Suunnitteletko häitä? Siinä tapauksessa kannattaa pistää vauhtia suunnitelmiin, ainakin jos on astrologia uskominen!

Monien hääpäiväksi valikoituu se, jolle toivotussa juhlapaikassa löytyy vapaita aikoja. Siitä huolimatta monille naimisiin aikoville päivämäärällä on iso merkitys.

Tietyt numerot tuntuvat takaavan parempaa onnea – tai edes sen, että päivämäärä on helppo muistaa!

Brittiläinen astrologi Carolyne Faulkner paljastaa, että ensi vuodelle on tarjolla oikein hääpäivien hääpäivä.

Arvasitkin kenties jo, että kyseessä on 20.2.2020.

Tämä päivä ei ole hyvä hääpäivä ainoastaan siksi, että sen numerot on helppo muistaa. Astrologin mukaan siihen sisältyy aivan erityistä painoarvoa planeettojen aseman takia. Silloin Saturnus, Jupiter, Pluto, Mars ja Kuu ovat kaikki samassa merkissä. Viimeksi tällainen linjaus nähtiin 1960-luvulla, jolloin puhuttiin Vesimiehen ajasta ja uskottiin uudenlaiseen maailmaan ja rakkauden voittoon.


Kuva Tiko Giorgadze, ylin kuva Jeremy Bishop.

Lisäksi numeroiden merkitys lupaa hyvää solmittavalle liitolle. Ne ennustavat tunteiden vakautta, sitoutumista ja pyhien sopimusten täyttymistä! Siispä se on erinomainen päivä vannoa vihkivalat!

Mutta älä huoli, jos helmikuu tulee liian pian.

Faulknerin mukaan koko ensi vuosi on hyvää aikaa avioitua. 2020 on nimittäin erittäin onnekasta aikaa sitoumuksille ja kestävälle kumppanuudelle – tätä tietoa voivat toki hyödyntää nekin, joilla on mielessä jotkin muut sitoumukset kuin avioliitto.

Astrologi uskoo, että vuonna 2020 avioituvat voivat olla sellaisia pareja, jotka ovat tavanneet toisensa jo edellisissä elämissä. Nyt, planeettojen harvinaisen asemoitumisen takia, on todennäköistä että liitto onnistuu.

Kannattaa myös muistaa, että tuleva vuosi on karkausvuosi! Joten jos kosintaa ei ole kuulunut, mutta haluat naimisiin näiden onnellisten tähtien alla, voi perinteisempikin nainen uskaltautua kosimaan karkauspäivänä!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia