Mietipä, mitkä ovat ensimmäiset asiat mitä sukupuolielimistään pitää tietää? Mitä sinulle tulee mieleen?

Ne ovat kiva juttu, muut ihmiset saavat koskea niihin vain luvan kanssa ja niitä pitää pestä, mielellään joka päivä…tuliko sinullekin jotain tällaista mieleen? Noh, kaikille ei tule!!!

Päivän uutinen on nimittäin se, että 24-vuotias mies, joka oli ehtinyt antaa luvan 40 naiselle koskea sukupuolielimeensä sai nyt lopultakin maailmojamullistavan tiedon siitä, että sitä pippeliä pitäisi myös pestä.

Että semmoista!


Ylin kuva Robert Collins. Kuvan miehet eivät liity tapaukseen!

Kyseinen nuori mies oli mennyt lääkäriin kärsittyään 6-9 kuukautta kivusta ja pahasta hajusta. (Tarina ei kerro kärsivätkö myös pippelin kohdanneet naiset hajusta, mutta kyllä tämän kuvitella pystyy, ehkä liiankin hyvin!) Lisäksi terska oli ärtynyt.

Vika löytyi helposti. Sen lisäksi että nuori herra kärsi kireästä esinahasta, häntä vaivasi myös sen alle kertynyt smegmamäärä. Mikä tietenkin oli siellä siksi, että penistä ei oltu pesty kunnolla.

Ystävällinen hoitaja oli sitten informoinut, että kyllä poika, ne vehkeet pitää pestä. Nuori mies väitti, että hän ei ollut koskaan kuullut siitä, että esinahka pitäisi vetää taakse ja myös terskan alue pestä. Hän oli olettanut, että kivesten ja varren huljauttelu riittää.

Melkoinen tarina. Vaikea sanoa ketkä tässä eniten kärsivät, mies itse vai hänen seksikumppaninsa…

No jos tällä tarinalla on jokin opetus, olkoot se se, että ei pidä odottaa 6-9 kuukautta ennen asian hoitamista jos tuntuu siltä, että omissa sukupuolielimissä on jotain vialla!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 6 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

6 vastausta artikkeliin “Päivän jännä pippelifakta: sitä pitää pestä välillä!”

 • Mies kireällä nahalla ennen leikkausta. sanoo:

  Täytyy myös sen verran todeta näin miehenä, että jos on kovin kireä esinahka, niin sitä terskaa ei välttämättä saa kunnolla esiin ja on todella vaikea pestä kunnolla. Leikkaus auttaa toki siihenkin vaivaan.

 • Jaana sanoo:

  Täytyy myöntää, että itse olin yllättynyt, että kummankaan poikani kohdalla kukaan ei missään vaiheessa ole ohjeistanut, että esinahan alta pitäisi pestä. Ei sairaalassa, ei neuvolassa. Molemmat ovat kuitenkin alle 10v. Naisena ei välttämättä tulisi ajatelleeksi tuollaista asiaa.

 • Kyllä tietoa on sanoo:

  Pitää ellei ole siihen mennessä kuullut. Ja aika hattu syvällä on saanut elää jos mistään muka ei ole havainnut tätä tietoa. Minäkin äitinä olin jo tietoinen pojan saadessani että pitää niin pestä. Tuo poika tietää asian kotoa, koulusta jne.. Sinällään en ajattele että opetus olisi isän asia, kunhan tietää aikuiset ja pojille opetetaan. Yhtä lailla kun tytöille opetetaan.

 • Hups sanoo:

  Tämä on tärkeää! Eikä turhaa ole senkään tiedon jakaminen, että myös miesihmiset voisivat ns. isommalla asialla käytyään käyttää bideesuihkua. Kunnolla.

 • Ansku sanoo:

  Ja taannoin ”joku” kysyi, onko oikein kohdella miestä kuin aivotonta ameebaa…

  • Äiti vm 80 sanoo:

   Näin… on myös joillekin 40 v henkilöille epäselvää tuo hygienia. Itsellä murrosikäinen poika kasvamassa ja kyllä opetan itsensä puhtaana pidon perusteet… suihkussa käydään päivittäin, hampaat pestään jne.
   Myös kodinhoidon alkeita opetellaan.