”Ajatteletko koskaan, että se sinun pilttiperkele on aivan saakelin rasittava? Oletko ihan ääneen sanonut suutuspäissäsi, että voisit myydä kaikki ipanasi torilla?

Kun sinulta löytyy alle kouluikäinen ja yläasteikäinen, niin tuntuu, että vajoat itsekin sinne heidän välimaastoon ja tekee mieli hakata päätä seinään ja huutaa yhtä paljon kun nämä tenavat yhteensä.

Päiväkoti-ikäinen huutaa heti aamusta kun on väärää vaatetta, väärää kenkää, väärää kellonaikaa herätä, väärä päivä tehdä yhtään mitään. Sitten sieltä nousee ylös se teini, joka alkaa mäkättään sinulle koska luonnollisesti tämän päikkyikäisen unelmien sielunmessu sieltä persiistä asti johtuu juurikin sinusta.

Syntyy oravanpyörä, jossa jokainen ärähtää toisillensa. Isosisko kiusaa, pikkusisko on ärsyttävä ja äiti onkin muuten vaan aivan helvetin tyhmä! Tulee huippufiilis, voittajafiilis ja alat etsiä tietoa, että voiko kohdun myydä, jotta varmasti ei koskaan ikinä enää pääse sellaista vahinkoa tapahtumaan, jotta näitä ilmestyisi lisää!

Hammasta purren kuuntelet, kun teini ripittää sinua, kun satut päästämään huomaamattasi ärräpään ja vähän voimakkaammin komennat kumpaakin. Tuntuu, että ykskaks tämä teini muuttuu tuomiopäivän saarnaajaksi suoraan manalan portilta ja silmät syöksee tulta suoraan päin näköäsi. Tuntuu kun näissä kakaroissa olisi sisäänrakennettu woodoonukke ja ne iskee sukkapuikkoa ihan sieluun asti, jotta olet itse aivan tuskissasi.

Kyllä vain. Nämä ovat rakkaita perkeleitä. Mutta juuri tänään aivan helkatin ärsyttäviä!!”

Nimim. Välipäivät sais jäädä väliin

Jokos luit tämän jutun https://www.huonoaiti.fi/rakastan-lapsiani-enempaa-en-halua/

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa kommentoi tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa kommentoi. 

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Onko teilläkin välillä rakkaita perkeleitä?”

 • Kestää kestää sanoo:

  Koulussa on ihan liian pitkät lomat. Teinit nukkuu pitkään. Hyvä. Jos on itsellä iltavuoro. Jos antaa töistä käsin jotain ohjeita esim kotitöistä, voi aamuvuorosta tultuaan huomata, että teinit nukkuu edelleen ja kaikki on tekemättä. Mutta yöllä he eivät nuku. Yhdeltä käydään jääkaapilla ja vessassa pitkin yötä. Tänään meni kuppi nurin. Ilmotin että puhelimet ja netti lähtee yöksi, lukekaa kirjaa jos haluatte valvoa. Ja yöllä ei syödä enää!
  Onneksi ensi viikolla alkaa taas koulu.
  Olen sanonut monesti, että vauvoissa pitäisi olla varoitus, että he muuttuvat teineiksi, eivätkä muuta sittenkään omilleen vielä moneen vuoteen.

 • Triplan mutsi sanoo:

  Samaistun tuohon tunteeseen. Minulla on kolme hyvin rakasta koti pirua. 3,5v 7 ja 8 vuotiaat. Välillä tulen miettineeksi että mitä ihmettä on tullut ajateltua kun olen noin monta halunnu. Aamusta alkaa huuto ja tappelu ja illalla loppuu kun painuvat unten maille.
  Tuossa välissä saa toistuvasti kuulla ”äiti,äiti xxxx teki sitä” äiti sä oot tyhmä muutan muualle” mut kun mä haluun jne.
  Paitsi jos eivät satu olemaan eri paikoissa yksi ulkona, yksi nenä kii ruudussa ja kolmas roikkuu äidin helmassa.
  Onneksi ensi viikolla arki palaa. Isot käy koulussa ja nuorin on päikyssä ja minä pääsen töihin ”lomalle”.