Tiesitkö että seksihelle on ihan oikea juttu, ei iltapäivälehtien huutama lööppi ja läpändeeri? Seksihelteelle on olemassa virallinen määritelmä, ja se tulee Pekka Poudalta:

”Seksihelle on silloin, kun voi rakastella ulkona ympäri vuorokauden. Varsinainen asteluku on henkilökohtainen.”

Ainakin Huonon Äidin testiryhmässä ne asteet on saavutettu! Varalta tässä teillekin parhaat vinkit kuumiin seksihellepuuhiin!

Valitse paikka huolella. Joo, ei sitä välttämättä kerkiä muualle kuin levähdyspaikan opastekyltin taakse, mutta oletko varma että haluat päätyä ohikulkijan kuvaamana Youtubeen?

Hiekkaranta on klassinen, mutta tiedät itsekin että siitä seuraa yhtä klassinen hiekkaa pimpissä -tilanne. Metsikössä on toki tunnelmaa – mutta myös hyttysiä. Ja hyttyset rakastavat paljaita pakaroitasi vielä enemmän kuin seksikumppanisi. Muista tsekata myös muurahaistilanne, rakastajan puremat riittävät! Kalliolla veden liplatellessa on romanttista, mutta jonkin pehmuste tulee tarpeeseen.

Veneenkin kanssa on hyvä käyttää harkintaa, järven puolella huomaa että on olemassa sellainen asia kuin olla liian märkä…! Suoraan jorpakkoon voi toki suunnata, mutta pientä tulehdusriskiähän se tietää. Kenties hypotermiaakin, ilma voi olla lämmin, mutta vedet eivät ihan vielä ole!

Varustaudu. Huopa tai pyyhe on kätevä. Riippumatto on hauska – kunhan tsekkaat kiinnitykset huolella….ja mitä tulee uimapatjaan, älä edes harkitse! Saatatte kaivata juotavaakin, sillä kunnon seksihelteessä iskee helposti kramppi ja nestehukka. (Huom. ei liikaa alkoholipitoisia juomia, jotta ei estot lähde kokonaan ja päädytte putkaan tai ainakin iltapäivälehteen!) Tosissaan höyläävä pari varautuu urheilujuomalla, siitä saa suoloja ja energiaa!

Ota mukaan myös paperia ja kenties liukkariakin, puolijulkinen paikka voi hiukan hermostuttaa!

Mitä julkisempi paikka, sitä helpompaan asuun kannattaa pukeutua. Kokohaalari on ehkä trendikäs, mutta ei lainkaan kätevä. Ennemmin sitä jää kiinni housut nilkoissa kuin housut nilkoissa ja koko yläkroppa paljaana!!

Huomaa kuitenkin, että ihan missä tahansa ei pidä seksihellepuuhiin ryhtyä, muilla ihmisillä on oikeus nauttia kaupungista ja luonnosta ilman että he joutuvat liveshownne yleisöksi… Jos olette liikkeellä päivällä tai alkuillasta, varautukaa siihen, että paikan löytämiseen menee aikaa. Varsinkin kaupunkialueilla ihmisiä on joka puolella, kaikissa niemennotkoissa ja saarelmissa – varmaan samoissa aikeissa hekin!

Viimeisenä mutta tärkeimpänä: älkää unohtako ehkäisyä, jos ette toivo vauvaa. Sellainen kun voi seksihelleseksistä seurata, suorastaan seksivau-vauva. Juu, kesäilta on lämmin ja pää on siitä ja toisesta sekaisin ja onhan meillä jo ikääkin ja ei kai se nyt kerrasta natsaa – stop selitykset, pellonlaidassa peuhaamalla ne on ennenkin lapset tässä maassa tehty!! Muista kondomi jos päädyt puuhailemaan vieraan kumppanin kanssa – joudut kuitenkin raapimaan niitä hyönteistenpistoja koko seuraavan viikon, et varmasti halua lisäkutinoita ja kirvelyjä seksitaudin muodossa…

P.S. Oikeastihan seksihelleseksi on jopa sisällä vähän tukalaa. Mutta talvi tulee kyllä ja sitten päästään taas pimeään peiton alle!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia