Millä sitä tekisi vaikutuksen vieraisiin uudenvuoden juhlissa? No tällä ihanalla ja raikkaalla hiledrinkillä eli slushilla!

Paitsi että tämä juoma on jännittävä ja trendikäs, se on myös ekologinen, sillä juoman tärkeä ainesosa syntyy uudenvuoden nakkien keittämisen sivutuotteena.

Kyseessä on siis nakki-slush, uudenvuoden bileiden glamöröösein juoma, makuelämys vailla vertaa!

Tähän herkulliseen hiledrinkkiin tarvitset:

Runsaasti nakkeja

Vettä

Olutta/ viinaa

Jääpalamuotteja

Juomapilli ja halutessasi koristeita

+ maun mukaan sinappia, ketsuppia, Tabascoa ja/tai limen mehua.

Keitä runsaasti nakkeja kohtuullisessa vesimäärässä. Nosta nakit pois ja anna keitinveden jäähtyä. Säästä pari nakkia koristelua varten. Voit tehdä nakeista pillejä pujottamalla pillin keitetyn nakin läpi!

Kaada keitinvesi jääpalamuottiin. Pakasta.

Irroita nakkiliemi-jääkuutiot ja kippaa ne (blenderin) kulhoon. Kaada päälle olutta tai halutessasi viinaa! Lapsille turvallisen ja aikuisillekin terveellisemmän juoman saat käyttämällä alkoholitonta olutta! Sekoita hilejuomaksi sauvasekoittimella tai blenderissä. Mausta halutessasi tabascolla tai limemehulla.

Kaada hilejuoma laseihin. Lasien reunat voi koristella sinapilla ja ketsupilla. Koristele juoma nauravalla nakilla ja nakkipillillä. Tarjoa heti ja nauti vieraittesi ihailevista katseista! Kippis!

Nakki-slushin alkuperäinen resepti on täältä. Teimme hiledrinkin Huonon Äidin koekeittiössä, ja jopa joimme mukin tyhjäksi. Emme siltikään varsinaisesti suosittele tätä drinksua kellekään. Jos kuitenkin tarjoat tätä juhlissasi, kerro ihmeessä miten upposi! Voit myös jakaa kuvan Instagramissa ja tägätä meidät @huonoaitiofficial!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia