Huono Äiti sai avautumisen:

Katselin lapsuuskuvia, kuvia pienestä lapsesta aina teini-ikään asti.

Lasinen ja väkivaltainen lapsuus takana. Masentunut äiti. Pikkusisarukset. Koulukiusaamista, huomion hakua kyseenalaisin keinoin, hyväksikäyttöä netissä ja oikeassa elämässä.

Kuvissa lapsi hymyilee kaikesta huolimatta.
Peitin kasvot niin, että vain silmät näkyvät.

Sielun peili, sanotaan.
Enää näkyi vaan tyhjä katse, joka kertoi olennaisen.

Aloin spontaanisti repiä kuvia.
Olo helpottui oudosti.

Pysähdyin hetkeksi, kadunko, jos revin kaikki?
Vai onko terapeuttista repiä menneisyys.

Nykyhetkessä kaikki hyvin, rakkautta ympärillä.

Nimimerkki. Kadunko vai en

 

 

Luitko jo tämän?

Hittoon ne iloiset perhekuvat somesta

Joko osallistuit tähän arvontaan??

Konetiskitabletti armottomassa testissä

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Revitään menneisyys roskakoriin”

  • Voimaa sanoo:

    Älä revi kuvia. Joskus voit katsoa niitä ymmärtäen ja hyväksyen menneisyyden. Kaikilla meillä on haavoja, osalla hyvin syviä. Silti kuvissa oleva lapsi olet sinä ja joku välitti sinusta ja halusi ikuistaa sinut valokuvaan. Me kuvaamme asioita ja ihmisiä, tilanteita jotka haluamme muistaa ja joita arvostamme, pidämme kauniina ja haluaisimme säilyttää hetken ikuisesti.
    Tutustu Voimauttava valokuva -menetelmään. Saat siitä lohtua ja työkaluja katsoa kipeitä lapsuuskuviasi. Onneksi tänään olet onnellinen.