Nainen, haluaisitko miehen? Ymmärrettävää, moni nainen haluaa. Sopivasta miehestä voi olla paljon iloa. Epäsopivasta taas on hirmuisesti harmia. Siksi miehen valinnassa kannattaa olla tarkkana.

Huonon Äidin tutkimusryhmä listasi tärkeitä faktoja, joita he ovat oppineet miehistä lukuisien vuosien kokemuksella. Osa tietoudesta on peräisin jo esiäideiltä, ja sitten kantapään kautta itsekin huomattu. Usko tai kadu!

Kun valitset miehen näin, vältät ongelmat:

– Miehillä on vain kaksi vaihdetta: täysillä eteen tai luikerrellen pakoon. Jos mies on kiinnostunut sinusta ja tosissaan, huomaat sen kyllä. Jos mies kurvailee ja luikertelee, hän on matkalla pakosalle. Anna mennä.

– Älä ota komeaa miestä, pelkästään omaa silmää miellyttävä. Tämä on kauhea klisee, mutta totta: komean miehen komeus on mennyt hänellä hattuun. Komea mies on tottunut saamaan naisten huomiota, eikä hänen siksi tarvitse yrittää. Kun otat vähän rumemman mutta omasta mielestäsi kivan näköisen, saat sekä silmäniloa että luotettavan ja mukavan kumppanin. (Joojoo tiedetään että poikkeuksia varmasti on, ei vaan ole tullut yhtäkään vastaan!)

– Älä ota äitiongelmaista miestä. Jos äiti on miehen elämän ykkösnainen, sille ei ole mitään tehtävissä. Jos äiti on ollut sekopää ja kasvattanut pojastaan samanlaisen, sille ei ole mitään tehtävissä. Jos äiti puuttuu kaikkeen miehen elämässä, sille ei ole mitään tehtävissä.

– Älä ota miestä joka ei kosi tai edistä suhdetta muuten, jos haluatte naimisiin tai suhteen etenevän. Se, kuinka aloitteellinen mies on suhteen edistämisessä ei välttämättä kerro miehen tunteista, mutta kertoo siitä, että mies on aloitekyvytön. Homma jatkuu läpi koko suhteen ja joudut vetämään äijää perässäsi joka asiassa.

– Riippuvuusongelmainen, renttu tai pettäjä on aina riippuvuusongelmainen, renttu tai pettäjä, teetpä sinä mitä tahansa. Mies voi muuttua, mutta vain omasta halustaan. Harkitse tarkkaan haluatko odotella sitä.

– Pikkuvikoja on kaikissa. Valitse sellainen mies jonka pikkuvikojen kanssa voit elää. Mies ei nimittäin tule luopumaan niistä ikinä. IKINÄ. Valitsetko sukat lattialla, liian harvoin vaihdettavat kalsarit, auki jäävät kaapinovet vai huonon hammashygienian? Tai kenties valitset siivousvimman? Mieti tarkkaan!

– Ennen sitoutumista kuuntele kun mies syö. Pystytkö kuuntelemaan hänestä lähtevää maiskutusta vuosikymmeniä?

– Asenne ei muutu koskaan. Onko mies negatiivinen vai positiivinen? Veltto vai aktiivinen? Tyytyväinen vai tyytymätön? Huomioiva vai itsekäs? Ihastunut mies saattaa pystyä esittämään jonkin aikaa, mutta pohjimmainen asenne ei tule muuttumaan.

– Seksihalujen täytyy käydä yksiin. Siinä on varma juttu joka huononee vuosien saatossa vaikka suhde muuten paranisi: eroavat seksihalut tulevat erkaantumaan toisistaan entisestään.

– Älä ota miestä joka hotkii ruokansa. Ahmatilla on kiire muidenkin nautintojen kanssa…

– Vältä myös miestä joka on pihimpi kuin taloudellinen tilanne vaatisi. Säästäväisyys on hyve, mutta kitsaus on vitsaus.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Jaa oma tarinasi

Haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta?
Lähetä kertomuksesi tästä.

Nykyinen kategoria:

Tutustu myös muihin kategorioihin:

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.