Se on kuulkaa nyt Hollywoodin kaunotarten uusin trendi. Ja ei, kyseessä ei ole se, mihin pornoelokuvissa viitataan ”kasvohoitona”, vaan ihan eri juttu.

Penis-kasvohoitoa suosivat Cate Blanchett ja Sandra Bullock, jotka kieltämättä näyttävät oikein nuorekkailta ja freeseiltä. Että jos jollain hoidolla saa samanlaisen naaman, niin…kieltämättä kiinnostaa, oli käytettävä aine mitä tahansa.

Ällön kuuloisia nuorennushoitoja on vaikka mitä. Melkein jokaisessa perus kosteusvoiteessa on yhtenä ainesosana ureaa eli virtsahappoa, ja se on jo riittävän ällöttävää, vaikka eihän se pissaa ole vaikka siltä kuulostaakin. Sitten on näitä kaikenmaailman etanaseerumeita, joita ei kyllä tee mieli lätkiä kasvoilleen vaikka monet niiden tehoon vannovatkin. Mutta ilmeisesti kaikkeen tottuu, miksi siis ei tähänkin.

Nyt tosiaan on trendinä tämä kikkkeli-kasvohoito, ehkä siihenkin ajatukseen tottuisi. Vaikka se kieltämättä herättää kaikenlaisia mielikuvia. Että millä tavalla tarkalleen ottaen se penis liittyy asiaan..? Kuvitteletpa mielessäsi mitä tahansa (kuvittele vaan, me emme tuomitse!), tämä on pahempaa.


Ylin kuva Isabell Winter.

Kikkeli-kasvohoidossa käytetään nimittäin vauvojen esinahasta saatavia soluja. MITÄ?!

Ennen kuin ahdistut siitä, että miksi hemmetissä vauvojen esinahat eivät saa olla rauhassa, niin kerrotaan heti että kyseessä on laboratoriossa kasvatetut solut. Vauvoja ei ole tämän takia vahingoitettu!

Kun tehoaineet on saatu labrassa askarreltua, ne viedään ihoon mikroneulaamalla. Hoito maksaa vaatimattomat 650 dollaria per kerta. Kuulemma hoidossa käytettävä aine haisee spermalta, että itse kukin voi sitten miettiä, että onko se 650 dollarin arvoista vaikka tulisi millainen tulos. Mietintäaikaa on, sillä hoitoon on kahden vuoden jonotuslista.

Mutta hei, mitäpä sitä ei nainen kauneutensa eteen tekisi? Lisävinkkinä: kysypä mieheltä jos siitä vierestä sellainen löytyy, että sopiiko jos menet 650 dollarin kikkeli-kasvohoitoon. Jos mies ei keksi parissa sekunnissa pirkkaniksiä ja tarjoudu auttamaan kasvohoitoasiassa vaikka ilmaiseksi, olet voittanut epätodennäköisyyslotossa (tai sitten miehelläsi on vaan vähän jalostuneempi huumorintaju..).

Lähde.

P.S. Jotta peppu kapenee, nainen syö vaikka matoja

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Kelpaisiko nuorentava kikkeli-kasvohoito?!”

  • Lella sanoo:

    Todella tehokas ihon nuorentaja on sperma, vastatuotettuna suoraan kasvoille levitettynä, ei maksa mitään. Vähän ällöä mutta toimii, suosittelen.