Internetin perusteella asioita, joita voi levitellä pimpsaansa, on aivan loppumaton lista. Viimeaikaisia (idioottimaisia) villityksiä ovat olleet esimerkiksi Vics-flunssavoide ja etikka. Niillä on ”hoidettu” pimpin tuoksua ja tiukkuutta, mutta nyt suunnataan katse ulkoisiin asioihin.

Tanskalaisbrändi Perfect V (täydellinen v) on nimittäin lanseerannut pimpin alueen iholle kosteuttavan suihkeen, seerumin, kuorintavoiteen ja korostusvoiteen. Viimeksi mainitun on tarkoitus tuoda alueelle ”hehkua”. Korostusvoide maksaa vaatimattomat 39 puntaa eli noin 45 euroa.

Eikä tässä kuulkaas kaikki! Ideahan on jo sinänsä ihan pöljä, mutta ostakoon ken tahtoo. Vielä hupsumpaa on se, että tuotteiden inspiraationa on skandinaavinen nainen, joka kehtaa heittää vaatteet tuosta vain nurkkaan eikä häpeile itseään.

Tuota noin, ihan tiedoksi vaan sinne teille pimpsameikkitehtaalle, että idea on siinä että me pohjoisen naiset kehdataan heittää ne vaatteet pois ihan tällaisina kuin olemme. Emme tarvitse siihen mitään hehkua tuovia korostusvoiteita häpyalueelle!

Sitä paitsi, korostusvoiteesta tulee mieleen se tarina, kun eräskin neitokainen oli menossa gynekologille. Aika oli glittergeelien (muistatko vielä, niitä laitettiin kasvoille ja hiuksiin?) kukoistuskautta, ja neitosella meni sitten purkit sekaisin. Suihkugeelin sijaan hän jynssäsi paikkansa glittergeelillä, ja siitähän seurasi gynelle yllätys. ”Täällähän ollaan juhlakunnossa!”, huudahti lääkäri. Kummallinen kimmellys ei ehkä ole se vaikutelma, minkä haluaa lemmenleikkien tuoksinassa partnerilleen antaa..?

Pimpin alueelle ei tarvitse laittaa yhtään mitään meikkejä, eikä mitään ainetta, joka ei ole tarkoitettu käytettäväksi justiinsa siellä. Ja jos seksikumppanille ei kelpaa pimpsa jota ei ole kuorittu, seerumilla sivelty, suihkeella sumutettu ja korostusvoiteella kuorrutettu, kannattaa hänelle näyttää suoraan ovea.

Lähde.

Valitsimme Sinulle lisää luettavaa samasta aihepiiristä, ole hyvä:

Anna piparin tuoksua!

Testasimme puskan koon vaikutuksen sanonko mihin! – K18!!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Noniin siskot, nyt hommataan pimppimeikkejä!”

  • Anni sanoo:

    Lyön vetoa, ettei mies edes huomaa, onko alapäätä käsitelty erityisaineilla. Taitaa miesten havainnointi rajoittua akselille puhdas – likainen, karvainen – karvaton ja antaa – ei anna.