Kun joulukuu on vedetty mässyä ihan urakalla, tammikuu on monelle puolipakollinen ryhdistymisen kuukausi. Mutta mikäs dieetti on kaikkein tehokkain ihmedieettien ykkönen?

Sarjassamme hulluimmat dieetit ehdottomia Huonon Äidin suosikkeja vuosien varrella ovat olleet: 1. matodieetti, jossa ihmiset söivät puristettuja suolistoloisia laihtuakseen, siis niin järkyttävää!! 2. lastenruokadieetti, jossa syötiin pelkkää lasten soseruokaa 3. unidieetti, jossa nukuttiin ja odotettiin, että laihtuu kun vaan nukkuu. Mahtavuutta!

Huono Äiti kipaisi Terveystalon ravitsemusterapeutin Anette Palssan pakeilla tiedustelemassa, kannattaako matodieetille ryhtyä vai oliskos parasta valita se unidieetti?

Mitäs muita varsinaisia dieettikukkaisia niitä olikaan? Muistan lukeneeni pumpulipallodieetistä, jossa syödään ennen ruokaa pumpulipalloja. Tulee sillä tavalla sellainen ihanan kylläinen olo. Samalla toki ruoansulatuskanava vaurioituu, mutta mitäs siitä, mähän laiiiihduuun!! Pyllykin kapenee!!!!

Ja onhan niitä muitakin nähty: Värillisten lasien dieetti, jossa syötiin värilasit päässä ja saatiin ruoka näyttämään vähemmän houkuttelevalta, dieetti jossa purtiin, muttei nielty sekä tietenkin henkilökohtainen suosikkini kaalisoppadieetti, jossa syötiin vain kaalisoppaa. Sen tunnenkin tosi hyvin, kun sitä tuli kokeiltua ;).

Yhteistä kaikille näille ja muille ihmedieeteille on se, etteivät ne tuota hyvää lopullista tulosta. Uskokaa vaikka minua viisaampia, jos ette minua usko. Täällä.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia