Rosa Meriläinen kertoi juuri Me Naiset -lehdessä treenaavansa lantionpohjalihaksiaan nostelemalla ketsuppipulloa. Hän on opetellut treenin netistä.

Ja kyllä, pimppi-painonnosto on olemassa oleva laji. Sen edelläkävijöitä on Kim Anami, joka tunnetaan #thingsiliftwithmyvagina -häshtägistä (#tavaroitajoitanostanvaginallani). Ja hänhän nostaa. Esimerkiksi surffilautoja. Morjens!

Pimppibodauksen idea on sama kuin muunkin lantionpohjan treenin. Eli sen väitetään parantavan seksielämää sekä lantionpohjan lihasten kuntoa, mikä sitten voi vaikuttaa mm. virtsankarkailua ja kipuja ehkäisevästi.

Anamilla on ”vagina kung-fu” -treeniohjema, jossa treenataan toosaa tosissaan kahdeksan viikon ajan. Hänen mukaansa joka pimpin saa siihen iskuun, että sillä voi avata kaljapulloja (anteeksi miten – mutta onpahan melkoinen temppu juhlissa esitettäväksi!) ja ampua pingispalloja ulos itsestään.

Mutta pimppibodaus ei ole vain jänniä temppuja, vaan voi auttaa niissä tapauksissa kun tavallinen lantionpohjatreeni ei riitä, tai sitten sopia niille jotka haluavat treenata tosissaan tätäkin osaa kropastaan!

Ketsuppipulloja tai surffilautoja ei tarvitse alkaa nostella, sillä netistä löytyy treenisettejä tähän tarkoitukseen. Yksinkertaisimmillaan kyse on tavallista painavammista jumppakuulista. Treenaaminen suositellaan aloittamaan varovasti, ettei pimppi revähdä!

Varmaan ihan hauska laji, ja kenties hyödyllinenkin – vaikka ennemmin ne kaljapullot ihan käsin avaa… Mutta entäs kun ei ole aikaa ja voimia edes tavalliseen painojen nosteluun salilla? Joo pitäisi sitäkin, olisi terveellistä ja hyväksi, mutta on nyt vähän muutakin hommaa.

Priorisoinnista se tietysti on kiinni, mutta pimpin bodaaminen ei ehkä kiri sillä listalla kovin korkealle. Niitä perus puristeluja voi sentään tehdä bussipysäkillä ja kassajonossa, ketsuppipullojen nostelu vaatii enemmän vaivannäköä. Vai pitäisikö se laittaa kokkaamisen ajaksi killumaan jalkojen väliin?

P.S. Onneksi on myös tämä helppo ja kaikkein mukavin tapa treenata lantionpohjaa!

Lähteet: Women’s Health, Me Naiset.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia