Siinä ei kuulkaa mielikuvitus ihan heti lopu, kun ihmiset miettivät asioita, joita voi tunkea vaginaan. Osa on näitä dildona toimivia ratkaisuja ja osa sitten olevinaan jotain hoitotoimenpiteitä.

Eilen kuultiin (tyhmästä) ideasta laittaa Vics-voidetta pimppiin, ja tänään olisi vuorossa etikka.

Arvatkaapas mitä varten etikkaa käytetään? Joo tuleehan näitä ideoita, mutta ei…se on pimpin piukennukseen! Lisäksi sen väitetään poistavan kuukautisista jäävää tauhkaa.

Noh, pimppi putsaa itse itsensä. Ei sinne sisään jää mitään, mitä ei pitäisi, ja ulkopuolen putsaamiseenkaan ei etikkaa kannata käyttää. Etikka voi häiritä bakteeritasapainoa ja aiheuttaa tulehduksia.

Eikä etikka tietenkään kiristä yhtään mitään ihoa missään kohdassa kroppaa. Pimpin piukennukseen auttaa jumppa, ei etikkasivelyt. Kokeile pimppibodausta tai tätä kivempaa keinoa!

Ja sitten olisi ehkä syytä rauhoittua näiden sisälle tungettavien juttujen kanssa. Vagina ei ole sellainen elin, jota pitäisi olla koko ajan puleeraamassa, se pitää kyllä huolen itsestään!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia