Mieskin kaipaa sylittelyä, häpeää masuaan eikä toimi aina kuin robotti. Meillä kaikilla on jotain ujosteltavaa kropassamme, eikä miehet tee tässä asiassa poikkeusta. Hekin haluavat harrastaa seksiä pimeässä peiton alla.

Siinä missä naiset piilottelevat selluliittia yöpaitulin helman alle, niin miehillä on omat epävarmuutensa mitä tulee kehon muotoihin ja ulokkeisiin. Jos olet pitänyt vastakkaista sukupuolta partiopojan lailla aina valmiina aktiin, täysin itsevarmoina ja stereotyyppisen ronskeina paneskentelijoina, niin on aika tutustua faktoihin.

Vanhat myytit karskeista äijistä joutavat romukoppaan, sillä nyt asiaa valaisevat miehet itse. Selvityksissä on käynyt ilmi, että ehkäpä naiset ja miehet eivät olekaan niin vastakohtia toisilleen mitä on kuviteltu. Murretaan alkuun nämä vahvasti eläneet uskomukset.

  • Miehet eivät mieti miltä näyttävät

Ja takuulla miettivät! Tutkimukset osoittavat, että miehet ovat yhtä tyytymättömiä kroppiinsa kuin naisetkin. Suurimmat huolenaiheet ovat riittämättömät lihakset, pituus ja vyötärön ympärys. Oli sukupuoli mikä hyvänsä, kaikki haikailevat tiukan 6-packin perään. Uimavalmentajat ovat huomanneet miesten häpeilevan kuviteltuja rintojaan tai turvonneita nilkkojaan.

Neljäsosa miehistä tahtoisi pitää valot poissa seksin aikana. Mitä ihmettä? Eikö kaikki haluakaan kiksauttaa kirkkaissa valonheittimissä? Isona (hih!) syynä tähän on peniksen koko, johon on tyytymättömiä 23% miehistä. Tosin huimat 62% vaihtaisi vekottimensa suurempaan, jos saisi valita. No, kukapa ei. Sama juttu naisilla, kukapa ei ottaisi kapeampaa vyötäröä.

Penis-häpeällä on vain sekin seuraus, että miehet eivät silloin mielellään käytä kondomia, koska se ei tunnu olevan sopivan kokoinen tai pelkäävät sen olevan liian löysä.

  • Miehet kiihottuvat nänniensä hiplaamisesta

Voisi luulla että miehet kokevat nänniensä koskettelun kiihottavan ja olevan osana esileikkiä, mutta totuus on että vain puolet tuntevat sen tuolla tapaa. Homma menee vähän kuin säilyketonnikalan kanssa, jotkut söisivät sitä purkkitolkulla ja toiset eivät syöttäisi kissallensakaan.

Ehkä siis parempi kysyä suoraan, että kuuluuko miehesi kumpaan leiriin. Suotta sitä räplää tuntitolkulla miehen nännien parissa, jos toinen samalla miettii Valioliigan tuloksia ja toivoo pääsevänsä piinasta eteenpäin.

  • Miehet ei välitä halittelusta

 Ihmiset on luotu saamaan ja jakamaan läheisyyttä. Ei ole vain naisten yksinoikeus halailla ja lääppiä ystäviään. Myös miehet kaipaisivat enemmän läheisyyttä, mutta eivät usein uskalla tehdä aloitetta peläten tulevansa leimatuiksi homo-statuksella. Miksi vain gay-miehille on sallittua kosketella ja olla lähekkäin kaverien kanssa. Miehet kaipaavat läheisyyttä (ilman seksiä!) myös puolisoiltaan, mutta eivät halua vaikuttaa liian heikoilta ja tarvitsevilta.

Tutkimuksessa miehet kertoivat halailun ja fyysisen läheisyyden tuovan heille hellyyden, arvostuksen ja haluttavuuden tunteita. Monille lähelläolo oli jopa tärkeämpää kuin itse seksuaalinen kanssakäyminen. Ensi kerralla tarjoa miehellesi siis selkäänpiirtämistä ja hellää sivelyä, mitä hän voi olla enemmän vailla kuin auki reväytettyjä reisiä.

  • Kaikki miehet tahtoo peppuseksiä

 Yleinen oletus on, että kun mies on saanut tahkota perusapajilla jonkin tovin niin hän automaattisesti haluaisi valloittaa muutkin lähiluolat. Heteromiehillä ei kuitenkaan ole niin suunnatonta hinkua päästä B-pesälle kuin kuvittelemme. “Kakka tulee sieltä, miksi minua kiinnostaisi”, kuten eräs mies totesi.

Toki pornoteollisuus esittää tätä tyylilajia laajastikin, mutta se ei tarkoita että joka pertsa olisi peppureiän perässä.

  • Miehet on niin Marsista ja naiset Venuksesta

 Yllättävän paljon sitä kuitenkin laskeudutaan samalle planeetalle kun asiaa rupeaa enemmän avaamaan. Ei kaikki ole niin mustavalkoista, että miehet tahtovat makkarissa pelkkää pillua ja nainen toivoisi kukkaseppeleitä, söpöjä koiranpentuja ja sateenkaarenpäitä aarrearkkuineen.

Toki on olemassa ihan biologisia todisteita seksuaalisista eroistamme. Pelkästään se, että miehillä on 2,5 kertaisen kokoinen seksuaaliseen kiihottumiseen tähtäävä alue aivoissaan naisiin verrattuna selittää sitä miksi mies tuijottaa silmät suurina jokaista rintaparia. Miehet ja naiset kaipaavat molemmat tunteiden käsittelyä ja tunteita ylipäätään, myös seksin yhteydessä. Miehille se on vain tehty huomattavasti haastavammaksi, koska yhteiskunta asettaa valtavasti paineita siihen suuntaan ettei miesten ole suotavaa näyttää tunteitaan.

Jos oikeasti olet kiinnostunut tietämään mitä mies tahtoo, tuntee ja toivoo seksin, hellyyden sekä tunteiden osalta, niin kysy. Saatat yllättyä vastauksesta!

Koko artikkeli löytyy lähteestä Salon.

Lisää kuumottavaa tietoa voit lukea aiemmista julkaisuista:

miehet ja seksi

seksiä perhepedissä

loistavaa seksiä

 

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia