Oletko sinä valmis tähän uusimpaan kauneustrendiin? Ihan jokainen meistä ei ole…

The Telegraph -lehden nettisivuilla julkaistussa jutussa kirjoittaja uskaltautui kokeilemaan Bulgarian vuoristolaisilta peräisin olevaa kikkaa, jonka pitäisi tehdä hiuksista puhtaat, pehmeät, säihkyvät ja terveet.

Kuulostaa hyvältä tähän asti, eikö? No ei tässä vielä kaikki!

Hiukset saavat luonnollista vaalennusta. Hoito myös auttaa hiustenlähtöön ja päänahan ongelmiin. Mutta ei tässäkään vielä kaikki!


Kuva Reka Matyas, ylin kuva Barbara Montavon.

Kyseessä on TÄYSIN ILMAINEN keino. Siis ihan oikeasti penninpyörylää ei kulu, etkä joudu ostamaan mitään sitä varten.

Joko olet myyty? Ja alkaako mietityttää, että mikä koira tähän on haudattuna..?

Syystäkin.

Kikka on nimittäin pestä hiukset pissalla. Kyllä, PISSALLA. Ensisijaisesti kaiketi omalla, mikäli se yhtään helpottaa… Tosin lapsiperheessähän sitä pissaa on helposti saatavilla esim. potasta, että kukin mieltymystensä mukaan…

Homma toimii sillä tavalla, että pissaa otetaan talteen ja se hierotaan hiuspohjaan ja hiuksiin. Tämä ehkä vielä menisi, mutta virtsa on myös jätettävä vaikuttamaan. Mielellään 20 minuutiksi.

Niksiä testanneen kirjoittajan mukaan se todella toimi. Hän totesi, että pissapesu antoi paremmat tulokset kuin kalliin shampoon käyttäminen. Siitä huolimatta, että hän antoi pissan vaikuttaa vain viisi minuuttia. Hajuhaittoja ei myöskään tullut, ainoastaan ihanan pehmeät hiukset! Uskokoon ken tahtoo – ja kokeilkoon ken tahtoo!

Ja hei, jos olet oikein kokeilunhaluinen, muista että jo muinaiset roomalaiset käyttivät pissaa suuvetenä valkaistakseen hampaitaan! Menevätkö nämä niksit kokeiluun?!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Hyhhyh, olisitko SINÄ valmis kokeilemaan tätä kauneusniksiä?!”