Millaisen miehen kanssa olet tekemisissä? Se on kiinnostava ja tulevaisuuden kannalta tärkeä kysymys, mutta toki vaikea selvittää.

Kaikkihan kaunistelevat itseään ja ominaisuuksiaan suhteen alussa. Jotkut ketkut jopa valehtelevat. Miten siis selvittää totuus?

Osa meistä luottaa horoskooppeihin tai kädestä katsomiseen, mutta unohda jo moinen! Totuuden selvittää aliarvostettu ja tuntematon, mutta varmasti paikkansapitävä teoria, nimittäin…

…PENIKSESTÄ LUKEMINEN!

Älä naura siellä, tämä on ihan oikea juttu!!

Peniksen lukeminen eli phallomancy on kuulemma muinainen aasialainen traditio. Näin ollen se on varmasti luotettava ja paikkansapitävä juttu! (Lisäksi löysimme tämän nettisivulta, jossa lukee ”viimeksi päivitetty 31.12.1969 – siis ennen julkista internetiä, nyt ollaan muinaisen viisauden äärellä!)

Mutta se taustoista, ja asiaan! Haluat toki selvittää, mitä elämässäsi tällä hetkellä hengaava penis sinulle kertoo! Mies voi valehdella mutta kikkeli ei!

Pituus

Pitkäksi lasketaan tämän teorian mukaan noin yhdeksänsenttinen penis. Sitä pienemmät luetaan lyhyiksi. Missään ei täsmennetä, onko kyseessä erektiossa vai lepotilassa oleva penis, joten jokainen voinee käyttää tässä sitten omaa harkintaansa.

Pitkäpeniksinen mies on ekstovertti ja innokas rakastaja. Erityisen mittavan vehkeen omistava mies taas varsin innovatiivinen.

Lyhytpeniksinen mies taas on romantikko joka pitää aina lupauksensa. Se on hyvä tietää!

Paksuus

Ohutpeniksinen mies on romantikko hänkin, ja hyvä suustaan – tällä tarkoitetaan siis puhumista. Jotkut saattavat väittää, että ohutpeniksinen herra on kovempi puhumaan kuin muissa hommissa…mutta parhaimmillaan hän on aistikas rakastaja.

Mitä paksumpi penis on tyvestä, sitä enemmän vapautta mies kaipaa.

Tasapaksun heijarin omaava taas on päättäväinen ja tulinen rakastaja.

Sileä vai nystyräinen?

Sileäpeniksinen mies on kaikinpuolin smooth – leppoisa ja joustava tyyppi.

Röpelöpintainen penis taas kertoo siitä, että mies on kontrollifriikkiyteen taipuvainen, myös seksissä.

Jos kikkelissä on kyhmyjä, kannattaa olla varuillaan. Sellainen mies on vaikea ja arvaamaton, mutta sopii toki seikkailua etsivälle.

Terskan muoto

Terävä terska kertoo idealismista, mutta myös vaikeudesta heittää vapaalle.

Pyöreä terska taas vihjaa, että kyseessä on käytännön jantteri, joka ei turhia lepertele vaan osoittaa tunteensa teoin.

Iso terska taas kertoo suurista seksihaluista!

Suora vai käyrä?

Oikealle kaartuvan peniksen omaava mies tykkää puhua seksistä ja on mieluummin antavana kuin ottavana osapuolena.

Vasemmalle kaartuva penis taas kertoo, että kyseessä on omaan nautintoonsa keskittyvä mies.

Jyrkkä kaartuminen vihjaa siitä, että mies on valmis pettämään saadakseen mitä haluaa. Potentiaalinen hyväksikäyttäjä!

Pitkä, kaartuva penis pöksyissä kertoo, että tähän mieheen ei pidä luottaa.

Lyhyt ja kaartuva penis taas kertoo kantajansa suorituspaineista.

Heti juuresta kaartuva penis kertoo, että kyseessä on mankuja, jonka pitäisi lopettaa valittaminen.

Huomautus Huonon Äidin kokemusasiantuntijoilta: Emme yhdy näihin kovin negatiivisiin mielipiteisiin käyristä peniksistä. Käyrissä peniksissä ei ole mitään vikaa, ja m*lkkuja löytyy myös suorapeniksisten miesten joukosta!


Kuvat Charles.

Karvoitus

Harvakarvainen herra on tarkka seksuaalisista mieltymyksistään, ja hänen itsetunto-ongelmansa voivat vaikuttaa seksihaluihin vähentävästi.

Tuuheapuskainen miekkonen taas on fyysinen rakastaja. Huomionarvoista on, että hän haluaa tietää kaiken eksistäsi, ja tekee sitten parhaansa ylittääkseen näiden suoritukset pedissä. Kiinnostavaa…

Muuta tärkeää

– Yhdyntää ei sovi harrastaa kovin pitkään, se tietää lyhyttä elämää!

– Pitkästä peniksestä on pelkkää harmia, se tietää monenlaista epäonnea!

– Hunajalta tuoksuva sperma lupaa rikkauksia mutta suolaiselta tuoksuva köyhyyttä!

– Mikäli miehen ollessa kyykyssä penis koskee kantapäitä, on elämä oleva täynnä surua!

Aiai. Sellaista.

Pitävätkö määrittelyt paikkansa, mitäs sanot?!

Burnout olikin mahdollisuus

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Unohda horoskoopit, nyt tulee peniksestä lukeminen!!”

  • Mies n.45v sanoo:

    Ystävättäreni (ei rakastajatar) näytti tätä tekstiä (IHAN AIKUISTEN OIKEESTI) ja nyt miehenä haluan sanoa jotain… En toki kiellä etteikö osa osuisi oikeaan tuossa tekstissä väitetystä, mutta aikanaan joku kanssani saunassa ollut mies kysyi silloiselta kumppaniltani myöhemmin: saako hän mitään tyydytystä minusta (ja tässä todettakoon, että olen siis heterona miehen kanssa saunassa siinä asennossa missä en olisi sängyssä puolisoni kanssa ”touhuamassa”) joten se 9cm lerppuna olisi jo WAU, mutta tosin ”touhuasennossa” voin jo rehellisesti kehumatta sanoa, että kyllä olen ylpeä siitä :)) (ei mennä missään hevospiireissä kuitenkaan) mutta tähän aiheeseen palaten kumppanini totesi, kerran, että te äijät ketkä olette siellä 20cm korvilla, olette liian varmoja sängyssä (tuo oli siis hänen heittonsa) ja hammasta kiristen myönnän hänen joko tehneensä minuun vaikutuksen tai sitten heikko arvaus vaan (koosta), mutta liioittelua sekin (19,9 ei ole 20) *Huutonaurua* ja hänen kokemuksensa 15- on paljon positiivisempi (eli oliko vi**ilua taidoista vai mitä??)
    Tuossa kyllä herää kysymys jos arvioi 20 ja vajaa 15, niin joku haju pitää olla meidänkin värkeistä ja nyt tämän suhteen jälkeen, kun olen ammattilaisella käynyt ’ottamassa mittaa’ niin on herännyt epäilys, että yli 10 kumppania harrastaneet osaavat laittaa sen tietyn 5cm väliseen kaavaan aika varmasti eli 5-10, 10-15, 15-20, 20-25, vaikka ei se naisia kiinnosta…*kröhöm* niinkuin myös paksuuskaan ei.. bullshit ja en toki yleistä, vaikka yleistä onkin ;)) karvat on ainoa mihin pystymme helposti vaikuttamaan. Mutta tässä teille Penislukemista ;))) (joo ja en kerro mikä se lukema oli) 😛 mutta löysänä, jos jollain teillä on varhaisteinipoikia, niin todennäköisesti jään kakkoseksi heille eli kiitos tästä omasta naistenlehden kommentistani 🙌😇😁