Internetistä löytää neuvot ja kokemusasiantuntijan ihan kaikkeen. Vaikkapa nyt rikkaan miehen nappaamiseen.

Ruotsalaissyntyinen bloggaaja Anna Bey paljastaa, minne kannattaa lähteä kesänviettoon, mikäli haluaa tavata rikkaan miehen. Noniin! Miksi metsästää normaalituloista tai köyhää miestä, kun kerran rikkaan nappaamiseksi on olemassa kelpo vinkkejä!

Noudata siis näitä ohjeita, ja kenties saat omaksesi äijän joka on rikas kuin peikko!

Ihan ensiksi kannattaa muistaa se, että rikas mies todennäköisesti tekee paljon töitä, ja siksi häntä kannattaakin etsiä työpaikan lähistöltä myös näin kesällä. Liiku siis alueilla, joilla on paljon rahakkaita työpaikkoja.

Kannattaa piipahtaa näiden alueiden lounasravintoloihin, kahviloihin sekä baareihin, sillä siellä rikkaat miehet parveilevat! Lounasravintoloissa on näin heinäkuussa melko väljää, joten sinne paikalle vaan parhaimpiin sonnustautuneena. Eikä muuta kuin kiireettömästi tiirailemaan rahakkaita miekkosia.

Baarien kohdalla kannattaa huomioida se, että rikkaat suosivat kattoterasseja. Älä siis turhaan jää maan tasolle vaan suhauta korkeuksiin. Ainakin saat nauttia maisemista, mikäli etsimäsi kaltaisia maisemia, siis komeita miehiä joilla pullottaa housuissa (siis lompakko!), ei näy. Toinen hyvä vaihtoehto ovat jazz-baarit, bloggaaja vinkkaa.

Lomiakin toki monilla rikkailla herroilla on tiedossa, ja tällöin kannattaa ottaa suunnaksi Välimeri. Mutta älä vielä varaa pakettimatkaa Kreetalle! Rikkaat poikamiehet nimittäin lomailevat Ibizalla ja Mykonoksella, eli sinne siis mikäli meinaat löytää lomaromanssiksi ja kenties pysyväksikin kumppaniksi varakkaan herran.


Kuva Annette Schuman, ylin kuva Matt Lamers.

Kesään kuuluvat tietysti myös häät! Häitä ei sovi jättää väliin jos sellaiset tarjolla on. Toki ensin pitäisi liikkua oikeanlaisissa piireissä, jotta tulee kutsutuksi sellaisiin häihin jossa rikkaat miehet parveilevat. Häissä ollaan valmiiksi hempeissä tunnelmissa, joten niistä on hyvä mahdollisuus löytää rikas rakas.

Mutta älä huoli, jos ystäväpiirisi ei ole varsinaista rikkaiden kuohukermaa. Voit aina mennä hengailemaan rikkaiden suosimien vihki- ja hääjuhlapaikkojen lähistölle, kenties törmäät juhlaväen varakkaisiin miehiin.

Muita hyviä paikkoja tavata rikkaita miehiä ovat oopperat ja venenäyttelyt, bloggaaja opastaa. Savonlinnan Oopperajuhlille ehdit vielä mukaan, mutta Kansallisooppera aloittaa kautensa vasta kesän päätyttyä. Ja miksi odottaa venenäyttelyä, kun voit yksinkertaisesti mennä pyörimään satamiin! Kulturellia rikasta rakasta etsivä voi pyöriä museoissa, ja bloggaajan mukaan myös sikaripuodista voi löytää rahakkaan kumppanin.

Hyvä kohde rikkaiden miesten jallitukseen on myös herkkupuodit. Ne ovat käteviä myös siinä mielessä, että aloite on helppo tehdä: voit aina kysyä varakkaan näköiseltä herrasmieheltä neuvoa herkkujen valintaan!

Kyllä näillä nikseillä onnistuu!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia