”Hei kaunotar! Haluatko seksiä?”, ”Kiinnostaisko saada isoa?” *kuva edellisestä, joka joko vastaa kuvausta tai ei*. Jos olet nainen ja sosiaalisessa mediassa, ovat tällaiset viestit sinulle todennäköisesti tuttuja.

Myös Huonon Äidin Avaudu tästä -postilaatikkoon tulee vonkausviestejä. Joudumme vastaamaan näihin viesteihin kiitos, mutta ei kiitos ja olemme olettaneet, että myöskään te lukijat ette ole kiinnostuneita näiden herrojen tarjouksista… Ihan päätellen siitä, että naisporukalla jutellessa kukaan ei ainakaan myönnä vastaavansa innostuneena vieraiden miesten vonkausviesteihin.

Kysymmekin siis: Mitä te hyvät herrat odotatte saavanne vastaukseksi, kun lähetätte tuntemattomalle naisille seksiehdotuksia tai kuvia sukupuolielimistänne? Saatteko paljonkin myöntäviä vastauksia näihin viesteihin? Vai jaksatteko sinnikäästi yrittää siitä huolimatta, että kenenkään kanssa ei ole lykästänyt?

Entä miten suhtautuisitte, jos joku tuntematon nainen lähettäisi teille ehdotuksia, että kiinnostaisiko peitonheiluttelu tai katsopa tätä kuvaa pimpsastani? Säntäisittekö innokkaana tapaamiseen vai tulisiko hiukan sellainen olo, että onkohan tuolla akalla ihan kaikki kotona…

Vai voiko jopa olla, että pyytämättä lähetetyllä peniskuvalla on alkanut mitä kaunein rakkaustarina? Jos näin on vastoin ennakko-odotuksiamme käynyt, haluamme kuulla sen tarinan!

Joten hyvät miehet: sana on vapaa! Kerro kokemuksesi Avaudu tästä -lomakkeen kautta tai postauksen kommenteissa! Myös naiset voivat kertoa, miltä seksiviestien saaminen tuntemattomilta tuntuu. Julkaisemme osan Avaudu tästä -lomakkeella läheteitystä tarinoista, ja voit kirjoittaa mistä tahansa aiheesta, mistä sinun on pakko avautua! Palkitsemme julkaistusta kirjoituksesta Huono Äiti -kirjalla.

P.S. Miksi mies sanoo, että ”mä en sit etsi mitään vakavaa”?

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 5 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

5 vastausta artikkeliin “Mies, mitä odotat että vonkausviestiisi vastataan?”

 • nojaa sanoo:

  ”Entä miten suhtautuisitte, jos joku tuntematon nainen lähettäisi teille ehdotuksia, että kiinnostaisiko peitonheiluttelu tai katsopa tätä kuvaa pimpsastani?”
  Itse varmaan ajattelisin vain että kyseessä on taatusti joku huijari, koska tuskin todellisuudessa kovinkaan moni nainen (varsinkaan minua) yrittäisi tuolla lailla lähestyä.

 • Bigshorty sanoo:

  Itse juuri aloitan tällä ”haluaisitko saada isoa” ja en ymmärrä miksi pitää ottaa nokkiinsa, semmoista joka oli jo osittain päältäpäin nähdä ja vastaus onkin usein -;..niin en tullut heti ajatelleeksi, että sillä isolla meinaat mahaasi- (ei tuo nyt niin järjetön ole, mutta on niitä pienempiäkin nähty)

  No oli miten oli niin ensiksi pitäis löytää hyvin tarkka mikroskooppi kamera, jotta saisin tuon mahtavan värkkini kunnon exhibitionistiseen olemukseen, että siihen tulisi se palkinto (luotettavasti) roikkumaan jne… eli tuntuisi aika pöllöltä ruveta tekemään ’Tällä’ kuvalla vaikutusta ennen sitä kuuluisaa Big..Small..Big..Small hitiä LIVEnä, mutta olen minä sillä lapsen saanut aikaiseksi eli huippujuttu 🙌🙌👌👌🤩🤩 .. toki työtä oli senkin alkuun saattaminen, mutta ylpeä olen siitä 😇😁

 • Koltta sanoo:

  En ole koskaan lemmenvaltikastani kuvaa lähettänyt enkä lähetä. Se vaan tuntuisi jotenkin törkeältä. Sen sijaan olen saanut muutaman alapää kuvan naisilta. Sekään ei ole johtanut mihinkään. Jotenkin tulee tunne että tämä varmaan lähettelee kuvaa alapäästään yhdelle jos toiselle joten ei nappaa.

 • Ellie sanoo:

  IG:ssä täysin tuntematon mies lähestyi yksärillä. Koko yhteydenoton aloitti kuva kikkelistä — edes moita ei voinut sanoa. Kysyi että mitäs pidät. Kysyin että miksi ihmeessä pitäisin tuntemattoman kalukuvasta ja sain vastaukseksi ”emt lol mutta saisikos sulle runkata”. Estin äijän mutta veikkaan että runkkasi silti.

 • Tanja sanoo:

  No, avautuivatko ne miehet?