Miksi salarakkaus houkuttaa – jopa siihen pisteeseen, että ensin pettää ja sitten jättää? Salarakas kertoo, miksi mies on niin hulluna häneen:

”Miksi mies jättää salarakkaan vuoksi?

On asioita, jotka painavat puntarissa enemmän kuin pitkä liitto, tiivis sukuyhteisö, yhteiset ystävät ja yhteinen omaisuus.

Hän iloitsee saamastaan huomiosta. Hän nauttii kuulemistaan kehuista. Hän melkein häkeltyy, kun hän kuulee kuinka ihanat kädet hänellä on, kuinka upea hymy. Kuinka dynaaminen ja valoisa hän on. Kuinka viisas. Ja seksikäs.


Kuvat ovat kuvituskuvia.

Hän rakastaa sitä, että kosketan häntä, että kävelen hänen kanssaan käsi kädessä. Hän nauttii keskusteluistamme. Hän iloitsee siitä, että kuuntelen häntä. Hän kokee, että olen läsnä.

Hän rakastaa avoimuuttani. Hän pitää positiivisuudestani. Hän rakastaa sitä, että saan hänet nauramaan. Hän iloitsee siitä, että nautin seksistä.

Hän kokee yhteenkuuluvuutta kanssani. Että teemme yhdessä asioita.

Hän kokee rauhaa ja turvaa kanssani. Hän kokee, että tuen häntä. Hän kokee että ymmärrän häntä.

Hän sanoo, ettei ole koskaan ennen saanut kokea näin suurta rakkautta.

Hän arvostaa sitä, että hän saa olla oma itsensä kanssani. Että häntä rakastetaan sellaisena kuin hän on. Hän kokee että kanssani hänellä on täydellinen vapaus.

Hän kokee että olen hänen elämänsä ilo, valo ja suuri rakkaus.”

Nimim. Salarakas

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 34 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

34 vastausta artikkeliin “Ote salarakkaan päiväkirjasta…”

 • Nimetön sanoo:

  Minä olen elämässäni ollut joitakin kertoja varatun miehen kanssa. Lähinnä varmaan siis tapauksia, joissa ollaan oltu muutaman kerran sängyssä, eikä sitten muuta. Itse olen saanut tästä salaista pahaa nautintoa, kun olen saanut ”vieteltyä” miehen omalta naiseltaan. Ja juu, tiedän olevani paha ihminen. Ei hyödytä kertoa sitä minulle enää. En yleensä ole ollut kiinnostunut miehistä sitten sen kummemmin, eli varsinaista suhdetta ei ole ehtinyt muodostua. Pari kertaa on käynyt niin, että mies on jättänyt oman naisensa minun takiani ja sitten olen vain kylmästi päättänyt suhteen.

  Suurella osalla ihmisistä on moraali ja he haluavat toimia mahdollisimman oikein elämässä. Tai jos tekevät virheen, niin vähintään katuvat sitä, tai alkavat jopa etsiä syytä itsensä ulkopuolelta. Huono oma mies, ei kuuntele, ei ole läheisyyttä jne. Minua ehkä itseäni ärsyttääkin eniten ihmiset, jotka uskovat varmaan itsekin olevansa tilaisuuksien uhreja, eivätkä ole valmiita myöntämään omaa pahuuttaan asiassa. Minulla ei ole mitään hyvää neuvoa siihen, miten pahoilta ihmisiltä voisi elämässä välttyä. Usein kuitenkin edelleen pitää paikkansa vanha sanonta: Jos se on liian hyvää ollakseen totta, se ei varmaan ole totta. Tämän jos siis nämä pettävät osapuolet uskoisivat, niin tuskin niin herkästi lähtisivät pettämään sen upean vieraan miehen tai naisen kanssa. Elämä ei kuitenkaan ole mustavalkoista ja helppoa. Minustakaan on todella vaikea sanoa päällepäin, että en oikeasti ole se hyvä ihminen, jonka ihmiset uskovat minun olevan. Olen myös huomattavan taitava uskottelemaan sille miehelle, että voi kun hän on NIIN ihana. Aika helposti tavallinen vaimo jää siinä kakkoseksi.

  Jos teitä tämän jälkeen yhtään helpottaa, niin voin kertoa, että jätin nämä ”seikkailut” taakseni vajaat 10 vuotta sitten. Tästä lähin parisuhteesi on siis ainakin minulta turvassa.

  • Nimetön sanoo:

   ”My pain is constant and sharp, and I do not hope for a better world for anyone. In fact, I want my pain to be inflicted on others.”

 • Markus sanoo:

  Ehkä ihmiset on vaan liian omistushaluisia. Antakaa puolisollenne vapaus harrastaa seksiä muidenkin kanssa halutessaan, ni ei tarvi selän takana vehdata.
  Siinä voi omakin suhde piristyä tai sit loppua, jos on paska.

 • Uskollinen nyt ja aina sanoo:

  Nooo, kyllä se siitä, menkääpä naimisiin. Ihmettelen vain, mihin on kadonnut sitoutuminen, luotettavuus, rehellisyys. Näitä saa nykyään lukea päivittäin. Pettäminen näyttää olevan muotia. Jotkut eivät kestä tavallista arkea, vastamäkeä ja sitä niin tylsää, mitä avioliitossa väistämättä tulee aina välillä. Elämä ei vain ole aina uutta ja jännää, eikä kuulukaan olla.

 • Vastine salarakkaalle sanoo:

  Hyvä salarakas. On varmasti lukuisia syitä, miksi mieheni jätti minut vuoksesi. Ja hyvä niin! Sait kaikenlaista ihanaa elämääsi. Joksikin aikaa. Sinä sait lisäksi kaiken sen ristiksesi, jota minä suhteessa kannoin. Sinä olet pian se, joka pyykkää, kokkaa, siivoaa, miellyttää, muuttaa suunnitelmia miehen vuoksi. Sinä olet pian se, joka odottaa, vaikenee, sietää, kestää, puree hammasta. Sinä olet pian se, jolle mies pyörittelee silmiään, tuhahtelee ja osoittaa paheksuntaa. Sinä olet jossain vaiheessa se, joka miettii, että onkohan tullut petetyksi kun mies on muuttunut. Sinä mietit, että hei, se petti eksäänsä, miksei se voisi tehdä sitä minullekin. Juokse ennenkuin on liian myöhäistä!

  • Nimetön sanoo:

   Hei, tämä ei ole pelkästään täysin totta. En siis yritä väittää, etteikö se voisi olla totta. Haluan kuitenkin tuoda esiin sen tosiasian, että monet meistä naisista haluaa eri asioita parisuhteelta.

   Minä olin se ”toinen nainen”, tosin minun tapauksessani nainen oli itse jättänyt miehen ja muuttanut pois. Tavatessamme he olivat edelleen naimisissa, mutta nainen oli tosiaan muuttanut omaan asuntoon 6 kk aiemmin, ja halunnut eroa toisen miehen takia. En siis koe olevani kodinrikkoja. Siitä huolimatta nainen koki, että minä en olisi saanut tulla miehen elämään.

   Lyhyesti, minä olen kovin erilainen ex-vaimon kanssa. Haluan suhteelta eri asioita. Minä olen erittäin itsenäinen, ja viihdyn loistavasti omassa kodissani ilman miestä. Kaipaan omaa rauhaa, ja ahdistun, jos mies on liian pitkään paikalla. Miehellä on siis täysi vapaus toteuttaa itseään ja omia huvituksenkohteita minun kanssani, koska minä en edes haluaisi häntä siihen jatkuvasti. Meillä on miehen kanssa myös erittäin tärkeä yhteinen harrastus, eli vapaa-aikamme vietämme pitkälti harrastuksen parissa. Ex-vaimolla ei ollut samaa harrastusta. Olemme olleet nyt kohta 5 vuotta yhdessä, ja meillä menee edelleen erittäin hyvin. Uskon siis, että joskus toinen nainen (tai mies) voi olla parempi verrattuna edelliseen. Joskus kaksi vääränlaista ihmistä on vain nuorena päätyneet yhteen.

 • Myöskin salasuhteen kokenut sanoo:

  Pitkässä parisuhteessa alkaa arjen rutiinit ja yhteinen painolasti väkisinkin painaa. Seksi ei vain voi olla kymmenen vuoden jälkeen yhtä jännittävää ja intohimoista kuin suhteen alussa.
  Uskon, että salasuhdetta etsivät usein pakenevat vain arkea. Mies saattaa mielestään rakastaa sinua enemmän kuin ketään muuta koskaan ennen. Ja mistäpä minä tiedän vaikka näin olisikin. Kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan, millainen teidän suhteenne on ja voi olla usean vuoden päästä kun arki on astunut kuvaan.

  • Narttu sanoo:

   Mä elin 28 vuotta suhteessa mielessänikään muu kuin seksi ei toiminut, mutta reilut 20 vuotta se parani kaiken aikaa. Kun oppii tuntemaan toista paremmin niin rohkeus kasvaa.
   Kunhan seksi on hyvää, voi huonompikin suhde pysyä koossa mutta itse en vois kuvitellakaan jääväni suhteeseen, jossa seksi on väljähtänyt.
   Ero tuli alle vuodessa, kun seksi loppui. Seksi loppui miehen sivusuhteiden takia, hän ei enää pystynyt seksiin minun kanssani. Minä aloin kokea itseni kestämättömäksi kun minua ei enää haluttu ja hain eroa. Samaan syssyyn paljastuivat sivusuhteet.

 • Onnellinen sinkku sanoo:

  Salarakkaana pelkään, että läheisyyttä ja intohimoa varten seuraani valikoitunut yksilö haluaisikin joskus enemmän ja tosiaan jättäisi puolisonsa. Rakastan riippumatonta sinkkuelämääni, enkä missään nimessä haluaisi parisuhdetta, jossa on yhteinen arki ja sen mukanaan tuoma arkipäiväistyminen. Intohimo säilyy, kun sitä ei ole kokoajan tarjolla. Olen yrittänyt tehdä selväksi, että näin on hyvä, eikä minulla olisi aikaakaan parisuhteelle ja todella toivon, ettei hän kaavaile minusta mitään vaimonkorviketta. En minä häntä olisi mitenkään avosylin ottamassa vastaan, jos ero tulisi. Pikemminkin pakenisin, jos alkaa jotain tiiviimpää tai virallisempaa suhdetta tarjota.

  • Nimetön sanoo:

   Tämä on just hyvä 😁 😁 Näinkin voi välillä olla. Itse olen ihan oikeassa suhteessa miehen kanssa, mutta tapaamme 1-2 kertaa viikossa, eli minulla on erittäin vahva oma elämä myös. Olemme olleet yhdessä nyt 5 vuotta. Meille tämä pelkästään seurustelusuhe toimii tosi hyvin. Itse en pettäisi, tai alkaisi toiseksi naiseksi. Siksipä kysyn sinulta, että voisitko mitenkään alkaa suhteeseen, jossa toinen ei ole varattu? Koska suhteen ei ollenkaan aina tarvitse olla sellainen, joka tähtää yhdessä asumiseen, avioliittoon, koiraan, omakotitaloon ja lapsiin. Minulla ei ole varaa tuomita sinua, tämä oli vain ajatus 😏

 • sanoo:

  Ei noita salarakkauksia pääse syntymään, jos varattu henkilö (mies tai nainen) ei ole siihen avoin. Jos et etsi etkä katsele ”ympärillesi”, ei kukaan ulkopuolinen aloita kanssasi suhdetta. Vastuu on varatulla. Aina syytetään toista naista/miestä siitä että varasti tai iski varatun. Ihan kuin varatulla ei olis mitään omaa tahtoa asiassa. Jutun kuvaus kuulosti alkuhuumalta. Se menee ohi. Kannattaisko ennemmin panostaa siihen henkilöön jonka kanssa on naimisissa?

  • JustMe sanoo:

   Samaa mieltä, mutta sitä kasvotonta tai vierasta on paljon helpompi syyttää kuin omaa rakasta, josta ei halua uskoa että tahallaan on tehnyt jotain niin kamalaa ja siksi etsii ”puolustusta” myös muualta?

   Silti, järjellä ajateltuna se puoliso on se, johon sulla on suhde. Se toinen nainen tai mies ei ole missään suhteessa sinuun, joten ei tee millään tapaa vääryyttä sinua kohtaan.

   Toki tiedän että tunne vs järki kulkee hyvin erilaisia ajatuspolkuja ja tuossa tilanteessa voi olla vaikea syyttää vain sitä omaa puolisoa, vaikka hänen valinnoistaan se on ollut kiinni.

 • Luulin olevani onnellinen sanoo:

  Olen aivan korviani myöten rakastunut varattuun mieheen. Ollut jo viisi vuotta. Meillä ei ole seksiä, minä haluaisin, mutta hän ei `petä` vaimoaan.( Itse olen eronnut pari vuotta sitten, tosin ihan muista syistä.) Koen tuovani hänen elämäänsä juuri tuon mitä aloituskirjoituksessa oli, paitsi sitä seksiä. Emme juurikaan tapaa, satunnaisesti kyllä, mutta puhumme puhelimessa monesti viikossa. Olen ikäänkuin salaystävä. Jos rehellisiä ollaan, tämä on jo tietysti pettämistä, vaikka hän ei sitä myönnä, kun `mitään` ei ole tapahtunut. Ollaan kyllä seksuaalisti virittyen aikanaan tämä aloitettu ja suukoteltu mutta ei sen enempää. Ystävyytemme on kuitenkin aika läheistä ja ainutlaatuista. Puhumme iloista, suruista, työstä, lapsista ja hän valaisee soitollaan päiväni, vaikka totta puhuen, minä olen se kehuva osapuoli ja sitä hän varmasti tästä saa; kivan lisän turvalliseen elämäänsä, itsetunnon kohotusta ja tietysti ystävän. Pakahdun surusta, että tuo sielunkumppanini ei ole minun, eikä koskaan tule olemaan. Tajusin, että en arvosta itseäni, jos rikon perheen, tosin molempien lapset ovat jo aikuisia, enkä arvosta itseäni jos suostun jäämään tähän rooliin. En vaan tiedä miten tästä irtaudun, koska olen niin kiintynyt häneen.

  • Nimetön sanoo:

   Jos mies ei halua suhdetta sinun kanssasi, niin siihen voi olla kaksi syytä. Ensimmäinen on se, että miehellä on joku outo moraali, että pettää voi, kunhan ei harrasta seksiä. Tämä on kyllä tosi outo moraali, mutta oikeasti joillain miehillä on tällainen. Toine vaihtoehto on se, että et ole miehelle juuri SE nainen. Todennäköisesti et ole tarpeeksi viehättävä, koska jos olisit, niin tällaista ongelmaa ei ikävä kyllä olisi. Miehet on iha tosi ulkonäkökeskeisiä, vaikka muuta yrittävätkin väittää. Usko pois, tiedän sen, koska olen itse huomattavan viehättävä nainen. Saan siis jatkuvasti miehiltä huomiota ja ehdotuksia. Se on tosi tyhmää, mutta niin se näyttää olevan. Kaikki ne miehet, jotka selittävät muuta, yrittävät iskeä minua, kun tilaisuus tulee. Todella oksettavaa.

 • Tietäjä sanoo:

  Voi harmi kun miehesi ei anna sinulle tuollaista rakkautta. Olet siis täysin oikeutettu panemaan muita samalla kun miehesi joutuu elämään valheellisessa suhteessa. Sinulla on täysi oikeus käyttää häntä hyväksesi ja tehdä vääryyttä hänelle, koska et nyt satu rakastamaan häntä kuten joskus.

 • Ex Salarakas sanoo:

  Kun rakkaus iskee, on sen voima niin suuri, että se vie. Se vei meidätkin onnen kuplaan, jossa totesimme, ettei tällaista rakkautta voi vastustaa, eikä kieltää. Se tuntui niin oikealta. Ja tuntuu edelleen.
  Olimme molemmat tahoillamme naimisissa. Mutta tiesimme ettemme voisi emmekä haluaisi elää ilman toisiamme. Suuri Rakkaus on niin ihmeellien lahja. Siitä voi vain olla kiitollinen. Ihan joka päivä.

 • Maryland sanoo:

  Voi voi…

  Kun salarakkaasta tulee oikea puoliso niin sama nalkutus ja arjen perseilyt alkaa.
  Oho, eikö onni kestänytkään?!?
  Ei, koska tänä miestyyppi on perseestä.
  Minäminäminä, minulle viihdytystä ja iloa, ei arkea eikä tylsiä hommia.
  Hyi saatana.

  • mymsaali sanoo:

   Hassu ajatus että kyse olisi vain miehistä. Kyllä naimisissa olevilla naisillakin niitä salaraikkata on…

   • illu sanoo:

    Joo, aika monen varatun naisen kanssa tuli nuorena vehdattua. Sormus on tosiaankin vain hidaste ja aika usein se lähtee vessakäynnin aikana kädestä kun sopiva mies löytyy

 • Voi ei sanoo:

  Jostain syystä suhde on salainen ja se virallinen suhde olemassa. Itsepetosta ja itsekurin puutetta molemmilta. Asioita ei vain tapahdu. Ihmiset tekee tietoisia valintoja.
  Salarakkaan kertomat syyt ovat varmasti aivan totta. Siksi jokaisen velvollisuus olisi pitää puolisostasn huolta, kuunnella, tukea ja rakastaa sellaisena kuin hän on. Sitä ihminen kuitenkin kaipaa, omalta puolisolta ensisijaisesti.

 • Vain elämää sanoo:

  Tuon ihan saman mies on kokenut joskus vaimonsa kanssa. Sitten iski arki ja kadonnut huuma haetaan joltain, joka on valmis siihen vastaamaan. Ei se sen kummempaa oo.

 • Suski sanoo:

  Sitä voi jeesustella, miten paljon tahtoo. Eihän pettäminen ole koskaan paras vaihtoehto. Mutta onko puolison hylkääminen avioliiton sisällä sen parempi tapa toimia. Ei elämä ole niin mustavalkoista.

 • Äitjg sanoo:

  Voi ei! Mun mies on mun salarakas tai se mun.. kun me tunnutaan tykkäävän huomiosta ja tuetaan toisiamme.. kaikki täyttyy pitäskö olla huolissaan?! 10 vuotta yhessä ja lapsia ja nyt ton määritelmän mukaan ollaan salarakkaita. Ja vielä noi kädetön. . Mun miehellä on ihan mahtavat kädet. 🙁

 • Eevie sanoo:

  Tällänen on niin turhaa. Koko artikkeli ja varattujen kanssa säätäminen. Ei se ole mikään kilpailu. Olen parempi tai ihanempi kuin vaimo. Mies saa enemmän minulta. Mitä hevonkukkua. Hyvässä suhteessa ei tarvitse olla ketään toista parempi tai verrata itseään keneenkään vaan siinä ollaan koska halutaan. Jos ei olla tyytyväisiä suhteessa niin sitten siitä erotaan. Vasta sen jälneen aloitetaan uusi suhde.
  Tälläset seläntakana pelleilyt on niille pelkureille joilla ei rohkeutta sanoa että ei tää nyt toiminutkaan sori. Ja niille joilla on niin huono itsetunto että tarvitsevat aina jonkun sukimaan sulkiaan. Sekä niille ketkä tarvitsevat aina sen plan Bn etteivät vaan jää yksin. Ja niille jotka taas toiselta puolelta ovat hyviä vain silloin kun ovat jotakuta parempia.
  Hyvinvoiva, itsevarma ihminen eroaa jos ei halua olla suhteessaan tai lähtee vain suhteeseen jossa tietää että häntä arvostetaan itsenään eikä vain verrokkina. Itse en seurustelevan matkaan ole koskaan lähtenyt enkä koskaan lähtisikään. Ihan sama mitä mies minulta haluaisi tai mitä hänelle voisin antaa niin ei kiitos. Miehiä on maailmassa ja josko juuri varatun haluaisin niin kyllä odottaisin että ensin eroaa ennen kun treffeille lähtisin. Mikä lie motivaatio oli nyt tälläkin kirjotuksella.

  • IsoJohanna sanoo:

   Kiitos tekstistäsi, olen täysin samaa mieltä ja sanoit sen niin hyvin.

  • Se ensimmäinen nainen sanoo:

   Itse olin suhteessa jossa selvisi, että miehellä on salarakas. Mies selitti minulle, että ei tuo suhde ollut hänelle mikään vakavasti otettava juttu. Leikkiä ja huvittelua vain ja minun kanssani hän haluaa olla oikeasti. Puhuin salarakkaan kanssa ja hänellä oli melkein sanasta sanaan tuo aloittajan tarina.
   Eli jos pystyy valehtelemaan omalle puolisolle niin eikö ole todennäköistä, että valehtelee sivusuhteessakin? Samaa valheen sekamelskaa kumpikin.
   Minä lähdin ja yllättäen ei salarakas kelvannutkaan oikeasti puolisoksi. Pano on pano.
   Minä en suosittele leikkimään tuollaisten miesten kanssa. Loukkaat itsesi turhaan. Ei tuollainen pysty tai halua oikeaa suhdetta. Minä lähdin ja löysin miehen joka pystyy olemaan aikuinen ja sitoutuu suhteeseen eikä vain pursuaa salaisuuksia ja valheita.

   • Äitipuoliäiti sanoo:

    Juuri näin. Tuntuu olevan tietty ihmistyyppi sekä miehissä että naisissa, jotka sille salarakkaalleen kertovat ihan satuja virallisesta parisuhteestaan. Olen itse pari kertaa meinannut päätyä (ja joskus nuorena ja tyhmänä päätynytkin) salarakkaaksi, ja kuullut näitä samoja tarinoita, jotka sitten paljastuvat jossain vaiheessa. Pahimmillaan vasta siinä vaiheessa, kun itse jää seuraavalle salarakkaalle kakkoseksi tai huomaa, että näitä salarakkaita on itsensä kierroksissa useampia.

    Mielenkiintoinen tapaus oli se, kun luulin seurustelevani vapaan, eronneen miehen kanssa, mutta jonkun ajan päästä aivan sattumalta selvisi, että hän olikin naimisissa, petti vaimoaan salarakkaan kanssa, ja salarakasta minun kanssani. Ja minua ties kenen muun kanssa. Miehen epäonneksi satuin tutustumaan tähän salarakkaaseen yhteisten tuttujen kautta ja asia paljastui 😀

    Ja ihan samalla tavalla avioeroni jälkeen paljastui, mitä höpöjuttuja eksä oli kertoillut salarakkaalle. Oli ilmeisesti joutunut myös ystävilleen selittelemään eroa, mutta ei ottanut huomioon, että muutamalla hänen ja minun ystävällään on yhteisiä ystäviä, joten jossain vaiheessa joku tuli minullekin asti ihmettelemään niitä juttuja. Hauskin ehkä oli se, kun ex-miehen ystävät luulivat minun muuttaneen eri paikkakunnalle ja eron johtuneen jotenkin siitä – olivat hämmentyneitä, kun törmättiin kaupungilla 😀 Sinänsä en ollut kauhean yllättynyt, sillä seurustelun alussa eksä kertoili edellisestä eksästään ihme juttuja, jotka myöhemmin paljastuivat ihan tuulesta temmatuiksi.

    Aloittajalle: Jos suhteessa on oikeasti vikaa, lopeta suhde ennen kuin aloitat uuden ja edellytä samaa myös uudelta kumppaniltasi. Jos olet hänelle oikeasti tärkeä ihminen, sinun ei tarvitse roikkua salasuhteessa. Älä usko sinisilmäisesti varatun ihmisen tarinoita. Jos hänen mielestään hänessä itsessään ei ole mitään vikaa, vaan se puoliso on kylmä, tunteeton, pihtari/impotentti, aina töissä jne., ja varattu henkilö on omasta mielestään ihan syytön, pitäisi hälytyskellojen aina soida.

 • Nalle poh sanoo:

  Jotkut naiset viettävät koko elämänsä ”salarakkaina”. Joillekin se on toistuva kuvio. He pustuvät rakastumaan vain siihen joka on saavuttamatonta. Jos mies olisikin vapaa, mielenkiintoa ei olisi. Eipä tuo kuvio kovin kadehdittava ole kenenkään kannalta.

 • Salaa rakastunut sanoo:

  Noinhan se menee, kun arki ei ole kuviossa mukana – on vain jännitys, ihastuminen ja intohimo. Arki koittaa aina, ennemmin tai myöhemmin.

 • Irmeli sanoo:

  Niin, joskus sitä oikeasti todellakin rakastuu toiseen sydänjuuriaan myöten. Siitä on järki kaukana. Elämä on ❤️

  • Noni sanoo:

   Kuinka ollakaan, näin kävi minulle. Oltiin molemmat tahoillamme naimisissa, kun salarakkaus iski. Ja nyt olemme olleet onnellisina yhdessä jo 12 vuotta. Ainoa mikä kaduttaa on se, että miksi en ymmärtänyt tämän miehen ainutlastuisuutta jo aiemmin, siinähän se oli ollut lähistöllä jo yli vuosikymmenen.

 • Joopa sanoo:

  Ja sit sä heräsit unesta.