Jostain on nyt saatu hepulikohtaus, että pimpistä pitää poistaa kaikki hajut. Keinot ovat moninaiset, ja pimppiin tungetaan jos jonkinlaisia aineita: Vics-voidetta, etikkaa, kurkkua.

Kanadalainen gynekologi Jen Gunter kirjoittaa, että lopettakaa nyt hyvät naiset. Ja miehet, kestäkää pimpin tuoksu kuten miehet. Gynen mielestä tuoksusta valittaminen on vallankäyttöä, jota ei pidä sietää.

Hän muistuttaa myös, että pimppiä ei tarvitse mitenkään putsata sisältä. Vagina puhdistaa itse itsensä, ja on parempi, että sinne sisään ei tunge mitään muuta kuin lääketieteellisesti tai seksuaalisesti tarvittavia asioita. Ei kosmetiikkaa, eikä ruokaa, sillä ne ovat tulehdusriski.

Häpyhuulten sisäpuolelta taas pestään hellästi ilman voimakkaita kemikaaleja. Tämä riittää hygieniaksi, juuriharjalla ja mäntysuovalla ei tarvitse jynssätä!

Ja juu, pimpeillä on ominaistuoksunsa, ja se kuuluu asiaan. Se ei ole hävettävä ominaisuus tai vika, josta pitäisi päästä eroon. Terve ja edellä mainitun mukaan pesty pimppi ei haise pahalle! Jos mies kitisee hajusta, niin pistä mies vaihtoon, gynekologi kehottaa.

Jos tuoksu on itseä häiritsevän voimakas, kannattaa käydä lääkärillä tsekkauttamassa onko kyseessä mahdollisesti tulehdus. Muuten sitä voi ottaa ja keskittyä elämässään ihan muihin juttuihin kuin pildenputsausrituaaleihin.

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia