Lämpömittarin mukaan on seksihelle, mutta käytännössä mukavan kesäseksin lämpötilalukemat ovat jo jääneet taakse. Kun elohopea kohoaa kolmeenkymppiin ja ilmankosteus yli viidenkympin, alkaa tilanne olla se, että mikään muu ei enää kohoa tai kostu. Koska on LIIAN KUUMA ryhtyä mihinkään hikoiluttaviin puuhiin!

Mutta hätä ei ole tämän näköinen. Keräsimme käteviä seksiniksejä niille, jotka haluavat lempiä lämmössä!

Vauhti

Pidä homma pikaisena! Mitä kauemmin lemmitte, sitä tukalampi olo tulee. Tuntikausien jyystöstä seuraa vielä nestehukka ja pahimmassa tapauksessa vaikka sydäri. Kaksi työntöä ja tuijotus, niin ei ala turhia hikoiluttaa!

Jää

Jääpaloilla hively on klassinen seksiniksi, mutta eiväthän ne tässä lämmössä mitään auta. Unohda jääpalat, käytä kylmäkalleja! Pakasta kylmäkallet ja sivele niillä sitten eroottisesti pitkin kumppanisi vartaloa! Nautinnon huokaukset ovat taatut…voivat yltyä suorastaan kiljunnaksi asti!

Vesi

Järvessä tai meressä jyystäminen on siitä kätevää, että vedessä harvemmin tulee hiki! Pientä ongelmaa voi aiheuttaa tulehdusriski (älä lemmi sinileväisessä vedessä!) ja luiston loppuminen (liukkari mukaan!). Jokin kelluke/ tuki ja herkkiksille uimakengät auttavat tekemään kokemuksesta nautinnollisemman.

Kaupunkioloissa voi kokeilla kylmää suihkua! Huom. Jotkut ruumiinosat kannattanee pitää lämpimässä niiden toimintakyvyn varmistamiseksi!


Kuva Joshua Rawson Harris.

Tantra

Tantraseksi on varsin kätevä seksin muoto helteellä. Siinä kun voitte pelkästään tuijotella toisianne orgastisesti sen sijaan että pitäisi aloittaa hirveä rynkytys. Huomattavasti vilpoisampaa!

Kellari

Seikkailunhaluiset siirtyvät kellarin viileyteen lempimään. Ympäristö voi innostaa erikoisempiin roolileikkeihin ja jopas helle unohtuu! Kohtaavatko munkki ja nunna luostarin kellarin käytävillä? Onko julma linnanherra vanginnut avuttoman neidon kellariinsa? Vaaniiko lohikäärme ritaria maanalaisessa luolastossa? Te päätätte!


Kuva Joe Desousa.

Hyytävä tunnelma

Mikään ei viilennä paremmin aviovuoteessa kuin suhdekriisi! Kokeile myös aina käteviä katkeruutta, kaunaa ja halveksuntaa! Ei tule kuuma lempiessä enää ei… Huom. tätä niksiä tulee käyttää vain äärimmäisessä hädässä ja seuraukset tiedostaen.

P.S. Vinkit ulkona lempimiseen löydät täältä!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia