Tämän jutun lopussa kaksi kuumaa puumaa palkitaan Puuma-paidalla. Oletko se sinä – sinun allasi hankikin sulaa?

Puumaa mä metsästän, laulaa Stig. Lauluun yhtyy yhä enenevä määrä hädin tuskin aikuisia poikia ja nuoria herrasmiehiä. Miksi miehet ovat nyt sankoin joukoin puumametsällä?

Kyllä, syynä on seksi. Villi, estoton, mieletön seksi, jota nuoret miehet himoitsevat ja saatuaan kaiholla muistelevat…

Meille on jankutettu vuosikausia, että mies tahtoo nuorta lihaa sänkyynsä. Ja toki moni haluaakin, onhan nuori nainen raikas ja ihastuttava. Mutta nyt viimeisetkin tabut ovat alkaneet murtua, ja miehet uskaltavat avoimesti tunnustaa, että muukin kiinnostaa kuin vain nuoret naiset…

Nimittäin kuumat puumat. Varttuneet, villit naiset. Ja siihen on monta hyvää syytä! Ykkösenä tietysti se, että puuma on parasta sänkyseuraa, mitä nuori mies voi toivoa. Näistä syistä puuma on niin kuuma:

Kokemus

Vanhempi nainen on lähes väistämättä kokenut. Kokenut niin elämää kuin kaikenlaista seksiä ja kaikenlaisia suhteitakin. Hän on ehtinyt saada selville, kuinka mies saadaan kuumaksi.

Puuma on saanut treeniä petipuuhissa niin vakisuhteissa kuin lyhyemmissäkin kohtaamisissa. Lisäksi hän on saattanut olla suhteessa, jossa seksiä ei ole tai se ei toimi ja osaa nyt arvostaa hyvää seksiä.

Vapaus

Vanhempi nainen ei ole enää perustamassa perhettä, eikä häntä kiinnosta tehdä vaikutusta muihin kumppanin avulla. Aikuisella naisella on omat menonsa ja oma elämänsä. Se takaa nuorelle rakastajalle yhtä lailla omaa aikaa ja vapautta. Sekä mahdollisuuden nauttia lihallisista iloista ilman sen suurempia paineita!

Rohkeus

Vanhempi nainen on ehtinyt oppia, mistä tykkää. Hän ei enää punastele eikä häpeile halujaan, vaan tekee mitä lystää ja ottaa mitä tahtoo.

Puuma tietää tosiaan, mistä hän tykkää, eikä arastele pyytää sitä. Tai näyttää aivan kädestä pitäen. Eikä aikuinen nainen muutenkaan häpeile itseään tai turhia mieti miltä näyttää, vaan antaa palaa!

Puuma kehtaa myös palvoa ja ihailla kuumaa nuorta miestä, sillä hänen ei tarvitse enää esittää vaikeasti tavoiteltavaa – tai esittää ylipäätään yhtään mitään. Monesti myös nuoren miehen ja vanhemman naisen seksihalut ovat paremmin yhtämitalliset kuin saman ikäisten parien.

Mutta pitää huomata myös, että kaikki miehet eivät suinkaan etsi puumasta pelkkää seksiä! Toiset kaipaavat kokonaista suhdetta, ja sekin on monesti helpompi vähän kypsemmän naisen kanssa. Perheenperustamispaineet, kypsymättömyydestä johtuva oikuttelu ja epävarmuus ovat aikuisen naisen kohdalla menneen talven lumia. Se tekee puumasta tasapainoisen ja helpon kumppanin. Ja koska seksiosuus on kaikkien tiedossa, aiheuttaa puuma melkoista kateutta myös nuoren miehen kaveripiirissä!

Ps. Jos olet kylän kuumin puuma, kerro se kommentissa! Kommentin jättäneiden kesken arvomme 2 kpl Puuma-teemaista t-paitaa, koot L ja XL. Muita kokoja ei ollut, soriii….

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 91 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

91 vastausta artikkeliin “Oletko sinä kylän kuumin puuma?”

 • […] Oletko sinä kylän kuumin puuma? | Huono Äiti – ”Salasuhteeni naiseen, joka on ollut suhteessa miehen kanssa 16 vuotta on kestänyt kaksi vuotta. Nainen ei ollut koskaan ennen ollut. […]

 • Emilyylovemodel sanoo:

  Nyt on loistavaa tekstiä 😘 Ja kyllä, toi paita on minulle tehty 😂😂

 • RivoRiitta sanoo:

  Nuorena tiesin olevani kiinnostunut miehistä.
  Kun olin kypsä suhteisiin niin aluksi tutustuin vanhempiin miehiin, mutta jossain vaiheessa kuitenkin tajusin olevani kiinnostunut itseäni nuorempiin.
  Ikää tullut ja tänäpäivänä entistä nuorempi lähestyy minua.

 • Kuuma kuumempi puuma sanoo:

  Pitkän suhteen nsrsistisen miehen kanssa lopetettuani kuvittelin, että seksivei edelleenkään kiinnosta. Väärin. Niin äärettömän väärin..

  Aina olen katsellut mieluummin nuoria miehiä. Silmä lepää. Mutta kun 44 vuotias katselee tyttären kavereita, mielessä käy kuinka epäsopivaa. So what?

  Kun nuori mies eksyi lakanoihini, tajusin, että seksi on hyvää. Ja sitä on riittävästi. Ja on sinbe pyrkinyt toistekin. Ja kavereiden kateus, senkin olen kuullut, ja huomannut…

  Kylän kuumin puuma? En tiedä, ehkä. Paita kelpaisi kyllä 😅

 • PuumaHuuma sanoo:

  No kyllä todellakin olen! Ja kaverille kans. Paita siis. Kiitos.

 • M sanoo:

  Tämän paidan kyllä haluaisin 🙂

 • Riksutin90 sanoo:

  Tähänkö?? Sinkku nainen, jos tuo puuma paita päällä lähtisin nii kyllä miehet tsiikailisi 😂 en lapsien kanssa lähtisi mihinkään, mut sitten ku yksin oon niin ggrrr 👌 tahtoisin puuma paidan.

 • viiskolme sanoo:

  En taida ihan kylän kuumin olla, mutta paita olisi hieno.

 • Ninsku sanoo:

  Tää ois just passeli paita! Reilu vuos sitten illanvietto johti yhteen nykyisen kumppanin kanssa ja hän sattuu olemaan minuu 13 vuotta nuorempi. Ja voin sanoa, että homma toimii joka suhteessa!!!

 • maj70 sanoo:

  On tainnu kyllä hiukan lipsahdella puumailun puolelle. Paita on hieno ja kaverille kans