Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Polar.

Nyt se on testattu, ei tule ruuhkavuosina tarpeeksi unta. Miten siellä? Tuleeko unta riittävästi, onko se rauhallista ja palauttavaa? Entäs muut hyvinvointiin vaikuttavat puolet? Ollaanko sitä tarpeeksi aktiivisia? Huonon Äidin testaaja piti tällaista kaiken paljastavaa Polar Unite -fitnesskelloa ranteessa yötä päivää, ja tulokset ovat karmivaa luettavaa!!

Karmivaa oli varsinkin se, että ei saanut edes Maajussille Morsianta rauhassa katsoa! Juuri kun Miia oli Kimmonsa saamassa, niin kello ilmoitti, että pitäisi lähteä liikkeelle. Eipä nähty, saiko pariskunta toisensa, ei! Mutta jos aiemmin päivällä olisi hissin sijaan kipittänyt niitä portaita toimistolle, voisi päivän liikkuminen olla plussan puolella, ja sitten olisi saanut hyvillä mielin katsella rakkaustarinan finaalia. Nimittäin toisena päivänä kun valittiin ne portaat pienellä hölkällä, saatiin kasaan viidessä minuutissa 7% päivän liikkumisesta! Eli arkiliikunnalla on TODELLA suuri merkitys, muistakaa se! Varsinkin silloin kun telkusta tulee lempiohjelma.

Polar Unite kertoo milloin tulee liikkua

Lisää ruuhkavuotisten kauhuleffamateriaalia piippasi puhelimeen aamulla, kello nimittäin raportoi kaiken kuuliaisesti suoraan puhelimeen Polar Flow -sovelluksen avulla, ja kertoi että ei oltu nukuttu! Yritettiin kyllä, mutta silti rauhallinen uni jäi alle kolmeen tuntiin. Eikä ollut seuraavanakaan aamuna hirveän paljon levollisempi olo, nukuttuja tunteja melkein viisi, mutta levotonta unta siitäkin yli 20%.

Polar Sleep Plus Stages

Nyt tulee siis tarkastella hyvin kriittisesti uneen vaikuttavia seikkoja, ja onneksi sekin onnistuu vallan helposti Polar Uniten avulla. Kellon Sleep Plus Stages™ ‑unen seuranta tarjoaa täydellisen erittelyn unesta, ja sen avulla pääsee sekä pureutumaan yksittäisen yön yksityiskohtiin että seuraamaan pitkän aikavälin unirytmiä. Unen seurannan lisäksi Polar Unite tarjoaa palautumisen mittauksen, Nightly Rechargen, joka kertoo kuinka hyvin palaudut stressistä ja treenistä yön aikana. Se auttaa sinua tekemään optimaalisia valintoja arjessasi, ja kertoo onko kehosi valmis treeniin tänään, vai pitäisikö ottaa rauhallisemmin.

Eikä ole pelkästään seurantaa ja tarkkailua, vaan myös vinkkejä ja ohjausta! Polar Unite tuo käyttöösi myös ohjatun Serene™ -hengitysharjoituksen, koska tietoinen hengitys voi auttaa hallitsemaan stressiä ja parantamaan hyvinvointia, sekä hehkuttamisen arvoisen FitSpark™-treenioppaan. FitSpark tarjoaa päivittäin käyttäjän palautumis- ja kuntotasoon sekä treenihistoriaan perustuvan valikoiman valmiita treenejä, joista voi sitten valita mieluisimmat. Kello myös opastaa treenin suorittamisessa reaaliaikaisesti, treenin kaikissa vaiheissa.

Polar Unite on vähän niin kuin sellainen Personal Trainer, joka treenien lisäksi vahtii untasi (ja telkunkatseluasi), antaa henkilökohtaisen treeniohjelman, ja kertoo niin aktiivisuudestasi kuin epäaktiivisuudestakin, tarjoten myös ne korjausliikkeet, ilman että tarvitsee kenellekään myöntää tuliko katsottua Maajussin romanssinetsintää iltalenkin sijasta.


Haluatko sinäkin tasapainottaa elämääsi? Sopisiko pukinkonttiin lahja SINULLE? Huonon Äidin ystävänä saat Polar Uniten tarjoushintaan! Koodilla HUONOAITI saat 10 € alennuksen Polar Unite -fitnesskellosta osoitteessa www.polar.com. Kääri pakettiin itsellesi (niin saa tehdä), tai vinkkaa puolisolle, kaverille, tai muulle lahjatoiveen kyselijälle! Tarjous voimassa Polarin verkkokaupassa 22.11.-15.12.2020.

Osallistu myös ARVONTAAN, jossa yksi onnekas voittaa itselleen Polar Unite -kellon valitsemassaan värissä! Polar Uniten vaihdettavat rannekkeet useissa väreissä ja materiaaleissa, sekä näyttötaulun väriteeman muokattavuus, takaavat kellon toimivuuden myös asusteena, oli tyyli mikä tahansa! Tsekkaa värivaihtoehdot täällä, ja kerro meille kommenteissa minkä värisenä Polar Unite -fitnesskellosi haluaisit, niin olet mukana arvonnassa, jossa yksi voittaa toivomansa kellon!⁠ Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

EDIT! Arvonta on arvottu, ja voiton vei Maarit I. Kiitos kaikille osallistuneille! Kommentit yhteystietoineen on poistettu.

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia