Voi että. Tällä viikolla kävi nyt sillä tavalla, että kaikki valtakunnan mittanauhat katosivat kuin maan nieleminä. Ja kappas yllättäen löytyivät jälleen vessoista, kylppäreistä ja miesten aluskalsareiden seasta vaatehyllyiltä ei suinkaan siitä syystä, että koko mieskunta aloitti yht’äkkisen verhojen ompelua edeltävän mittaamisen. Ei. Miehet mittasivat tietenkin peniksiään, koska niin kuului tehdä sen jälkeen kun koko maa kohisi tai suorastaan ylitulvi uutista miehen keskivertopeniksen mitasta. 13,12 senttiä pitkän tiedonjulkistuksen jälkeen valtakunnassa on nähty miehiä, jotka kävelivät keväisillä kaduilla rinta rottingilla ja miehiä, jotka kävelivät pää alaspäin painuneena. 

Koska näytämme viettävän valtakunnallista penisviikkoa, tämän päivän merkittävin uutinen klikkimäärien suhteen näyttää olevan se, että joku nainen jossakin piti miehensä penistä liian suurena ja otti eron. Erojahan otetaan harva se sekunti, mutta koska penis oli tässä erossa näyttävässä pääosassa, otsikkohan siitä tuli. Penis, on se vaan aika peli, kyllä se jaksaa kiinnostaa.

Huono Äiti tekee nyt oman penispaljastuksensa: Huonolla Äidillä ei ole penistä. Huono Äiti on väistämättä nähnyt peniksiä. Huonon Äidin saamien tietojen mukaan terve perusmies käyttää penistä pissaamiseen. Peniksellä pissaamisesta on erilaisia variaatioita: siististi, reunoille, seisten, istuen, roiskien tai vähemmän roiskien. Jotkut pyyhkii, jotkut ei.

Penistä voi käyttää myös lisääntymistarkoituksessa eli suvunjatkossa ja tätä tekoa varten penis osallistuu jonkin sortin yhdyntään (kesto ja laadukkuus vaihtelevat) naisen sukuelimen kanssa. Peniksen käyttö voi rajoittua myös pelkkään viihdekäyttöön, jolloin lisääntyminen ei ole tarkoituksena eikä suotavaa.

Penis on joskus kipeä, joskus apea ja joskus siitä joutuu jopa luopumaan. Parhaimpia tulee ikävä.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Huonon Äidin perjantaipenis”

  • THB79 sanoo:

    Minä joka menin ihan virallisesti mittaamaan oman elimeni, siksi koska kuvittelin olevani riittämätön (tätä koko asiaa mietitään normaalisti 15-20v, eikä keski-ikäisenä) mutta sitten kun olin suorittanut operaation, niin itsetuntoni kasvoi vähintään lottovoiton verran 🙌 seksuaaliterapeuttini, joka minua tähän kysyi (siis rehellisen tuloksen ulkopuolisen tekemänä) ja tämä siis suoritettiin erektiomitassa, niin sanoi, että jos ikinä rupean tapailemaan jotain naista tämän tekemisen jälkeen, voin unohtaa kertomisen tulevalle kumppanille (ainakaan aluksi) koska suurella todennäköisyydellä tuleva kumppani sanoo heipat aika nopeasti jos alan kertomaan tämmöisiä asioita. Tuntea pitää siis 110% ennen kuin kannattaa edes vihjaista asiasta ellei vastapuoli todella kysy asiasta ja oikeasti tämä on enemmän minun päässäni kun kenenkään naisen, joten olkoot se 1cm-1m niin silloin ollaan oikealla suunnalla 😉