Seksi on harvemmin ensimmäisenä mielessä, eikä välttämättä edes viimeisenä, kun arjessa on niin paljon väsyttäviä velvollisuuksia. Kun sänkyyn asti pääsee, ei halua muuta nukkua! Sitä paitsi naisten on vaikea keskittyä seksiin, jos heillä on paljon kuormitusta, väitetään.

Uuden aivotutkimuksen mukaan viimeinen väite ei pidä paikkaansa. Aiemmin on uskottu, että jos naisella on stressiä tai huolia mielen päällä, hän ei pysty saamaan orgasmia.

Yhdysvaltalaisessa tutkimuksessa naisten aivojen toimintaa seurattiin seksin aikana MRI-laitteella, eivätkä mitkään alueet aivoissa menneet ”pois päältä”. Tutkijoiden mukaan tämä kertoo siitä, että mitään erityistä rentoutumisen tilaa ei tarvita. Ehkä sitä saattaa juuttua uskomukseen, että ensin pitää hoitaa tämä ja tuo homma, ennen kuin voi ryhtyä ns. hommiin.

Lisäksi samassa tutkimuksessa huomattiin, että naisen aivoissa aktivoituvat samat alueet orgasmin aikana kuin silloin, kun ihmisellä on ruumiistapoistumiskokemus. Kieltämättä tämä havainto selittää paljon…

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia