Nyt on jauhettu seksihelteistä ja sitten jo kyllästytty ja siirrytty selibaattihelteisiin – siis siihen, että on jo liian kuuma harrastaa seksiä. Mutta helteen vaikutukset eivät jää tähän…

Kuumuudella on nimittäin vaikutusta myös penisten kokoon!

Miehet keskustelevat asiasta netissä, ja myös lääkärit vahvistavat ilmiön. Sen väitetään olevan syy siihen, että ihmiset suuntaavat viettämään kuherruskuukautta etelän kohteisiin ja siihen, että yhdessä kylpemistä pidetään romanttisena.


Kuva Charles DeLuvioylin, ylin kuva Annie Spratt.

Miehen vehkeet nimittäin näyttävät suuremmilta kesäkuumalla. Lääkärien mukaan se johtuu useasta seikasta: kuumuus turvottaa penistä, ja lisäksi veden juonti ja hikoileminen saavat sen turpoamaan. Kuumassa ilmassa myös verisuonet laajenevat, jolloin penis on erektiossa suurempi.

Osa miehistä väittää kesäpenisilmiön koskevan vain kiveksiä.

Kyseessä on biologisesti tietenkin se, että elimistö pyrkii sopeutumaan vallitsevaan lämpötilaan. Samalla tavalla myös muut ruumiinosat, kuten sormet tai nilkat, turpoavat monilla kuumalla säällä.


Kuva Charles DeLuvioylin.

Kieli poskessa voisi tietysti myös väittää, että vähäpukeisina ympäriinsä kuljeskelevat ihmiset saattavat vaikuttaa joidenkin peniksiin niin, että hienoinen kiihotustila on usein päällä…

Onko tuttu ilmiö? Onko siellä bongailtu kesäpeniksiä?!

Lähde.

P.S. Seksivinkkejä helteille löydät täältä!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Onko sinulla tai miehelläsi jo kesäpenis?!”

  • Johan panettaa sanoo:

    Kyllä on kesäpenis. Joskus tuntuu että panettaa muutenkin vähän nolon paljon. Mutta tänä kesänä ehdinkin jo ihmetellä että hulluksikko olen tulossa? Kiitos tästä nyt voinkin arvella että en ole ainut.

  • Äitipuoli&Äiti 28v sanoo:

    Oioioi tässäkö se tuli?
    Selitys sille että panettaa koko ajan, siis ihan koko ajan. Mies kiittelee jatkuvista sylitansseista ja suihkuhetkistä 😉
    Hellettä ja seksiä, onko parempaa (taaperon ja teinin huollon lomassa )rentouttavaa ajanvietettä?!