Jotta voit nauttia toden teolla ihanasta kesästä, nappaa tästä talteen hyvät niksit:

Tahmeat kädet jäätelöstä

Mikä olisi maistuvampaa hellepäivänä, kuin jääkylmä jäätelö? Ihanan mehujätskin kääntöpuolena on kuitenkin se, että se sulaa välittömästi käteen. Ellet ahmaise herkkua yhdellä haukkauksella, ehtii se valua tikkua pitkin ja sinulle jää inhottavan tahmeat kädet. Mutta ei hätää, sillä tähän on olemassa nerokas ratkaisu. Seuraavan kerran, kun otat pakastimesta sen jäätelötikun, hae lisäksi muffinssi-paperi. Tee paperin pohjalle pieni reikä ja työnnä jäätelötikku sen lävitse. Näin muffinssipaperi kerää kaiken valuneen jäätelön ja kätesi pysyvät puhtaina.

Tee vesimelonista boolikulho

Jos haluat tehdä vaikuttavan juomakulhon seuraaviin grillijuhliin, tee se vesimelonista. Aloita leikkaamalla vesimelonin yläosa pois, ja kaapimalla meloni sisältä tyhjäksi. Täytä sitten melonin kuori lempiboolillasi. Voit esimerkiksi käyttää kaavittua melonin mehua. Työnnä sen jälkeen pieni tappi kulhon alaosaan, jotta boolia voi annostella. Tarkemmat ohjeet meloni- lekkerin tekoon löydät täältä. Nauti!

Kuva Dimitry Bayer.

Saunaoluen nopea viilennys

Unohditko taas laittaa sen oluen ajoissa viilentymään? Ei hätää, sillä tällä niksillä saat lämpimän tölkin todella kylmäksi kymmenessä minuutissa. Kasta muutama pala talouspaperia kylmään veteen ja kääri ne tölkin tai pullon ympärille. Laita tölkit/pullot sitten pakastimeen (tai jääkaappiin). Märkä paperi nopeuttaa juomien viilentymisen.

Arvotavarat turvassa

Nyt voit rauhassa nauttia rannalla olemisesta. Sinun ei enää tarvitse piilottaa arvotavarasi hiekkaan, kun käyt uimassa. Rosvon varmaan tallelokeroon tarvitset vain tyhjän shampoo- tai rasvapullon. Putsaa pullo huolella, ettei sinne jää rasvoja. Laita sitten luottokorttisi ja kännykäsi pullon sisälle. Voit huoletta jättää ”naamiolompakkosi” vaikka keskelle pyyhettäsi, sillä kukaan ei sitä tule varastamaan.

Hyvästit kutiaville hyttysenpuremille

Vietitkö viikonlopun järven keskellä? Onko nyt koko kehosi puremien paukamilla eikä unta saa millään? Helppo hoito kutinalle on hammastahna. Levitä hammastahnaa reilusti puremien päälle. Kutinan ja punotuksen pitäisi laskea nopeasti.

Kuva Anastasiia Ostapovych.

Aloe vera kuutiot auringonpolttamalle iholle

Aloe vera geelit ovat jo vanha viime vuoden trendi. Nyt uusin niksi on hoitaa palanutta ihoa aloe vera- jääkuutioilla. Kaada jääpala-alustaan nestemäistä aloe veraa. Kun seuraavan kerran aurinko yllättää, voit rauhoittaa ihoa ihana kylmillä jääpaloilla, jotka sisältävät hoitavaa aloe veraa.

Kotitekoinen kylmäkalle

Unohditko taas sen kylmäkallen mökille? Ei huolta, sillä voit tehdä itse helposti kylmäkallen kotona. Tarvitset vain puhtaan pesusienen ja suljettavan pakastepussin. Kastele pesusieni kauttaaltaan, sulje se pussin sisään ja laita pakkaseen. Muutaman tunnin kuluttua sinulla on toimiva kylmäkalle. Mikä parasta, muovipussi estää veden kastelemasta ruokiasi, joten voit nauttia rapeista eväistä.

Lähde.

Artikkelikuva Daniel Oberg.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia