Tämä on kaupallinen yhteistyö. Yhteistyössä Vanish.

Tämä kirjoitus on hardcore harmaan pyykin vihaajan kirjoitus. Kirjoittaja on käyttänyt Vanishia siitä lähtien, kun sai ystävältä siihen suosituksen ja omistaa Vanishin kaikki versiot. JOS siis karttelet valkoisien vaatteiden ostamista tai ne muuttuvat harmaiksi TAI jos valkoiset vaatteesi tai lasten vaatteet ovat erittäin alttiina tahroille, lue tämä ohje:

 1.  Lisää noin 5 litraa vettä (perusämpärissä on 10 litraa). Veden sekaan 1 punainen annostelukorkillinen Vanishia.  Heitä sinttynyt entinen vaalea pyykki lavuaariin tai ämpäriin ja anna muhia 5-6 tuntia. Heavy userimme on antanut lojua työpäivän ajan.
 2. Liotuksen jälkeen heitä pyykki koneeseen ja pese normaaliin tapaan, mutta lisää puoli korkillista Vanish Goldia pesuaineen annosteluluukkuun.
 3. Anna kuivua – märkänähän kaikki vaalea pyykki näyttää harmaalta ja tadaa!! Valkoiset ovat taas valkoisia!!

 

Monilla jää se valkoinen unelmien mekko hankkimatta lapselle tai itselle, koska siinä on takuulla 5 minuutin päästä joko ketsuppia, kahvia tai ruohoa.  Tai valkoiset housut, koska kohta niissä on kuitenkin kuraa, kiitos Suomen kesän.

Ja aina varoitellaan että älä vain osta valkoisia kenkiä, ne on ihan kohta ihan ruskeat. Ja valkoiset paidat pysyy raikkaina sen pari pesua, jos käy tuuri, ja sen jälkeen pikkuhiljaa harmaantuu. Valkoisiin vaatteisiin liittyy hyvin usein pelko siitä, että niitä ei saa pidettyä valkoisina millään.

Mutta jospa se pelko onkin ihan turha? Mitä jos voisit käyttää valkoisia vaatteita huoletta muulloinkin kuin omissa häissä?

Valkoiset vaatteet saa todella pysymään valkoisina! Miten? No Vanishillä! Vanish Gold Crystal White on erityisesti valkoiselle pyykille suunniteltu pesuaine, jonka käyttö on helppoa. Erityisen helpoksi käytön tekee se, että Vanish Gold Crystal White -jauhetta voi käyttää pesukoneessa tavallisen pesuaineen seassa, ja tuloksen huomaa jo ensimmäisen pesun jälkeen! Vanishin avulla valkoiset vaatteesi pysyvät raikkaina pidempään.

Lisäksi Vanish Gold Crystal White toimii erityisen hyvänä tahranpoistajana. Lähtee hikitahrat tai punaviini ja se kahvi…

Lapsilla on erinomainen kyky ”värittää uudelleen” vaate esimerkiksi vain käväisemällä sen vaatteen kanssa ulkosalla. ”Oho, mun vaatteelle kävi jotain”, tarkoittaa yleensä sitä, että käynyt on totisesti, yleensä multaa ja vihreää.

Sen aiemmin mainitun ketsupinkin saa pois Vanishin avulla. Ketsuppitahroja ei kannata hangata, vaan esikäsittelyksi riittää huuhtelu hanan alla ja sitten koneeseen pyykinpesuaineen ja Vanishin kanssa.

Eikä muuten rajoitu pelkästään vaatteisiin. Vanish Gold Crystal White sopii myös esim. petivaatteille ja pyyhkeille. Pysyy puhtaat valkoiset lakanat puhtaan valkoisina pidempään!

SIKSI MEILLÄ ON KILPAILU! Kerro kommentissa pahin tahrapainajaisesi – yksi somekanavissa ja tällä saitilla kommentin jättäneistä voittaa vuoden Vanishit!!

Tämä on kaupallinen yhteistyö Vanishin kanssa.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 84 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

84 vastausta artikkeliin “Onko valkoinen pyykkisi harmaata? Ei tämän jälkeen!”

 • arja-tarja sanoo:

  Suklaajäätelötahdat valkoisessa t-paidassa. Toivon että tämä auttaa pääsemään eroon harmaasta ja jäätelötahraisesta pitkistä. Ikionnellinen jos tämä toimii.

 • Jaya sanoo:

  Rasvainen intialainen ruoka. Jää kunnon tahroja värin kera

 • IfigeniaMultanen sanoo:

  Harmaantunut pyykki!

 • Jj sanoo:

  Tomaattikastike, saippuakuplatahrat ja nurmikko ehkä eniten ärsyttää, kun vaikea ja saippuakuplatahroja ehkä jopa mahdoton poistaa. Silti ihana katsoo muksujen riemua, eli näkee vaivaa mieluummin =)