”Olen eronnut ja lapseni ovat toisinaan isällään. Minulla on uusi mies.

Vuosi sitten lapseni lähtivät isälleen, ja meille se tarkoittaa aina villiä seksiä sillä emme sitä yleensä pahemmin harrasta kun lapset ovat kotona. Tietenkin sen kerran unohdimme lukita oven.

Joku lapseni monista ystävistä tuli taloon tietämättämme sisään, ovikelloa soittamatta tai ovea koputtamatta. Lapsi käveli portaat yläkertaan ja tuli makuuhuoneeseen, missä iloisesti istuin alasti hajareisin mieheni päällä. Onneksi minulla oli silmät auki ja sain peiton syliini sekunneissa, kun lapsi ilmestyi näkökenttääni.

Olin järkytyin, kun tyttö tuijotti makuuhuoneen ovelta meitä ja kysyi missä tyttäreni on. Sanoin että hän ei ole nyt kotona, ja että sinun täytyy lähteä. Et voi tulla ilmoittamatta sisään.

Tyttö vain seisoi ovella, ja miehenikin huikkasi altani että nyt ulos!

Samalla muistin etten tiedä tytön nimeä, minun on ehkä soitettava hänen äidilleen ja huusin perään että kuka olet. En saanut vastausta vaan, lapsi juoksi varmasti pelästyneenä tiehensä.

Jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt sanoa, että minä olen nyt alasti, ole ystävällinen ja mene alakertaan odottamaan, tulen kohta. Sitten kysyä lapselta mitä hän näki ja kuka hän oli ja selvittää asiaa siitä sitten. Järkytykseltäni en kuitenkaan näin toiminut.


Kuva Justine Camacho, ylin kuva Alexandra Gorn, kuvituskuvia.

No yritin kysellä lapseltani kuka meillä kävi, ja sanoin että hän tuli sisälle ja olimme alasti. Tyttäreni tietenkään kysynyt miksi, varmaan ajatteli että olimme saunoneet (saunamme on yläkerrassa) mutta ei tiennyt kuka oli häntä hakenut.

Aikaa kului ja sitä tyttöä ei näkynyt enää sattuneesta syystä meillä leikkimässä ennen kuin nyt eilen. Tyttö ei maininnut asiasta mitään mutta tunnistin hänet ja sain hänen nimensä selville.

Tilanne ei ollut sopiva puhua asiasta, mutta mietin tulisiko minun ottaa yhteys lapsen vanhempiin vaikka tapauksesta on kulunut näin kauan? Mitä itse tekisit, ja kuinka tälläisestä edes puhutaan vieraalle aikuiselle?

Mieheni ei ole asiasta moksiskaan, sanoo itse nähneensä pienenä vanhempansa sängyssä, ja että se oli lähinnä ällöttävää, mutta ei traumaattista. Minua asia on painanut, ja haluaisin jutella oman lapseni kanssa asiasta jos hänelle olisi näin käynyt, mutta kuten kaikki varmaan ymmärtävät on asia todella nolo. Selittää toiselle mitä silloin teimme ja missä asennossa, mitä lapsi ehkä näki…

Mikä painajainen 😱 Vinkkejä?”

Nimim. Nykyään koodilukko ulko-ovessa

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia