Välivuosi ei todellakaan ole vain teinien tai juuri koulunsa päättäneiden etuoikeus! Hyvä vanhempi, jos ajatus välivuodesta ei ole pälkähtänyt päähäsi, näillä ohjeilla opit, miten välivuotta vietetään oikeaoppisesti elämästä nautiskellen, tavallaan kuin ei-huolta-huomisesta!

Uni. Nuku kun nukuttaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että makaat sängyssä siihen asti kun tava kansa jo palailee töistä siis neljään tai jopa viiteen. Jos ei nukuta, loju sängyssä ja selaa puhelinta. Loju ja makaa viikosta toiseen, se on välivuoden korkein ajatus.

Aktiviteetit. Aktiviteeteiksi riittävät seuraavat asiat: kännykkä, tietokonepelit, Tempparit ja muut sen kaltaiset ohjelmat Kardashianeita unohtamatta. Tilaa jotain sälää kiinalaiseista nettikaupista. Älä harkitse muita aktiviteetteja ja sitä paitsi liikunta ja raitis ilma lihottavat.

Ruoka. Tilaa ruokaa valmiina tai ainakin osta ruokaa valmiina. Älä tee ruokaa kuin itsellesi, jos teet. Joskus voit tehdä ruokaa kavereillesi, jos se käyvät kylässä.

Siisteys. Se kuuluu niin muille. Jätä tavarasi, pyykkisi, lenkkarisi, kahvikuppisi, lautasesi niille sijoilleen, johon se kädestä putoaa. Oleta, että joku muu hoitelee sen koneeseen.

Vuorokausirytmi. Käännä elämäsi päälaelleen. Tule riennoista kello 04 myös arkisin. Mene vessaan ja paukuta kansia sekä valuta hanoja kello 03. Elä elämääsi kun on sun elämäsi aika, herran jestas tässä muita nyt olla miettimässä, koska mulla on välivuosi!

Pyydä rahaa. Oleta muiden käyvän kaupassa ja lähettele sitä varten muille ostoslistoja, kuten osta ruokaaaaaa! Tai tuo jotain hyväääää ruokaaaaaaa! Pyydä myös rahaa, koska ethän voi tienata, koska makaat keskellä välivuottasi.

Oma haltuunotto. Ota haltuun muiden perheessä asuvien autot, pelit ja pensselit, aja tankit tyhjäksi ja näytä nyrpeää naamaa, jos autoa tarvitsee joku muu kuin sinä vaikka käydäkseen mökillä.

Tyhjät lupaukset. Lupaa kovasti osallistua vaikka yhden pienikokoisen pensaan kaatamiseen tai nurmikon ajoon, mutta jää harkitsemaan asiaa niin kauaksi aikaa, että joku muu hoitaa homman ympäristöviranomaisten varoituksen pelossa.

Ryhtiliike. Mainitse ympäristöllesi useasti, että olet jo harkitsemassa johonkin toimeen ryhtymistä, mutta jatka kuitenkin välivuosimallia yllä kuvattujen kohtien tapaan, koska onhan välivuosi, se on sentään huikeaa settiä!

Jos välivuosi ei nyt sovi sun pirtaan, katso sitten tämä:

Syksyn kaunein sienipiiras

tai tämä

Arjen ruoat tosi edullisesti näillä ohjeilla

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia