Ihassama siellä, ihassama täällä, ihassama tohon, ihassama tähän, ihassama kaikkeen muuhun paitsi kavereiden kanssa hengaamiseen ja siihen että äiti on #&*#*! Teinit, kyllä me aikuisetkin osataan! Ihan sama itelles vaan!!!

Kuulkaas teinit, kun se on sellainen juttu, tässä iässä sitä vasta onkin kaikki ihassama!!

Ei tarvi ressata onko sääret tai mikään muukaan paikka sheivattu, ei tarvi tietää mikä merkki on in ja hip ja pop ja cool, eikä haittaa että sanoo in ja hip ja pop ja cool, vaikka ne sanat oli cool ehkä sata vuotta sitten! Voi kuunnella radiosta JYTÄÄ ja tanssia niin että teiniltä tippuu häpeästä tukka päästä, koska ihassama!

Kun lapset on teinejä ei tarvi ressata siitä että oonko huono äiti kun annan niille sokeria koska sokerillahan ne elää. Eikä tarvi miettiä että imetinkö liian vähän/ liian kauan/ liikaa vasemmasta tissistä, koska äidin tisseistä ei todellakaan puhuta ja koko äiti voisi mennä jonnekin komeroon asumaan ja siivota ja ruokkia lapset sieltä niinkuin joku kotitonttu, ettei teini joudu koko ajan häpeämään!

No äitiä ei hävetä koska äidille kaikki on IHASSAMA!

Kahvi on viisi kertaa lämmitettyä tai sitten se on kylmää, ihassama. Joskus sitä oli ihminen joka keitteli erikoiskahvia ja vaahdotti maitoa, nyt riittää että siinä on kofeiinia, muuten ihassama!

Sukat on eiliset tai ehkä toissapäiväiset ja eri paria, koska äidille on ihassama mitä joku ajattelee. Sekin on ihassama että missä teinin sukat on, etsikööt itte ja peskööt myös!

Ai eikö ole puhtaita alusvaatteita, no kuule ihassama kukaan ei tiedä onko mulla edes alkkareita ollekaan, ehkä ei ole!

Ihassama milloin olen pessyt hiukset viimeksi, kuivashampoo on keksitty ja se on kuule ihassama vaikka sitä käyttäisi viisi päivää putkeen!

Ai teillä oli koulussa kalapuikkoja ja kotona oli eilen kalapuikkoja, ihassama niitä on kans tänään koska äidillä EI OO MOTII alkaa mitään gourmetia vääntämään!

Ihassama mikä on oma ruokavalio, suklaalla jaksaa painaa ja ihassama paljon siinä on niitä kaloreita.

Kuka tässä nyt jaksaa siivoamaan alkaa, ihassama vaikka täällä ei näytä siltä kuin sisustuslehdessä, ketä kiinnostaa!

Että ei muuta kuin jalat ylös, ihassama mitä ohjelmaa olis, aikuisetkin saa välillä lopettaa suorittamisen ja relata, koska aika moni asia on oikeesti ihassama!

Rentoa viikonloppua!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Jaa oma tarinasi

Haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta?
Lähetä kertomuksesi tästä.

Nykyinen kategoria:

Tutustu myös muihin kategorioihin:

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 vastausta artikkeliin “Ihassama!! (Se aikuisten versio)”

 • Tumppu sanoo:

  Mahtava teksti ja niin totta!

 • Oi aikoja oi tapoja sanoo:

  Mitä voi odottaa nuorilta, kun vanhemmat ovat taantuneet tyhmiksi teineiksi?

  Kehityspsykologian perusteet pitäisi määrätä pakolliseksi vanhemmuutta harkitseville.

  Se mikä on normaali kehitysvaihe nuorelle ei ole hauskaa eikä normaalia aikuiselle.

  Ja aina löytyy muita keskenkasvuisia vanhempia tsemppaamaan.

 • Taas tätä sanoo:

  Voi että, minne vanhemmuus katoaa, kun lapset kasvavat teiniksi?!
  Ymmärrän, että tässä(kin) on taas tavoittelu hauskuutta. Mutta miksi aikuiset lähtevät teinien kanssa kilpasille? Johonkin outoon sotaan. Pysykää aikuisina ja omina itsenänne.

  Kun huomasin oman tyttäreni häpeävän minua, ymmärsin sen oikein hyvin. Muistin oman nuoruuteni. Annoin hänen huomata, että ymmärrän ja hyväksyn sen, enkä mene siitä rikki. Myöhemmin hän on itse todennut, että se on aika tyhmä vaihe nuoruudesssa.

  Miksi annatte teinien käytöksen ärsyttää teitä? Helpommalla päässisitte, jos vähän relaissitte ja ymmärtäisitte teini-iän ohimeneväksi ja täysin normaaliksi elämänvaiheeksi.

  • Milana sanoo:

   ”Miksi annatte teinien käytöksen ärsyttää teitä? Helpommalla päässisitte, jos vähän relaissitte ja ymmärtäisitte teini-iän ohimeneväksi ja täysin normaaliksi elämänvaiheeksi.”

   Tässä kirjoituksessahan nimenomaan relataan ja annetaan teinien käytöksen mennä ohi, koska se nyt vain kuuluu kehitysvaiheeseen. Samalla myös nautitaan siitä, että enää ei tule joka tuutista sitä ”imetäimetäIMETÄ muuten vauvasi KUOLEE!!11!!”-”väärä rintareppu TAPPAA lapsesi!11!” – ”tämänkin varhaiskasvatuksen olet tehnyt VÄÄRIN!!1!” – huutoa, vaan tiedetään, että kyllä se teini jää henkiin vaikka söisikin jonkin aikaa vähän vähemmän hyperterveellisesti tai vaikka äiti ei koko ajan olisi selän takana valvomassa.

   • Taas tätä sanoo:

    Mutta aikuisen ei pitäisi taantua teinin tasolle. Jos tuo on kirjoittajan omaa itseä ja persoonallisuutta, niin ok. Kuullosti vaan siltä, että teinien asenne ottaa päähän ja äiti kiukuttelee.

    Aikuinen voi ja pitääkin suhtautua kypsemmin asioihin.

 • Nipa sanoo:

  Huutonaurua 😅🤣 ihassamaa on täällä 14 v:n kanssa. Mut et sitä ärsyttää ku vastaa oikeesti kaikkeen ihassama😉

 • Andku sanoo:

  En kesta!! Ihan paras! Kiitos ihana ihminen tästä postista!

 • Esiteinin äippä sanoo:

  Kiitos!
  Päivän pelastus. Nauroin vedet silmissä, koska toi on niin totta…