Kuulostaa huijaukselta, vai mitä miehet? Vaimoa ei huvita sänkypuuhat, mutta hän juonii jotain että sinä joudut luuttuamaan lattioita ja puunaamaan keittiötä ja pesemään pyykkejä ja sitten muka irtoaa? Pakko olla törkeä juoni!

Tai sitten ei ole. California-Riversiden yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan vaimot ovat seksuaalisesti kiinnostuneempia puolisoistaan, jos nämä tekevät kotitöitä. Journal of Family Psychology -julkaisussa taas kerrottiin, että jos kotityöt jaetaan tasan, pari on tyytyväisempi seksielämäänsä ja harrastaa seksiä useammin kuin silloin, jos tasajakoa ei ole.

Mistä tämä sitten johtuu? Tutkimusten mukaan esimerkiksi siitä, että se, ettei toinen joudu tekemään kaikkia hommia yksin, kertoo rakkaudesta ja välittämisestä. Ja turha tulla nyt miehet selittämään, että kyllä minä ne renkaat vaihdan, kun se homma on agendalla vain pari kertaa vuodessa, mutta imuriin on pakko tarttua vähintään viikottain!

Ilman tutkimusnäyttöä veikkaisimme myös, että seksi kiinnostaa naista enemmän, jos tämä ei ole 1. Lopen uupunut, 2. Joudu katsomaan romuvyörymää ja saastaa joka puolella, 3. Joudu katsomaan äijää makaamassa sohvalla silloin, kun itse joutuu raatamaan.

Voisi ehkä johtua siitäkin, että monesti parisuhteessa halutaan jeesata ja ilahduttaa toista. Jos toinen osapuoli vain sluibaa, ei siitä tyypistä jaksa ehkä jaksa kovin kauaa innostua, vaan pikemminkin hermostuu moiseen touhuun.

Kokeilepa herra tarttua moppiin, ehkä eukko tarttuu johonkin muuhun innokkaammin sitten… Raportointia tuloksista voi lähettää tänne saitille! (Ja sama toki toisin päin, jos teillä rouva on se sottamooses!)

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Mies: siivoa niin saat seksiä!”