Minkä ikäinen lapsi voi vielä nukkua samassa huoneessa, jossa vanhemmat harrastavat seksiä, kyselimme äskettäin. Vastaukset vaihtelivat, mutta kukaan ei tainnut olla sitä mieltä, että TEINI-IKÄINEN voi vielä nukkua samassa huoneessa… Kukaan tuskin harkitsisikaan lemmenhetkiä niin, että teini voisi puuhiin herätä, mutta aina asiat eivät mene kuten on suunniteltu…

Siitä kertoo tämä äitienpäivätarina, jolla voit lohduttautua jos tuntuu että ei aina mene oikein hommat putkeen. Sitä kuule sattuu, mutta toivon mukaan sulle ei ole sattunut TÄTÄ!

Tarina kuuluu näin:

Olipa kerran äiti, jolla oli teini-ikäinen poika. Sen ikäisten lapsien äideillähän saattaa olla jo hiukan enemmän omaa aikaa ja sitä myöten voimia, vaikkapa nyt seksin harrastamiseen.

Sen ikäiset äidit myös yleensä tietävät aika hyvin lastensa unirytmin ja tavat. Teini-ikäiset pojat taas…no heillä tosiaan on yleisesti tapana nukkua vähintään puoleen päivään.

Kaikki oli varsin hyvin äidin ja pojan kotona, missä nykyään vieraili äidin uusi uljas prinssi.

Eräänä viikonloppuaamuna äiti heräsi prinssinsä vierellään. Vaikka oli viikonloppu, heräilivät rakastavaiset jo ennen kukonlaulua. Siinä prinssin makuukammarisilmiä tuijotellessa äidille tuli mieleen, että kyllä tässä kammarissa voisi muutakin tehdä kuin maata!

Jalat valkoisella lakanalla sängyllä
Ylin kuva Karen Cantu Q.

Kammari sijaitsi erillään teinipojan huoneesta, ja äidillä toki oli harkitsevana ihmisenä tapana lukita ovi heti kun vaikutti siltä, että prinssin lemmenvaltikalle saattaisi olla käyttöä. Tällä kertaa se kuitenkin unohtui…ovi sai jäädä auki!

Äiti ei kantanut huolta kammarinsa oven sulkemisesta siksi, kun teinipojalla oli aina ollut tapana herätä vasta kun päivänkierto oli kääntynyt iltapäivän puolelle. Nyt oli vasta hyvin varhainen aamu!

Ei siis muuta kuin antautumaan suuteloon prinssin kanssa, ja tietäähän sen mihin sellainen johtaa…

Tämän tarinan äiti ei ole mikään peiton alla punasteleva prinsessa, vaan sellainen, joka ottaa ohjat – ja ohjakset! – omiin käsiinsä. Hän hyppäsi kuvainnollisesti sanottuna ratsaille, ja suorastaan tukka hulmuten pisteli menemään!

Tälle ratsastusinnolle olisi moni aikusviihdetähtikin ollut kateellinen, vaikka nyt tietysti aikuisviihdetähdestä poiketen tavallisella äidillä ratsailla hölskyy tissit ja hölskyy kaikki mikä kropasta pystyy liikkeelle lähtemään. Voitte kuvitella, että se oli näky!

Ja kävikin sitten niin, että se oli näky, joka paloi teinipojan verkkokalvoille lähtemättömästi!

Juuri tänä aamuna poika oli herännyt aamuvarhain. Juuri tänä aamuna ovi oli jäänyt auki. Ja juuri tänä aamuna poika lampsi ovensuuhun nähdäkseen…

…kun äiti ratsasti mitä suurimmalla intohimolla ja täysin estottomasti!

”Näin kun äiti ratsasti”, tilitti poika WhatsApp-viestillä järkyttyneenä kavereilleen: ”En toivu tästä koskaan!!”

”Enkä muuten toivu minäkään!”, kertoo jo ratsailta laskeutunut, syvästi järkyttynyt äiti.

Tarinan opetus on tietenkin se, että ÄLÄ luota siihen että teini nukkuu! Sulje ovi ja laita se lukkoon! Mukavia ratsastushetkiä itse kullekin!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 9 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

9 vastausta artikkeliin “”Näin kun äiti ratsasti””

 • Rva50 sanoo:

  Mua ahdisti ja ahdistaa vieläkin kun mietin. Oma äiti raastoi 70-80 – luvulla miehiä baarista kotia. Joo olin nukkumassa, mutta kyllä Kuulin.
  Kärsin todella paljon lapsena tästä. Siksi usein meninkin aina mummille yöksi kun äiti teki lähtöä tansseihin.
  On kyllä jättänyt traumoja.

 • Olga sanoo:

  Eihän tuommoista tarvi kauhistella ei tästä ole kauaakaan kun Suomessakin asuttiin vielä 1-2 huoneistojen pirteissä.
  Jos oli vaikka 10 lasta niin varmasti joku lapsi näki vanhempien sänkytouhut
  Tänäpäivänä on vanhempien sänkyhommista twhty suurwmpi numwro kuin nuorten omista toljailuista!
  Että nuorten omia tekosia kannattaa seurailla miten ovat ja missä.

 • Unabomber sanoo:

  Voi luoja mikä idiootti! Olisko nyt aika tajuta, että se seksi ei kuulu elämään, niin kauan kun lapset asuvat saman katon alla!

  • Leksa sanoo:

   Sairas kommentti!!!! Et voi olla tosissasi??? Seksi kuuluu elämään normaalissa parisuhteessa alusta loppuun asti. Amen.

  • Teini taloudessa sanoo:

   Siis, mikä kommentti. Toivottavasti tämä oli sarkasmia. Jos tätä asennetta on enemmänkin, niin ei mikään ihme, että eroja on prosentuaalisesti niin paljon.

   • Leksa sanoo:

    Oletko oikeesti sitä mieltä, että jos lapset asuu 20 vuotta kotona, niin sinä aikana vanhemmat ei saa harrastaa seksiä??? Toivottavasti sinä ”teini taloudessa” saat joskus lapsia, niin tiedät todellisuuden. Ei seksuaalisuus lopu lapsen saantiin.

    • Hihittelijä sanoo:

     Luuletko Leksa, että Teini taloudessa vastasi sinun kommenttiisi. Katsohan uudestaan.

 • Semmosta sanoo:

  Hahahahaaaa!!!!!😂😂😂

  Kyllä. Teinit ovat tutkimaton laji. Ne tulee ja menee miten sattuu. Joten koskaan ei voi tuudittautua siihen kuvitelmaan, että nyt on hyvä aika ratsastaa. Ei silloinkaan ole ihan varmaa, kun ovat koulussa tahi armeejassa, voivat yks kaks extemporee tullakin kotiin. Syystä että ”ei meillä ollukkaan tunteja..” tai ”piti herroja kuskata..”

  Voimia siskot!👍

 • pitääköollahuolissaan sanoo:

  Jos tuossa äskeisessä tarinassa muistutettiin oven lukitsemisesta eitoivotuilta silmäpareilta, niin tässä neuvotaan tarkistamaan kahteen kertaan numero, johon olet lähettämässä viestiä, etenkin sitä kuuminta sellaista.
  Ystävätär eli kiihkeintä vaihetta uuden uutukaisessa suhteessaan ja lempi leiskui kuumimmillaan. Kuvia ja viestejä läheteltiin ikävissään puolin ja toisin erossa ollessa. Eikä mitä tahansa selfieitä. Draaman ainekset astuu kuvaan siinä vaiheessa kun kuvaviesti lähtee matkaan, määränpäänään oman 17 vuotiaan pojan puhelin. Selitä siinä sitten pojalle isin ja äidin välistä ”kommunikointia” etenkin kun viesti ei ollut tarkoitettu isille, vaan ihan jollekin muulle.