”Asuuko teilläkin se kuuluisa JOKU??? Tämä Joku on joka päivä tehnyt vaikka mitä! Edes supersankaritkaan eivät yllä samoihin suorituksiin tämän mysteeri Jokun kanssa!

Tämä joku on paikalla, kun sinä et ole. Sillä on mm. huono muisti, se hajottaa, piirtää, sotkee, hävittää, syö kaiken. Tulet töistä kotiin ja huomaat, että tiskipöytä notkuu tiskeistä ja muistuttelet, että käskit puolisoa ja mukuloita laittamaan tiskit koneeseen. Kysyt, että eikö kukaan muistanut, niin sieltä tulee vastaukseksi ”No kun JONKUN piti…

Siivoamaton keittiö

Kuva kuvituskuva, ylin kuva Emily Morter.

Se perintökalleusmaljakko löytyy säpäleinä lattialta. Sua sieppaa ja kyselet, kuka mahtaa olla tämän rikkoutumisen takana, saat vastaukseksi kuin kuoron säestämänä:” En tiedä, Joku… ”

Tapettiin on ilmestynyt jonkinsortin Da Vincin taideteoksien hienoisia kopioita ja samassa vähän tapetin saunatkin irvistelevät. Ja taas on asialla ollut tuo Joku. Teinin huone muistuttaa tsunamin jälkiraivaustyömaata. Noukit mukaasi pari lasia lattialta ja kasan vaatteita. Erehdyt kyselemään, että kukas tän kaiken sotkun onkaan saanut aikaiseksi, ”Emmäätiä, Joku…”

Etsit jotain elintärkeää kapistusta. Vaikkapa niitä Fiskarsin saksia tai hiusharjaa. Perheessä ei ole kaljun miehen lisäksi kuin sinä ja teinilikka, joka sitä harjaa ehkä hipelöi ja taas yllättäen se Joku on harjannut tukkansa ja piilottanut harjan, ja saksetkin se on hävittänyt.

Ostit keksejä ja muutamia nameja kaappiin, kun tiesit kahvivieraita tulevan kylään. No eipä siellä paketissa sitten mitään olekaan. Tyhjänä tungettu takaisin kaappiin. Arvatkaapas kaksi kertaa, kuka on syönyt… No se JOKU!!!”

Nimim. Jokumuumuka

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia