Mitä tapahtuu, kun pienten lasten vanhemmat ottavat väkisin parisuhdeaikaa ja menevät hotellin? Ei välttämättä mitään huikeaa, kuten tästä tarinasta voi päätellä:

”Mies varasi meille väkisin hotellin, koska hänen mielestään meillä ei ole enää tarpeeksi seksiä. Olen itse sitä mieltä, ettei sitä seksiä voi kukaan jaksaa tehdä 2! kahden alle 5-vuotiaan kanssa, mutta olin valmis yrittämään, koska kaikkien hermot alkoivat kiristyä, varsinkin miehen siis. Mummot tulivat hoitamaan lapsia, siis mikäs siinä.

Mentiin hotelliin. Hotellissa ei ollut mitään erityistä. Mies kävi suoraan asiaan suunnilleen hotellin ovella ja minä suutuin. Saimme siinä sitten aikaan ihan kunnon parisuhderiidan jo ennen kuin oli matkalaukkua purettu. Olin todella loukkaantunut siitä, että mies ei millään tavalla halunnut keskustella asioista vaan ihan vain suoraa asiaan. Mies taas loukkaantui siitä, etten ollut heti halukas kun hän kerran oli järjestänyt ihan peräti hotellihuoneenkin.

No mahtavaa siis, siinä me tapeltiin hotellissa. Lopulta mies joi pullon viiniä ja minä luin naistenlehtiä. Nukkumaan mentiin selät vastakkain. Tänä aamuna tunnelma oli todella ankea ja mentiin aamiaiselle. Aamiaisen jälkeen päätin, että ei tämä nyt voi näin mennä ja ehdotin  seksiä, johon mies suostui. Se oli ihan korutonta toimintaa, enkä ollut edes kovin syttynyt. Sitten lähdettiin kotiin, jossa iloiset pienet herhiläiset hyppivät jo ympärillä. Olin tosin aika virkistynyt siitä, ettei ollut pitänyt yöllä herätä yhtään.

Halusin kirjoittaa tämän siksi, jos joku saa tästä lohdutusta. Siis ainakaan meillä parisuhdeviikonloppu osoittautui ihan hirveäksi vitsiksi. Parempi onni teille muille!”

Terveisin Teija

Muistatko, kun eräs pari kävi avioliittoleirillä? Se oli täällä, se juttu.

— Huono Äiti

Jaa oma tarinasi

Haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta?
Lähetä kertomuksesi tästä.

Nykyinen kategoria:

Tutustu myös muihin kategorioihin:

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 vastausta artikkeliin “"Ihan mahtava" parisuhdeviikonloppu”

 • Täti 57 sanoo:

  Miehesi vielä haluaa sinua! Ja yrittää. Epäonnekseen hän ei osannut toimia sinun ehdollasi.
  Ole huoleti, kyllä hän antaa periksi ja etsii uuden.

 • Omat hetket sanoo:

  Kun lapset olivat pieniä, oli seksi silloinkin tärkeätä. Univelkaa löytyi enemmän kuin laki salli. Silti kaivoimme väsyneenäkin sen jonkin raon, milloin pidimme toisiamme myös seksillä hyvänä. Oli se itsellekin iso voimavara!
  Se ei hiipunut raskauden aikana, se ei hiipunut synnytyksen jälkeen eikä leikki-ikään ja ruuhkavuosiin.
  Keskustella ehti siinä arjen touhujen lomassakin, mutta seksi on se liima, joka pitää suhteen kasassa.
  Jos ei haluta, syy voi olla muuten myös ehkäisyssä ( hormonit). Kannattaa miettiä missä vika, koska seksi kuitenkin on hyvin tärkeä osa suhdetta.

 • Jaana sanoo:

  Kiitos, kyllä se jollain ärsyttävällä tavalla lohduttaa, että muillakin menee joskus pieleen… Tottakai sitä haluaisi haluta arjessakin seksiä ihan toisenkin osapuolen takia, mutta kun ei vaan hitto vie jaksa. Eikä se ole edes itsekkyyttä, vaan olosuhde. Toivottavasti kirjoittajan mies oppi, että voi saada toistekin ihan kotona vaikka jakamalla sitä valvomisen taakkaa. ?

 • Keski-ikäinen sanoo:

  Jotenkin niin tuttua… Että samassa veneessä ollaan varmaan suurin osa meistä. Ja homma pätee myös loman aloituksiin: ”Ihanaa, vihdoinkin yhteinen loma meillä kaikilla, nyt tehdään sitä ja tätä!” – todellisuus iskee päälle ja sitten mökötetään pari ensimmäistä päivää ja hupsista, ollaankin jo loman puolivälissä… Eikä se homma juurikaan muutu, vaikka lapset kasvavat ja liittoonkin ikää tulee, samat jutut pyörivät edelleen. Mutta sitten sitä lukee omaa elämäänsä täältä ja havahtuu, että enhän minä yksin tässä oravanpyörässä ole. Tästä saa voimaa. Ja pystyy nauramaan itselleen.

 • Sikuriina sanoo:

  Kyllä aika moni pariskunta harrastaa seksiä vaikka pieniä lapsia olisikin. Nyt pää pois pensaasta! Mies kuitenkin teki asialle jotain.

  Ja seksi ON tärkeää. Miksi kaiken pitää mennä sinun pääsi mukaan?

 • J M sanoo:

  Minä oon lähdössä huomenna aikuisten reissulle, laivalle ja ilman lapsia. Ja ensimmäisenä kun päästään hyttiin, se mitä tapahtuu on TODELLAKIN SEKSIÄ, ja vasta sen jälkeen voi rauhoittua jutustelemaan kainaloon.

 • Hanna sanoo:

  Meillä ihan sama juttu! Jos ollaan jossain kahdestaan, niin mies haluaa seksiä heti ja nyt. Ja mikäs siinä, mä voisin loikoilla ja jutella ja juoda viiniä eka, mutta miksi toisaalta ei tehdä näin päin? Parisuhteessa on kuitenkin kaksi, myös siis se mies. Sitten voi myöhemmin jutella ja olla. Ja sitten taas, you know. 😉

 • Satu sanoo:

  Mä olisin ollut otettu siitä ettei mies kykene pitämään näppejään erossa. Keskustella ehtii kotonakin! Parisuhde ilman seksiä on elämistä kämppiksinä.