”Avoin kirje Sinulle 25-55 vee mies. Sinulle jotka lietsot pandemiapaniikkia ja hamstraat vessapaperia. Sinä, jolla on pienin riski menehtyä sairauteen – ja isoin riski kuolla liikenteessä, tilastollisesti – haluat joitakin etuja ohitse noiden vanhusten joiden selkänahasta kaikki, ihan kaikki mitä olet saanut, on revitty. Jotka ovat maksaneet peräsuoli pitkällä että sinä olisit saanut kaiken ilmaiseksi. Myös sen hemmetin hyvän terveydenhoidon.

Juuri teidänkaltaistenne takia vanhukset kapinoivat. Ja kuule, ei se ysikymppinen mummeli sitä vuodeosaston respiraattoria hautaan vie mukanaan. Kyllä sinäkin sitä saat vuorollasi käyttää. Mummot ja paapat kelpaa kyllä lastenvahdeiksi, huomasin. Ilmaisiksi. Reilua, eikö?

Tottakai haluamme estää virusten leviämisen ja ilman muuta huolehdimme erityisesti lasten ja vanhusten hyvinvoinnista kaikin tavoin. Tämä haukkuminen ja taivasteleminen vaan ei ole paras tapa hoitaa asia. Eikä se, että vanhuksia käytetään hyväksi kaikin tavoin. Älkää jätkät levittäkö sitä paniikkia adrenaliinihuuruissa vaan tarjotkaa ilmaiset kauppakyydit ja vähän talkkariapua sekä sitä elintärkeää juttuseuraa ikäihmisille. Viihtyvät sitten ehkä kotonaankin.”

Nimim. Paniikki tappaa

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia