Isot rinnat kertovat, että nainen on älykäs, ihan toisin kuin monesti pilkataan. Kestävää rakkautta kaipaavan taas kannattaa etsiä itselleen nainen, jolla on kunnon pusuhuulet. Näin väittävät tutkijat, jotka selvittivät, mitä naisen kroppa kertoo terveydestä, älykkyydestä ja persoonallisuudesta.

Tämä kuulostaa hiukan kallonmittausmeiningiltä, mutta kenties mukana on hiven totuuttakin! Ainakin silloin, jos oman kropan ominaisuus kielii hyviä juttuja, tähän voi uskoa täysillä!

Pitkät sormet

Mieshormoni estosteroni vaikuttaa siihen, kuinka pitkiksi naisen sormet kasvavat. Saman hormonin korkeat pitoisuudet naisella tekevät tästä seksuaalisesti kokeilunhaluisen ja aktiivisen. Huomio kannattaa kiinnittää erityisesti nimettömään: ei siksi, että tsekkaisi sormustilanteen vaan siksi, että pitkä nimetön naisella lupaa villiä menoa sängyssä!

Siniset silmät

Sinisilmäiset naiset ovat parempia suunnittelemaan asioita eteenpäin ja he menestyvät paremmin akateemisesti. Ken kaipaa fiksua seuraa, etsii siis siniset silmät!

Ruskeat silmät

Ruskeasilmäisillä naisilla on nopea reaktiokyky ja siksi he pärjäävät hyvin urheilussa.

Vaaleat hiukset

Blondit – ainakin keinotekoiset sellaiset – ovat itsevarmoja ja seksuaalisesti seikkailunhaluisia, tutkijat ovat havainneet. Itsevarmuus johtuu siitä, että he ovat tottuneet miesten huomioon, väittää tutkimus! Kenties blondeilla totta tosiaan on hauskempaa!

Ruskeat hiukset

Koska brunetit eivät ole tottuneet samanlaiseen huomioon kuin vaaleammat naiset, he ovat joutuneet tekemään kovemmin töitä. Tämä taas johtaa siihen, että ruskeahiuksiset naiset tienaavat enemmän kuin blondit. Lisäksi ruskeaveriköt ovat todennäköisemmin pitkässä parisuhteessa.

Punaiset hiukset

Punatukkaisilla on herkempi tuntoaisti, minkä takia esimerkiksi hammaslääkärikäynti saattaa olla heille painajaista.

Isot rinnat

Pulleat purjeet tietävät jopa 10 pistettä parempaa tulosta älykkyysosamäärätesteissä, kertovat tutkijat. Lähteessä ei kerrottu, minkä kokoiset rinnat ovat isot, mutta ilmeisesti älykkyyden ja poven kehittymiseen vaikuttavat samat tekijät.

Iso nenä

Kunnon klyyvarin väitetään miehellä vihjaavan myös jonkin muun elimen koosta. Siitä on paha mennä sanomaan, mutta ainakin iso nenä on terveellinen siinä mielessä, että se filtteröi paremmin pois ilman epäpuhtauksia kuten siitepölyä. Isonenäiset saattavatkin sairastaa vähemmän kuin muut.

Pitkät sääret

Pitkät sääret eivät ole ainoastaan kätevät, jos pitää liikkua nopeasti, vaan ne myös vähentävät riskiä sairastua diabetekseen. Ilmeisesti syynä on se, että pitkiksi kasvavat ovat syöneet terveellisesti jo lapsena.

Varpaat

Lyhytvarpaiset juoksevat nopeammin ja pitkävarpaiset ovat taipuvaisempia saamaan vammoja. Siinäpä kelpo selitys, jos lenkkivauhti on hitaanpuoleinen: mulla on niin pitkät varpaat…

Muhkeat huulet

Pulleahuuliset naiset ovat miesten suosiossa, ja siksi he ovatkin 57% todennäköisemmin pitkässä suhteessa.

Tiimalasivartalo

Tiimalasivartaloiset naiset tulevat helpommin raskaaksi ja heidän synnytyksensä ovat helpompia. Tämä johtuu hedelmällisyyteen vaikuttavien hormonien 37% korkeammasta tasosta.

Iso peppu

Isopeppuiset naiset saavat fiksumpia lapsia, sillä kroppa käyttää äidin peppurasvaa sikiön aivojen kehitykseen. Suosittelemme että mainostat tätä faktaa ahkerasti lapsillesi!

Pitkät käsivarret

Ilmeisesti se viimeinen silaus, mikä tekee naisesta kerta kaikkisen vastustamattoman, on pitkät käsivarret. Kyllä, pitkät yläraajat viestivät miehelle, että tässä on kelpo naaras kumppaniksi.

Lähde.

P.S. Onko mitään ärsyttävämpää kuin MAISKUTUS, RYYSTÄMINEN ja kaikenlainen MÄSSYTYS?!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia