Minkä ikäinen lapsi voi vielä nukkua samassa huoneessa, jossa vanhemmat harrastavat seksiä, kyselimme äskettäin. Vastaukset vaihtelivat, mutta kukaan ei tainnut olla sitä mieltä, että TEINI-IKÄINEN voi vielä nukkua samassa huoneessa… Kukaan tuskin harkitsisikaan lemmenhetkiä niin, että teini voisi puuhiin herätä, mutta aina asiat eivät mene kuten on suunniteltu…

Siitä kertoo tämä äitienpäivätarina, jolla voit lohduttautua jos tuntuu että ei aina mene oikein hommat putkeen. Sitä kuule sattuu, mutta toivon mukaan sulle ei ole sattunut TÄTÄ!

Tarina kuuluu näin:

Olipa kerran äiti, jolla oli teini-ikäinen poika. Sen ikäisten lapsien äideillähän saattaa olla jo hiukan enemmän omaa aikaa ja sitä myöten voimia, vaikkapa nyt seksin harrastamiseen.

Sen ikäiset äidit myös yleensä tietävät aika hyvin lastensa unirytmin ja tavat. Teini-ikäiset pojat taas…no heillä tosiaan on yleisesti tapana nukkua vähintään puoleen päivään.

Kaikki oli varsin hyvin äidin ja pojan kotona, missä nykyään vieraili äidin uusi uljas prinssi.

Eräänä viikonloppuaamuna äiti heräsi prinssinsä vierellään. Vaikka oli viikonloppu, heräilivät rakastavaiset jo ennen kukonlaulua. Siinä prinssin makuukammarisilmiä tuijotellessa äidille tuli mieleen, että kyllä tässä kammarissa voisi muutakin tehdä kuin maata!

Jalat valkoisella lakanalla sängyllä
Ylin kuva Karen Cantu Q.

Kammari sijaitsi erillään teinipojan huoneesta, ja äidillä toki oli harkitsevana ihmisenä tapana lukita ovi heti kun vaikutti siltä, että prinssin lemmenvaltikalle saattaisi olla käyttöä. Tällä kertaa se kuitenkin unohtui…ovi sai jäädä auki!

Äiti ei kantanut huolta kammarinsa oven sulkemisesta siksi, kun teinipojalla oli aina ollut tapana herätä vasta kun päivänkierto oli kääntynyt iltapäivän puolelle. Nyt oli vasta hyvin varhainen aamu!

Ei siis muuta kuin antautumaan suuteloon prinssin kanssa, ja tietäähän sen mihin sellainen johtaa…

Tämän tarinan äiti ei ole mikään peiton alla punasteleva prinsessa, vaan sellainen, joka ottaa ohjat – ja ohjakset! – omiin käsiinsä. Hän hyppäsi kuvainnollisesti sanottuna ratsaille, ja suorastaan tukka hulmuten pisteli menemään!

Tälle ratsastusinnolle olisi moni aikusviihdetähtikin ollut kateellinen, vaikka nyt tietysti aikuisviihdetähdestä poiketen tavallisella äidillä ratsailla hölskyy tissit ja hölskyy kaikki mikä kropasta pystyy liikkeelle lähtemään. Voitte kuvitella, että se oli näky!

Ja kävikin sitten niin, että se oli näky, joka paloi teinipojan verkkokalvoille lähtemättömästi!

Juuri tänä aamuna poika oli herännyt aamuvarhain. Juuri tänä aamuna ovi oli jäänyt auki. Ja juuri tänä aamuna poika lampsi ovensuuhun nähdäkseen…

…kun äiti ratsasti mitä suurimmalla intohimolla ja täysin estottomasti!

”Näin kun äiti ratsasti”, tilitti poika WhatsApp-viestillä järkyttyneenä kavereilleen: ”En toivu tästä koskaan!!”

”Enkä muuten toivu minäkään!”, kertoo jo ratsailta laskeutunut, syvästi järkyttynyt äiti.

Tarinan opetus on tietenkin se, että ÄLÄ luota siihen että teini nukkuu! Sulje ovi ja laita se lukkoon! Mukavia ratsastushetkiä itse kullekin!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “”Näin kun äiti ratsasti””

 • Unabomber sanoo:

  Voi luoja mikä idiootti! Olisko nyt aika tajuta, että se seksi ei kuulu elämään, niin kauan kun lapset asuvat saman katon alla!

 • Semmosta sanoo:

  Hahahahaaaa!!!!!😂😂😂

  Kyllä. Teinit ovat tutkimaton laji. Ne tulee ja menee miten sattuu. Joten koskaan ei voi tuudittautua siihen kuvitelmaan, että nyt on hyvä aika ratsastaa. Ei silloinkaan ole ihan varmaa, kun ovat koulussa tahi armeejassa, voivat yks kaks extemporee tullakin kotiin. Syystä että ”ei meillä ollukkaan tunteja..” tai ”piti herroja kuskata..”

  Voimia siskot!👍

 • pitääköollahuolissaan sanoo:

  Jos tuossa äskeisessä tarinassa muistutettiin oven lukitsemisesta eitoivotuilta silmäpareilta, niin tässä neuvotaan tarkistamaan kahteen kertaan numero, johon olet lähettämässä viestiä, etenkin sitä kuuminta sellaista.
  Ystävätär eli kiihkeintä vaihetta uuden uutukaisessa suhteessaan ja lempi leiskui kuumimmillaan. Kuvia ja viestejä läheteltiin ikävissään puolin ja toisin erossa ollessa. Eikä mitä tahansa selfieitä. Draaman ainekset astuu kuvaan siinä vaiheessa kun kuvaviesti lähtee matkaan, määränpäänään oman 17 vuotiaan pojan puhelin. Selitä siinä sitten pojalle isin ja äidin välistä ”kommunikointia” etenkin kun viesti ei ollut tarkoitettu isille, vaan ihan jollekin muulle.