Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Reckitt.

Finish Ultimate Plus All in One on konetiskitabletti, joka lupaa intensiivisen puhtauden ja timanttisen kiillon joka kerralla.

Huono Äiti heitti uuden konetiskitabletin suoraan haastavimpaan testiin eli perhe-elämään. Perhe-elämän aikuinen oli tehnyt makaronilaatikon, jonka nuoriso oli luvannut syödä hetimiten ja pestä vuoan pois. Kappas vuoka jäi viikoksi jääkaappiin odottamaan pesua.

Yleensä jämähtänyt makaronilaatikkotilanne on vaatinut vähintään liotuksen pesuainevedessä SEKÄ esipesun käsin, usein myös jälkipesun, Tässä testissä ei todellakaan käytetty aikaa esipesuun. Vuoka lähti suoraan jääkaapista koneeseen, koska pakkaus sanoi, että esihuuhtelua ei tarvita.

 

Finish Ultimate Plus All in One on konetiskitabletti, jonka tekniikka vapauttaa oikeat ainesosat koneeseen puhdistuksen aikana oikeaan aikaan. Tabletti poistaa jopa palaneet tahrat ilman esihuuhtelua. Ainesosat suojaavat ja hoitavat lasiesineitä ja ruokailuvälineitä säilyttäen niiden kiiltoa pesusta toiseen.

Ja kuinkas sitten kävi. Finish Ultimate Plus All in One oli onnistunut irroittamaan KAIKKI kiinni palaneet makaronin jämät vuoasta. Tämä on totta. Vuokaa ei esipesty eikä liotettu. Eikä sitä raaputettu jälkikäteen, kuten yleensä.

 

Naarmusta välittämättä on sanottava, että ilman mitään esi- tai lisäkäsittelyjä tuli erinomaista jälkeä!

Samassa testissä bonuksena kokeiltiin kulahtanut Aalto- vaasi sekä pinttynyt lasivuoka.

Testissä Finish Ultimate Plus All in One pärjäsi siis sen verran hyvin, että päätyi testitaloudessa ihan kokoaikaiseen käyttöön, valitettavasti kuitenkaan tiskikoneen tyhjentämisen ihme ei ole toistunut vielä. Mutta koska enää ei ole tarvetta esipesuille tai liotuksille, tiskien tekeminen ei enää myöskään tunnu niin raskaalta, vaikka ne pitäisikin tehdä itse. Samalla säästyy ajan ja hermojen lisäski myös huomattava määrä lämmintä vettä, joten luonto ja sähkölasku kiittää.

Kelpaisiko uutuus teillekin kokeiluun? Hyvä, sillä Huono Äiti arpoo yhdelle onnekkaalle vuoden Finish-tuoteastianpesutabletit (6 pakkausta)! Kerro meille kommenteissa kuka hoitaa tiskit teidän taloudessa, ja olet mukana arvonnassa! Kaikkien Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi Finish-tuotepaketti. Muista jättää myös sähköpostiosoite sille varattuun kenttään. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 589 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

589 vastausta artikkeliin “Konetiskitabletti armottomassa testissä”