Tiedätkö sen tunteen, kun lapsi tekee jotain tosi noloa tai outoa…ja joudut siinä sitten selittämään ja pyytämään anteeksi, ja kaikki pitävät sinua (ja lastasi) ihan pimahtaneina?

No sattuu sitä kuule muillekin! Tässä erään äidin tavallinen kauppareissu, jonka aikana lapsi järjesti näytöksen joka sitten PIKKUISEN nolotti äitiä:

”Perus kauppareissu… Kävin hakemassa lapset hoidosta ja painelimme kauppaan. Kauppa täynnä ihmisiä tottakai, 3-vuotias poika karjuu ostoskärryissä samalla kun 7-vuotias tyttöni kiukuttelee jostain todella turhasta taas…

En jaksa kuunnella pojan huutoa vaan nostan hänet alas kärryistä (vaikka olisi pitänyt pitää pää ja antaa lapsen vaan huutaa).

Hetken meni hyvin, kunnes poika veti siepit asiasta x ja juoksi kulman taakse karkuun.

Siinä hetken sadateltuani asiaa lähdin neidin kanssa etsimään poitsua. Lapsi löytyi kanamunaosastolta housut kintuissa. Jäädyin kulmalle ja mietin jo hetken, että jätän koko lapsen siihen.

Seuraavaksi kuuluu ”Äiti, halusin näyttää tytölle pippeliä!”. SIIS MITÄ??!!


Kuva Rawpixel.

Paikalla seisoo herrasmies noin 5-vuotiaan tytön kanssa ja tuijottaa suu auki vuorotellen minua ja poikaani. Naama punaisena painelen kärryjen ja tyttäreni kanssa siihen, nostan poikani housut. Mielessäni käy noin 10 000 erilaista syytä, mitä selitän tytön isälle, hän selvästi odottaa selitystä tapahtuneeseen. Tietysti koko kanamunaosasto on täynnä ihmisiä, jotka myös odottavat tilanteen ratkeamista. En selviä tästä ilman, että kuolen häpeään!!!

Ainoat sanat, jotka saan jotenkin sanottua on ”Anteeksi”. Nappaan pojan kärryihin ja suksin kuuseen. Tietenkään tämä tilanne ei lopu tähän, vaan kassajonossa viereiselle linjalle tulee kyseinen herra tyttärineen, ja tyttö siinä suureen ääneen toteaa ”Isi tossa on se pippelipoika!”

Oi tätä äitinä olemisen onnea! <3 On poitsu ollut siitä lähtien turvallisesti ostoskärryissä ja pysyy tiukasti siellä istumassa kunnes muuttaa kotoa omilleen!”

 

Nimim. Tilanne SOS! Pikkupoikien äitinä on parasta

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Anteeksi että lapseni näytti kaupassa pippeliä”

  • lapsensa pussaaja sanoo:

    Suutelin lastani vahingossa yöllä. Nukumme siis mieheni kanssa luonnollisesti samassa sängyssä. eräänä iltana olin nukahtanut kahdeksalta sänkyyn joten en tiennyt että lapseni oli tullut viereemme nukkumaan. heräsin keskellä yötä ja ajattelin vain että mieheni nukkui vain tosi lähellä minua ja suutelen ”häntä” (oli pimeää) mutta havahdun siihen kun ”hänen” huulet ovat pienentyneet. yhtäkkiä lapseni alkaa kiljua ja mieheni herää hänen toiselta puolelta.
    Hetken nolotti, mutta ei kai siinä mitään pahaa ollut.

  • Nimetön sanoo:

    Voi ei, ihan naurattaa ymmärtämättömät aikuiset tuossa tilanteessa. Lapsi on juuri siinä iässä että on tajunnut mikä hänellä on alapäässä ja mikä tytöillä ei ole. Täähän oli ihan hauska tilanne ja huumorilla hoidettavissa. Oisit kehunut pippeliä ja sanonut että kaupassa ei yleensä näytellä pippeliä vaikka hieno onkin. Kannattaa perehtyä lapsen seksuaalisuuteen ja kehitykseen ja huomaat että tuollainen käytös ihan normaalia ja voit lopettaa häpeämisen