Eikö suhde tunnu enää toimivan? Onko sinulla sellainen olo, että toinen on ehkä lähdössä suhteesta?

Eroa harkitsevan kehonkieli muuttuu. Samoin jos suhteenne ei enää toimi, sen voi lukea käytöksestä.

Yksikään pari ei tietenkään aina voi olla toisiinsa kiinni liimautuneina saati hyvällä mielellä. Mutta kehonkieli paljastaa sen, mitä emme sano, mikäli sitä osaa tulkita. Esimerkiksi vieraantuminen toisesta tai eroaikeet näkyvät käytöksessä jo ennen kuin toinen sanoo niistä mitään.

Tarkkaile näitä merkkejä:

Etäisyys lisääntyy

Jos tunnetason yhteys vähenee tai loppuu, sen näkee pariskunnan käytöksestä. Eripurainen pari kääntyy toisistaan poispäin ja heidän välissään on tilaa. Jos toinen ei enää kohtaa sinua suoraan edestä, vaan seisoo tai halaa hiukan sivuttain, hän hakee etäisyyttä. Eroaikeista vihjaa myös istuminen kaukana sinusta, ja muualla kuin vieressäsi.

Katsekontakti vähenee

Katsekontakti on intiimiyden merkki. Mitä rakastuneempi pari on, sitä enemmän he katsovat toisiaan silmiin. Jos katsekontakti vähenee, se kertoo tunteiden laantumisesta. Ihmiset haluavat katsoa asioita, joista he pitävät!


Kuva Nik Shuliahin, ylin kuva Joao Tzanno.

Hymyily loppuu ja toinen kääntyy poispäin

Tutkimuksissa on havaittu, että onnelliset parit kääntyvät toisiaan kohti ihan kirjaimellisestikin. Lisäksi toisen kannustaminen ja huomiointi hymyllä kertoo hyvästä suhteesta. Jos aitoa hymyä ei enää näy, tai suupielet osoittavat alaspäin, suhde saattaa olla päättymässä.

Jalkaterät osoittavat ulospäin

Tämä on hienovarainen vihje, jota tuskin tulisi edes ajatelleeksi. Mutta sisäänpäin kääntyneet jalkaterät ovat alitajuinen reaktio, jolla pyrimme näyttämään vaarattomalta toisen silmissä. Mikäli jalkaterät osoittavat ulospäin tai poispäin sinusta, se on hälytysmerkki siitä, että toista ei enää kiinnosta.

Toinen puistattaa

Puistatus on hyvin alkukantainen reaktio. Jos puolisosi näkeminen tai koskettaminen puistattaa sinua tai sinun näkemisesi häntä, jokin on pahasti vialla suhteessanne.

Lähde.

P.S. Epäiletkö, että toinen pettää? Nämä merkit voivat paljastaa totuuden!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia