Haluaisitko tietää, millainen penis kiinnostuksesi kohteen pöksyissä lymyää? Kiinnostus on ihan luonnollista, mutta voiko asiaa selvittää ennen petipuuhiin päätymistä?

Kyllä voi, väitetään internetissä. Siihen on nimittäin olemassa laskukaava.

Yleensä peniksen kokoa pyritään arvailemaan muiden ruumiinosien koosta. Selvitykseen käytetään esimerkiksi seuraavia keinoja:

Kämmen ja sormet

Monet uskovat, että pitkäsormisilla miehillä on pitkä penis ja lyhytsormisilla lyhyt. Toiset väittävät, että nimenomaan käden rakenne ratkaisee. Kunnon työmiehen koura tarkoittaa, että pöksyistäkin löytyy melkoinen työväline ja sirot kädet taas kielisivät pienemmästä peniksestä.

Jalkaterä

Jalkaterä on ehkä tunnetuin keino arvioida peniksen kokoa. Faktahan kuitenkin on se, mitä isojalkaisista miehistä sanotaan: heillä on isot…kengät.

Nenä

Valtava klyyvari, valtava heijari, niinhän sitä väitetään.

Pituus

Uskotaan, että ruumiinrakenne kertoo myös peniksen koot. Pitkällä olisi siis iso penis ja lyhyellä lyhyt. Osa väittää, että asia on juuri päinvastoin ja pienillä miehillä olisi isoimmat heijarit. Osan mielestä kyseessä on harha: saman kokoinen penis näyttää pienellä miehellä isolta ja isolla miehellä pieneltä.

Tutkimus on kerta toisensa jälkeen osoittanut nämä väitteet paikkaansapitämättömiksi: niiden mukaan peniksen kokoa ei voi päätellä muista tekijöistä.


Kuvat Charles Deluvio.

Mutta entäpä se laskukaava? Ehkä se on mullistava?

Kaava menee näin: peniksellisen henkilön kengän koko jaetaan kahdella ja tuloksesta vähennetään viisi. Esimerkiksi näin: 44:2=22, 22-5=17. Esimerkissä siis erektiossa oleva penis olisi 17 cm.

Pitääkö kaava paikkansa? Pikaisesti googlattuna keskimääräinen peniksen koko on erektiossa 13-14 senttimetriä ja yleisin miesten kengänkoko noin 44… Hhmmm…emme ole asiantuntijoita, mutta vaikuttaisi siltä, että kaavaan ei kannata luottaa.

Siispä testaamaan asiaa oikeilla miehillä!

Yllättävää kyllä, Huonon Äidin tutkimusryhmä ei saa kovin innostunutta vastaanottoa. Siis miehiltä. Sen sijaan naiset tarjoutuvat innokkaasti testaamaan kaavan paikkansapitävyyttä puolisoidensa peniksillä. Tulokset olivat seuraavat:

”Testasin. Ei pitänyt paikkansa. Silloin pitäisi jos vähennettävä määrä olisi 4 cm eikä 5 cm.”

”Kaavan mukaan mieheni peniksen pitäisi olla 17 cm. En tiedä, onko se. En ole varma kuinka paljon on 17 cm. Kysyn mieheltä, ja hän ei vastannut viesteihini mitään.”

”Mies vastasi on se aika lähellä. Eli vastaan, että meillä toimi.”

Lopputulema: Ei ehkä kannata luottaa tähän kaavaan. Niin se vaan on, että täytyy tutustua ensin ihmiseen ja sitten vasta penikseen. Ja se lienee ihan hyvä juttu.

P.S. Onko koolla naisille väliä, sitähän sinä peniksellinen lukija varmaankin pohdit? Se riippuu naisesta. Toisille on ja toisille ei. Suurimmalle osalle on tärkeintä se, että omat ruumiinosat ovat yhteensopivat niiden osien kanssa, joihin niitä haluaa yhdistää. Harva välittää sentistä sinne tai tänne – ja me aikuiset naiset kyllä tiedämme, että peniksen koko vaihtelee jonkin verran kiihottumisen mukaan. Sekä sen, että on tärkeämpiäkin mittayksiköitä, kuten se, kuinka paljon rakkautta ja empatiaa on tarjota!

P.P.S. Jos mietit, mistä penis mitataan, niin oikea vastaus on päältä, mitta kiinni ihossa ja lämpimissä olosuhteissa!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 4 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

4 vastausta artikkeliin “Nyt mittanauhat esiin! Tällä laskukaavalla selvität peniksen koon!”

 • m&j sanoo:

  Meidän kohdalla ei toiminut. Miehen kengän koko 41 ja lahkeesta löytyy 17.5cm

 • Sam sanoo:

  Eipä pidä paikkaansa…42 kenkä ja 21 senttinen on varustus…

 • aitoTuro sanoo:

  Aika uskomattomia tekstejä täällä. Jos miehet kertoisivat puhuvansa keskenään vaimojensa emättimien kireyksistä ja löysyyksistä tms., niin sitä pidettäisiin merkkinä heidän puolisoidensa esinneellistämisestä, halventamisesta ja naisvihasta.

  • Mies sanoo:

   Näinhän se on.

   Nainen saa puhua, vertailla ja tehdä mitä hyvänsä, mutta kun mies tekee sen, kyseessä on öykkäri ja sovinisti.