Masturboiva mies on säälittävä runkkari, sellainen ikävä stereotypiahan meillä on. Ja sellainen sanonta, että ”ronkelit runkkaa”. Mutta asia on niin että mies tarvitsee orgasmeja ihan terveyssyistä.

Säälittävä runkkari -näkemys joutaa mäkeen. On nimittäin oikein tieteellisesti tutkittu, että masturboiminen parantaa miesten terveyttä: Säännölliset orgasmit ehkäisevät eturauhassyöpää, todettiin Harwardin yliopiston tutkimuksessa.

Maaginen luku on 21. Sen verran tai sitä enemmän orgasmeja kuukaudessa saaneet miehet vähensivät riskiään sairastua eturauhassyöpään jopa 33 prosentilla!

Tutkimus käsitti lähes 32 000 miestä ja kesti 18 vuotta. Löydös oli, että tiuhaan tapahtuvat masturboinnit pienensivät syöpäriskiä. Se, mihin vaikutus perustuu, on epäselvää. On mahdollista että ejakulaatio poistaa haitallisia aineita, jotka muuten kertyisivät eturauhaseen.

Mahtavaa, että kerrankin syöpää voi ehkäistä jollain kivalla, eikä vain välttelemällä mukavia juttuja! Lisäksi hyviä uutisia kaikille miehistä tykkääville ja heidän terveydestään huolta kantaville: sillä ei ole merkitystä, millä tavalla orgasmin saavuttaa. Seksi kumppanin kanssa on sekin terveysteko!

Vielä kaivataan sitä tutkimusta, jossa sanotaan kuinka monta orgasmia nainen tarvitsee per kuukausi. Eiköhän se vähintään samat 21 ole?!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Mies tarvitsee 21 orgasmia kuukaudessa”