Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Sukkamestarit.

Lähtisitkö lenkille, mutta kun palelee varpaita? Ja lenkkitossuun ei mahdu paksu villasukka? No nyt pitää kyllä keksi uusi tekosyy, sillä saimme testata Sukkamestareiden joka säähän ja kenkään sopivia sukkia, ja näillä ei palellu pienimmätkään varpaat ja liikunnan ilo vaan lisääntyy!

Huonon Äidin testaaja sai kokeiluun paketillisen erilaisia Sukkamestareiden Ylöjärven sukkatehtaalla neulottuja, Avainlipun ansainneita, pirteitä ja lämpimiä sukkia. Sekä UphillSport urheilusukkia, että jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuja Nativa sertifioituja merinovillasukkia.

Mikä on merinovillasukka, ja miten se eroaa “tavallisesta” villasukasta? Tämä oli tuotteita testanneen HuonoÄitiläisen ensimmäinen kysymys, ja selvästikin on asuttu jossain kiven alla, kun villasukkia rakastava ja kylmistä varpaista vuoden ympäri kärsivä ihminen ei ollut merinovillasukista edes kuullut aiemmin! Onneksi siis päästiin kokeilemaan, sillä vaikka perinteisissäkin villasukissa on puolensa, niin kyllä merinovillasukat ovat hyvät, näistä syistä:

– merinovilla on oikein hienoa villaa, eli se koostuu erittäin pitkistä ja ohuista kuiduista. Tämän vuoksi merinovillasta saadaan ohutta neulosta, joka on myös joustavaa ja pehmeää, mikä tekee siitä miellyttävän iholla, eikä kutise!
– ominaisuuksiensa ansiosta merinovilla sekä lämmittää kylmällä ilmalla, että viilentää kuumalla ilmalla, joten se sopii loistavasti ympärivuotiseen käyttöön.
– merinovilla siirtää kosteutta iholta, kuivuu nopeasti, ja lämmittää märkänäkin, eli on erinomainen esimerkiksi retkeilyssä. Lisäksi merinovilla on antibakteerista, eli urheilusukatkaan eivät kerää epämiellyttäviä tuoksuja.
katsokaa kuinka ihania kuoseja!

Merkittävä seikka muuten on myös se, että Sukkamestareiden sukissa käytettävä merinovilla on mulesing vapaata, Nativa sertifioitua, ja täysin jäljitettävissä olevaa merinovillaa. Sukkamestareiden merinovilla tulee La Magdalenan tilalta, Saltosta, Uruguaysta. Tämän kertoo myös jokaisessa sukkapaketissa syksystä 2020 alkaen löytyvä QR koodi, jonka avulla kuka tahansa voi tutustua tuotteen materiaalien alkuperään.

Sitten niihin urheilusukkiin! Eli koska eri lajeissa vaaditaan erilaisia ominaisuuksia paitsi liikkujalta myös sukilta, niin on aivan mahtavaa, että Sukkamestareilta löytyy valikoimaa melkeinpä jokaiseen mahdolliseen liikuntamuotoon. Liikunnan jälkeen voi vetäistä jalkaan vielä nämä ihanan paksut merinovillasukat, joiden sisäpuoli on kokonaan pehmeää froteeta, ja istahtaa vaikka takkatulen lämpöön lukemaan hyvää kirjaa.

Esimerkiksi juoksussa sukkien tulee olla kestäviä, pestäviä sekä istuvia, mutta huomioon on otettava myös sää, koska Suomessa juostaan säällä kuin säällä, myös lumisateessa ja pakkasessa. Juoksusukissa löytyy valikoimaa sekä lämpimämpiin, että viileämpiin säihin, ja valikoiman löydät täältä.

Jääkiekossa taas sukilta vaaditaan lämmön ja kuivuuden lisäksi saumattomuutta, jotta ehkäistään hiertymiä. UphillSport Ice Hockey Jääkiekkosukista löytyykin sukkia niin treeniin kuin itse peliinkin, ja sukkien Twaron -viiltosuoja suojaa jalkoja vahingoilta pelin tiimellyksessä. Sukkamestarien jääkiekkosukat on testattu NHL ja KHL pelaajien käytössä, joten niistä löytyy myös katu-uskottavuutta teinien harrastuksiin.

Lisää erityisesti eri liikuntamuotoihin soveltuvia sukkia löydän Sukkamestarien verkkokaupan UphillSport -kategoriasta. Valitset vain valikosta oman lajisi ja Sukkamestarit kertoo sinulle parhaiten soveltuvat sukat. Helppoa kuin heinän syönti, sanoi merinolammas.

Kelpaisko sullekin sukkapari tai useampi? Huonon Äidin lukijana saat merinovillasukat Sukkamestareiden verkkokaupasta 20% alennuksella! Käytä kassalla koodi merinooäiti ja nauti ihanan pehmoisista merinovillasukista! Koodi on voimassa 31.1.-21.2., ja koskee Sukkamestareiden merinovillasukkia.

Osallistu myös arvontaan, jossa kolme onnekasta voittaa lahjakortit sukkaostoksiin! Kerro meille kommenteissa millaiset sukat tulisivat tarpeeseen tänä keväänä, ja olet mukana! Arvomme kaikkien Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistuneiden kesken kolme 30 euron arvoista lahjakorttia Sukkamestarien verkkokauppaan. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

EDIT! Arvonta on arvottu, ja Sukkamestareiden lahjakortin voittivat Katariina T., Kirsi R. ja Hanna P. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille! Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen on poistettu.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia