Onko teillä tarpeeksi sotkua? No ei varmasti ole! Lapsiperheessä nyt ainakaan ei voi koskaan olla tarpeeksi sotkua!

Mutta älä huoli, apu on lähellä. Nyt voit askarrella lapsesi kanssa sotkuräjäyttimen! Sillä lisäät kätevästi sotkua ihan minne tahansa! Kyse on vielä kaikkien suosikkisotkusta, eli pikku silpusta joka täyttää kaikki nurkat, ja jota löytyy ties mistä vielä ensi juhannuksenakin.

Eikö kuulostakin hyvältä?! Onneksi sotkuräjäyttimen, eli konfettipyssyn, tekeminen on tosi helppoa. Kyseessä on oikein klassinen vessapaperirullahylsyaskartelu. Tarvikkeet todennäköisesti löytyvät valmiiksi kotoa!

Tarvitset:

WC-paperirullan hylsyn
Teippiä
Ilmapallon
Paperia
Sakset

Leikkaa ilmapallosta putkimainen osa pois. Teippaa jäljelle jäänyt osa WC-paperirullan hylsyn toiseen päähän. Leikkaa paperia pieneksi silpuksi, ja täytä ilmapallo silpulla. Venytä ilmapalloa, ja ammu paperisilppu ilmaan. Toivo että joku muu kerää!!!

Saimme lapselta myös lisävinkin: jos haluat juhlavampaa sotkua, silppua värillistä paperia, ja myös hylsyn voi koristella.

Eiköhän tehdä näitä vaikka kotona juhlittaville synttäreille ja väsätään ammuksiksi ämpärillinen silppua! Miksei myös hilettä, joka kimaltaa kivasti lentäessään! Sotkua!! Enemmän sotkuaaaaa!!!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Askartele lapsesi kanssa tällainen kirottu vempele!”

  • Mude sanoo:

    Jos oikee haluaa hifistellä, silpun sekaan voi lajitella myös hamahelmiä! Lentelee näppärästi halki ilmojen ja tuntuu kivalta jalkapohjissa. Tervetuloa hermoromahdus!

  • Lea sanoo:

    Ton kruunaa silpun sekaan laitettu glitterkimalle 😂