Oletko koskaan miettinyt, minkä arvoinen peppusi on?! Totta kai olet!

Kyllähän nyt jokainen hakuaa tietää kuinka paljon kahisevaa kankuissaan kannattelee, niin sanotusti.

Kauneustoimittaja laski käyttäneensä 12 000 puntaa eli melkein 14 000 euroa erilaisiin selluliitinsulatus ja pakarantrimmaushoitoihin. Muistat varmaan myös sen, että Jennifer Lopez on vakuuttanut kuuluisan peppunsa 20 miljoonasta.

On siinä pyllyllä hintaa!!!

Mutta tokihan meidän tavismammojenkin tarakoilla on arvoa! Moni meistä on syytänyt niihin vuosien aikana melkoisen summan. Varsinkin jos on tosissaan kerännyt lanteilleen viettelevää pehmeyttä, voi olla että pepussa on niin sanotusti kiinni melko lailla euroja! Selvitimme asian.

Laskimme keskimääräiset kustannukset pakaraan pehmeyttä tuovien ruokien ja juomien kulutuksesta. Laskelmasta on jätetty pois ns. oikea ruoka, koska vaikka silläkin saa pehmeyttä kerättyä, emme lue sitä vastaavanlaiseksi pyllyyn panostamiseksi!

Peruspakarakustannukset vuodessa:

Normaali suklaa: 200 €

Sesonkisuklaa, kuten joulukonvehdit, pääsiäismunat, romanttiset sydämenmuotoiset konvehtirasiat sekä alennuksessa oleva suklaa: 100 €

Kakut ja muut makeat baakelsit: 200 €

Croissantit: 150 €

Nutella croissanttien väliin: 100 €

Vanukkaat (sis. lapsilta varastetut vanukkaat): 150 €

Pizzat ja hampparit: 350 €

Arkinen juusto: 250 €

Parempi juusto: 150 €

Karkkipussit: 250 €

Jäätelö: 150 €

Sipsit ja muut naksut: 150 €

Skumppa: 650 €

Sidukka: 450 €

Drinksut: 250 €

Limukka: 300 €

Yhteensä: Noin NELJÄTUHATTA euroa!

Että ei ole halpaa lystiä tämä! Kalliiksi tulee kunnon kurvit!

P.S. Jos olet tyytymätön peppusi pehmeyteen, niin älä ota mallia kauneustoimittajasta joka hassasi hoitoihin 14 000 euroa. Laske paljonko oikeasti käytät rahaa vaikka suklaaseen ja viiniin vuodessa. Jos laskutoimitus ei innosta jättämään herkkuja kauppaan, niin sitten on turha murehtia!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Laske tästä minkä arvoinen peppusi on!”

  • Mirva sanoo:

    Ja sitten vielä se kun lapseni isä väittää että työnnän elarit omaan persiiseeni… ja hän on maksanut elareita 15 vuotta😂