Tiedäthän Vics VapoRub -voiteen? Se vahvantuoksuinen tahna, jota sivellään rintakehälle ja nenän alle flunssassa?

Lääkärit varoittavat nyt, että se pitää pitää yläkropan alueella, eikä sitä pidä pistää pimppiin, varsinkaan sisäpuolelle. Voi hyvän tähen, miksi kukaan laittaisikaan, kysyt varmaan.

Ilmeisesti kahdesta syystä: joitain kiinnostaa voiteen aikaansaama kihelmöivä tunne seksissä, ja jotkut uskovat että se puhdistaa ja raikastaa. Tämä nykyinen luonnollisten tuoksujen pelko ajaa ihmisiä ihme kommervenkkeihin…

Uutisten mukaan tämä Vicsiä pimppiin -idea on nyt ”vaarallinen nettitrendi”, mutta kovin ajankohtaisia käyttövinkkejä siitä ei löytynyt, vain vuosien takaisia. Mutta kyllä, jotkut uskovat, että Vics auttaisi esimerkiksi kutinaan.

Mitä seksiin tulee, alan liikkeistä ja nykyisin ihan apteekeista ja marketeista löytyy kihelmöiviä ja lämmittäviä tuotteita, joita voi käyttää riskittömästi. Samoin kutinaan, tulehdukseen tai liialliseen hajuun löytää apua lääkäriltä tai apteekista.

Sinne sopimattomat voiteet ja muut aineet varsinkin vaginan sisäpuolella voivat aiheuttaa ikäviä oireita ja tulehduksia. Pidä siis kukin rasva siellä minne se kuuluu!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Älä laita Vics-voidetta SINNE!”