenkin.
   Voimia kirjoittajalle, olen pahoillani ❤️

   • Huokaus sanoo:

    Mä tulkitsin tuon niin että tämä on johtanut säännölliseen asiakkuuteen.

    Mies ehkä kuvittelee nuoren maksullisen naisen olevan häneen ihastunut. Vaimo jota mies pystyy pyörittämään täysin tahtonsa mukaan uskoo kaikkien muidenkin naisten pitävän miestä yhtä hurmaavana ja erityisenä kuin hän. Aika kuvottavaa.

    • Elisa sanoo:

     Mies vaikuttaa narsistilta, mahdollisesti psykopaatilta. Nämähän ovat hurmaavia ja ihania, samoin kuin naispuoliset.

 • Nipsu sanoo:

  Olen pahoillani kirjoittajan puolesta, mutta miksi syyttää sitä toista naista? Jotain vastuullisuutta itsekin omaan, jos varattu tulee ehdottelemasn jotain, mutta tämä nainen tekee vain työtään. Eiköhän kannattaisi jättää tämä mies, varsinkin, kun ei ole ensimmäinen kerta. Sinulle sanoisin, että ”maailma on täynnä erityisiä ihmisiä”.